Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 02:32
Καληνύχτα , τελίωσα επιτέλους τα πειραματα και τις μ@λακιες..... Θενκ γιου κοκα κόλα που με κράτησες ξύπνιο... Amen
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 02:53
Εκει που ηταν παντα
I saw what you did there.xD
In other news ειδα το social network και δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια.Σαν γεγονος ειναι οντως πολυ ενδιαφερον μιας και ζουμε στην εποχη του facebook,αλλα σαν ταινια καθαρα δεν μου εμεινε.Θαρρω πως περιπου το ιδιο θα με ενθουσιαζε αν μου ειχε αφηγηθει την ιστορια καποιος αλλος η αν την διαβαζα ο ιδιος καπου.
cheers for now
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 02:56
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 03:04
Εγώ ούτε ένα δε μπορώ να κάνω

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 03:33
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime/διαβάζεις πολλά manga οταν αναγνωρίζεις πάνω από τα μισά μάτια in this video.[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gMfzWyOELXw[/YOUTUBE]
Εγώ ούτε ένα δε μπορώ να κάνω

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 03:42
GNO για τα κοριτσια του φορουμ,να σας χαιρομαστε!
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 06:35
Και μόνο που άνοιξα την μπαλκονόπορτα πήγα να ψοφήσω.
Πείτε γνώμες,να κατέβω σχολή?Προσωπικά δεν ψήνομαι να περάσω μέσα από τέτοιο καιρό για κάτι φυσικοδιδακτικοκοσμολογίες....
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 06:54
Τι κρύο είναι αυτοοοοοοοο!
Και μόνο που άνοιξα την μπαλκονόπορτα πήγα να ψοφήσω.
Πείτε γνώμες,να κατέβω σχολή?Προσωπικά δεν ψήνομαι να περάσω μέσα από τέτοιο καιρό για κάτι φυσικοδιδακτικοκοσμολογίες....
Ποια σχολη ρε ουτε καν xD
Κατσε λιωσε εκει με φορητη κονσολα και κουβερτα.I know I will.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 07:19
Ποια σχολη ρε ουτε καν xD
Κατσε λιωσε εκει με φορητη κονσολα και κουβερτα.I know I will.
Ναι ρε δεν υπάρχει περίπτωση,βγήκα έξω πάλι να δω τι γενικές ζημιές/απώλειες είχαμε(μία κούνια και 2 γλάστρες κάτω,και σκίστηκαν και τα προστατευτικά γ@%^$) και ακόμα κρυώνω.Δεν βγαίνω εκεί έξω σήμερα που να με παρακαλάς.
Δεν πειράζει,το τριήμερο μόλις επεκτάθηκε μία παραπάνω ημέρα,για να καταφέρω να απολαύσω ακόμα παραπάνω το Neptunia(Neptune-tan,イキマスヨ
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 07:31
και μενα το ιδιο με βλεπω να κανω ..οσο το σκεφτομαι αφου αρχησε να χιονιζει εδω στα δυτικα στον Υμηττο θα το εχει στρωσει ...goes back to sleep
:joyful:
-2 μαθηματικοί σήμερα στην Ζωγράφου,προβλέπω ο Κυνηγός να κάνει μόνος του μάθημα
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 07:43
εγω Τσαγκαρη εχω κανονικα ,Θεωρια αριθμων , για ενα περιεργο λογο το περασα το μαθημα του Κυνηγου
:kakaka:
Omg πότε???Αφού είναι εαρινού,και νόμιζα είσαι 1ο έτος
Για το 692 μιλάμε πάντα έτσι?Χρήση Νέων Τεχνολογιών κλπ?
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 07:50
Omg πότε???Αφού είναι εαρινού,και νόμιζα είσαι 1ο έτος
Για το 692 μιλάμε πάντα έτσι?Χρήση Νέων Τεχνολογιών κλπ?
δευτερο ετος ειμαι .για την χρηση λεω και εγω ,διαβασα μια μερα πριν την εξεταση και το περασα