Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 15:40
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 15:45
Edit: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 15:49
και ναι συμφωνώ σε αυτό που λέει ο φινγκος
εγώ περασα τέλεια που ήμουν στην άλλη άκρη της χώρας.
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 16:34
Φοιτητικά χρόνια περνάνε καλά όσοι πάνε σε άλλη πόλη και μένουν μόνοι τους, μακριά από τους γονείς τους. Όσο ελεύθερος και να είσαι από τους γονείς σου, αν σπουδάζεις στην πόλη που μένεις μαζί τους, είναι τελείως άλλο πράγμα. Σας τα λέω εκ πείρας. Απλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι περνάς καλά γιατί δεν έχεις γνωρίσει την πραγματική ελευθερία της εργένικης\φοιτητικής ζωής!
Καλά περνάνε αυτοί που έχουν μπει σε μια σχολή που τους αρέσει. Αν οι γονείς δεν είναι οπισθοδρομικότατοι μια χαρά είσαι και σπίτι σου. Και προσωπικά προτιμώ να τρώω το φαϊ της μαμάς παρά τα σκατοφάγια που θα έτρωγα αν ήμουν επαρχία και από ελευθερία; Ό,τι θέλω κάνω και εδώ πέρα.
Συμφωνώ πως είναι άλλη φάση να είσαι με τους φίλους όλη μέρα αλλά μην ξεχνάμε πως πανεπιστήμιο κανείς μπαίνει κυρίως για μελέτη και όχι για να κωλοβαράει. Δε χρειάζεται να μπεις στο πανεπιστήμιο για να κωλοβαράς. Και το κωλοβάρεμα θα το πληρώσεις αργότερα όπως κάνω εγώ τώρα που τρώω ενα χρόνο παραπάνω στη μάπα για πτυχίο γιατί αν δεν έχεις και λίγο τους γονείς να σε κράξουν επειδή δε διαβάζεις πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός με τη σχολή για να μην ξεμυαλιστείς εντελώς με την ελευθερία που έχεις στην επαρχία.
Έχω γνωρίσει μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου στο πανεπιστήμιο και βγαίνουμε πολύ συχνά και κοιμόμαστε ο ένας στο σπίτι του άλλου τακτικά. Αλλά καλά τα λες, μάλλον θα έχω την ψευδαίσθηση του ότι περνάω καλά... /sarcasm off
- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 16:49
και όσο μοντέρνοι να είναι οι γονείς σου δεν νομίζω να σε άφηναν να ξενοκοιμάσε για ένα μήνα. κάτι που συνήθιζα να κάνω έγω και να εξαφανίζομαι απο το σπίτι μου στο τει.
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 17:01
Και δεν ξέρω αλλά εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως και ένα μήνα να τους έλεγα πως θα λείψω δε θα έλεγαν όχι. Ίσως είναι διαφορετικά για σένα που είσαι κοπέλα, τι να σου πω. Συνήθως απλά ένα τηλέφωνο τους παίρνω και τους λέω "θα επιστρέψω... κάποια στιγμή" και όσο και να λείψω δε μου έχουν πει τίποτα (δεν έχω λείψει ποτέ πάνω από μια βδομάδα όμως) :/
Όπως ξαναείπα, ίσως στα πρώτα έτη αυτή η ελευθερία να είναι όντως το κάτι άλλο, αλλά κάποτε πρέπει να στρώσεις τον κώλο κάτω να διαβάσεις, τουλάχιστον στη δική μου σχολή που εγώ τη βρίσκω πολύ δύσκολη και τότε η ελευθερία γυρίζει μπούμερανγκ.
- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 17:08
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 17:10
Βάσιλισκ, δώσε και κανά άλλο χιντ για την εικόνα σου ο.Ο
- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 17:18
Βάσιλισκ, δώσε και κανά άλλο χιντ για την εικόνα σου ο.Ο
εεφτασεεεεειιιιιιι
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 17:21
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 18:00
YouTube - Chinese Drift video nissan 350z ιΆε‰ζ¨‚ ε®ζ©ε¨
μια συμβουλη στις κοπελες του site..αν ποτε μινετε εγκυες και πατε ιαπωνια και ερθει η χαρμοσυνη ωρα μην ζητησετε ποτε βοηθεια απο ιαπωνα..
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 19:50
YouTube - Ox Tales: Episode #1
Επισης,ξερουμε αν τα παρακτω τρια ανιμε επαιξαν στην Ελλαδα?
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=648
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=962
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1468
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=388
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 19:52
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 20:14
grendizer και δουκας FTW:respect:
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 20:55
Το 4ο τώρα δεν ξέρω τι είναι