Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#47581 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 March 2011 - 12:19

To Fighter είναι μια ιστορία που έχουμε ξαναδεί 15 εκατομμύρια φορές. Και όμως ήταν τόοοοσο καλά δομημένο και σκηνοθετημένο που άξιζε να το δεις.

Το Social Network είναι η χειρότερη ταινία του Fincher .

Το Ghost Writer δεν ξέρω γιατί άρεσε σε όποιον το έχει δει.Πέραν μιας πλασματικής ιστορίας που και καλά κατηγορεί την κυβέρνηση Μπλερ ,ήταν τόσο μα τόσο βαρετή που κόντεψα δύο φορές να την κλείσω.Και σημειωτέον,μου αρέσει ο Πολάνσκι.

To Black Swan είναι η ταινία της χρονιάς σίγουρα.Αριστούργημα με όλη την έννοια της λέξης. Δεν έχω ακούσει ακόμα κάποιον που να μην του άρεσε (τουλάχιστον)

Τέλος,όσον αφορά τα ξενόγλωσσα όσκαρ ,είναι η κατηγορία με τις περισσότερες πολιτικές προεκτάσεις από όλες τις υπόλοιπες και σχεδόν κάθε χρονιά δεν βγαίνει αντικειμενικά ο νικητής. Πχ πέρσι το πήρε το El Secreto de sus Ojos το οποίο όντως ήταν πάρα πολύ καλό ,αλλά δεν γίνεται να συγκριθεί με το Weisse Band του Χάνεκε.Απλά δεν γίνεται.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#47582 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 07 March 2011 - 12:38

Το Ghost Writer δεν ξέρω γιατί άρεσε σε όποιον το έχει δει.Πέραν μιας πλασματικής ιστορίας που και καλά κατηγορεί την κυβέρνηση Μπλερ ,ήταν τόσο μα τόσο βαρετή που κόντεψα δύο φορές να την κλείσω.Και σημειωτέον,μου αρέσει ο Πολάνσκι.

Γιατί ρε...εμένα μου άρεσε....:beaten:

v4kFmx.png

#47583 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 March 2011 - 13:05

κεφαλαιοκρατία (αν και με το ένα πόδι στον τάφο σαν λέξη)
μονολεκτικό συνώνυμο του φεμινισμού πώς να βρεθεί; Ούτε στον ορισμό δεν συμφωνούμε.

Ok thanks a lot! Είδα κάπου την λέξη αντιφεμινισμός οπότε θα πάω με το αντιφαλλοκρατία. Ελπίζω να ισχύει. :hahaha:

@Anelis XD. Θα τα γράψω έτσι for teh lulz.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#47584 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 March 2011 - 13:51

To Black Swan είναι η ταινία της χρονιάς σίγουρα.Αριστούργημα με όλη την έννοια της λέξης. Δεν έχω ακούσει ακόμα κάποιον που να μην του άρεσε (τουλάχιστον)

Καλή ήταν, και σε όλους άρεσε, αλλά αριστούργημα δεν είναι με την καμία...
Εντελώς βαρετό σκηνοθετικά, ειδικά το finale οπτικά ήταν κατηγορίας b-movie (και κάτω). Το Perfect Blue είχε πιο πρωτοποριακή σκηνοθεσία και γυρίστηκε 15 χρόνια πριν...

+100000 για το Kokuhaku. Τί Κυνόδοντες και π@π@ριές...
Posted Image
Posted Image

#47585 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 March 2011 - 15:57

Ανόμοια πράγματα συγκρίνεις. Animation με live action ; Από που και ως που;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#47586 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 March 2011 - 16:03

Ανόμοια πράγματα συγκρίνεις. Animation με live action ; Από που και ως που;

Μετά από 15 χρόνια, τα CG μπορούν πλέον να τα κάνουν όλα. Είτε σε animation είτε σε live action ταινίες. Μοναδικός περιορισμός είναι η φαντασία του σκηνοθέτη.
Posted Image
Posted Image

#47587 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 March 2011 - 16:03

Καλή ήταν, και σε όλους άρεσε, αλλά αριστούργημα δεν είναι με την καμία...
Εντελώς βαρετό σκηνοθετικά, ειδικά το finale οπτικά ήταν κατηγορίας b-movie (και κάτω). Το Perfect Blue είχε πιο πρωτοποριακή σκηνοθεσία και γυρίστηκε 15 χρόνια πριν...

And the OSCAR of Individuality belongs to....*drumroll*.. Mr. OLD!
Spoiler:

Posted Image

#47588 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 March 2011 - 16:07

:hahaha:

Κόρη: Μαμά πάω με το αγόρι μου στο δωμάτιο μου μην μας ενοχλήσεις...
Μαμά: Εντάξει αλλά προσέξτε τι θα κάνετε!
μετά από λίγο ακούγεται: “Baby, baby, baby, ooohhh…
Η μάνα τρέχει στο δωμάτιο…”ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ”???
Κόρη: ΜΑΜΑ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΦΥΓΕ!!!!

Spoiler:

εγω το ξερω ακομα καλυτερα....

Αγορια στο δωματιο ενος φιλου τους:“Baby, baby, baby, oohh..."
Μανα του φιλου τους που μπαινει ξαφνικα στο δωματιο:"Καλα ακουτε justin bieber?????????"
Ενας απ'την παρεα:"Oχι πηδιομαστε"
Μανα:"Α οk.."

:hihi2::hihi2::hihi2:

#47589 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 07 March 2011 - 16:27

Οποιος θεωρει το requiem for a dream ταινιαρα, θα γουσταρει και με τον κυκνο και με τον κυνοδοντα. Εμενα δε με εντυπωσιασαν, μετρια και κατι λιγοτερο. king's speech καλουτσικο ως στη μεση, μετα βαρετο. Ghost writer, πολλες τρυπες, (θα μου πειτε ποι conspiracy theme δεν εχει) αλλα το καλυπτε με πολυ καλη σκηνοθεσια. Καλουτσικο, περνα ευχαριστα η ωρα.
Αυτο με το facebook (δε θυμαμαι τιτλο) συμπαθητικο αρκετα. Το να πει καποιος οτι ειναι η χειροτερη του Φιντσερ απο μονο του δε λεει κατι, αφου ο ανθρωπος εχει θεσει πολυ ψηλα τον πηχη, και ακομα και τα χειροτερα οτ υμπορει να ειναι πολυ ευχαριστες ταινιες. Αλλα κατ'εμε τον τιτλο του "χειροτερου του" δεν μπορει με τιποτα να το παρει οσο υπαρχει αυτη η μαυρη σελιδα που λεγεται Zodiac. Ειχε παντως καποιες καλες ερμηνειες, συμπαθητικη σκηνοθεσια και πεταγε και αληθειες στα μουτρα των ανυποψιαστων σχετικα με την κοινωνικη δικτυωση. Pas mal.
Εγω αυτο που φχαριστηθηκα αρκετα φετος ηταν ο τουριστας. Χαζοκομωδιουλα, αλλα περασα ευχαριστα δυο ωρες. Ειχε πολυ καλα gags μεταξυ τεσσαρων γλωσσων (αγγλικα γαλλικα ιταλικα ισπανικα), που δεν φαινονται στη μεταφραση, αλλα ηταν πολυ πετυχημενα, και ειχε και τζονυ ντεπ. Μ@λ@κια τελος ειχε, σχεδον ακυρωνε ολη την ταινια, αλλα no big deal.

Το blue valentine δεν εχω δει ακομα, αλλα δεν περιμενω και πολλα απο οσα εχω ακουσει ( και απο ποιους τα εχω ακουσει) αλλα θα το δοκιμασω.

Γενικα φετος δε θεωρω οτι ειχε κατι αξιολογο που να αξιζει π.χ. να το θυμασαι μετα απο 5 χρονια.

stasou%2520mygdala.jpg

#47590 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 March 2011 - 16:50

To Ζodiac είναι μια απο τις καλύτερες ταινίες του Fincher. Αριστη σ όλα της.

Πραγματικά ο καθε σκηνοθέτης εχει το δικό του στυλ. Ειναι σαν να κοιτας σε μια ταινία μόνο το σενάριο και όλα τα άλλα να μην τα λογαριάζεις καν.

Ο Τουριστάς, αντικειμενικά το λες ψιλοβλακεία, αλλα αφου είχε τζολι μέσα και λιγη δράση την ευχαριστιέσαι. Δεν είναι για πολλά ομως.

Eπίσης μια γ@μ@τη ταινία που οι LGBT θα την εκτιμησουν ακόμα περισσότερο είναι το Kaboom !
Eπαιξε νυχτες πρεμιέρας και τώρα είδα κυκλοφόρησε και στα ιντερνετς.

Edited by Strange Loop, 07 March 2011 - 17:01.

#47591 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 March 2011 - 17:31

χαχαχαχααχαχαχα ρε γελια ....εμαθα ποιος θα παει στου γιουροβυζι ...και δεν εχει καν τετοιο
[media]http://www.youtube.com/watch?v=k-YutLOEq1w[/media]

ακουσα και το αλλο κομματι και εμεινα !
[media]http://www.youtube.com/watch?v=S2WaSwxJiIc&feature=related[/media]

ποιος θα προτιμουσε το πρωτο??? χαχααχαχα τουλαχιστον το δευτερο ακουγεται
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#47592 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 March 2011 - 19:18

εγώ προτιμώ το πρώτο γιατί το τελευταίο είναι μια απομίμηση της καλομοίρας
και απομίμησ της γερμανίδας ενώ το πρώτο είναι πρωτότυπο και μου αρέσει ο Stereo Mike.

αλλά λαράσκα η γνώμη σου δεν μετράει ποτέ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι?

#47593 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 March 2011 - 19:26

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε ένα συνώνυμο του φεμινισμού και ένα του καπιταλισμού;

Ίσες ευκαιρίες και ελεύθερη αγορά (ή ελευθερία επιλογών αν θες).

In other news, νοίκιασα σήμερα δύο ταινίες, τον Κυνόδοντα και το Glorious Basterds. Τα έχει δει κανείς και τα δύο για να πει ποιο αξίζει περισσότερο για να αποφασίσω ποιο θα δώ πρώτο;
Posted Image

#47594 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 March 2011 - 19:29

Και τα 2 είναι εξίσου ωραία. Το ένα αν θες να δεις σφαγή ΝΑΖΙ Και το άλλο αν θες να σου δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως δες και τις 2 ταινίες. Είναι πάρα πολύ ωραίες.

Imo ξεκίνα με Κυνόδοντα και πάνε μετά στο Inglorious Basterds.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#47595 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 March 2011 - 19:36

εγώ προτιμώ το πρώτο γιατί το τελευταίο είναι μια απομίμηση της καλομοίρας
και απομίμησ της γερμανίδας ενώ το πρώτο είναι πρωτότυπο και μου αρέσει ο Stereo Mike.

αλλά λαράσκα η γνώμη σου δεν μετράει ποτέ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι?

αν ειναι διαφορετικη δεν μετραει, σαφως.

αλλα χιλιες φορες καλομοιρενιο ...τετοιος δεν ειναι και ο διαγωνισμος ?
παρα να ξεφτυλιστει το ζειμπεκικο
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]