Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 22:33
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 22:52
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 22:57

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:00
βασικα η οθονη του λαπτοπ εχει διαφορετικα χρωματα (πιο φωτεινα) απο το παλιο λαπτοπ... και γενικοτερα.. επεξεργαστικα μια εικονα στο φοτοσοπ και ενω την ειχα ρυθμισει με αντιθεση και φωτεινοτητα οταν την ειδα στο πσ του πατερα μου ηταν σκοτεινη και χωρις φωτεινοτητα-αντιθεση (οπωτε υποθετω κατα καποιο μαγικο τροπο σωστα τα εδειχνε το irfan vew)
στο καινουργιο λαπτοπ που πειρα (windows 7) συναντω ενα προβλημα με το irfan vιew, μου εμφανιζει τις εικονες σε διαφορετικα χρωματα απωτι ειναι κανονικα (στο προγραμμα του windows, στο firefox ή στο φοτοσοπ)υπαρχει καμια λυση?
εχω βρει της ρυθμισεις που αλλαζουν τις γαμμα, την φωτεινοτητα και την αντιθεση της οθονης αλλα δεν ξερω ποιες ειναι οι "κανονικες" (η καρτα γραφικων ειναι amd radeon 6530 και το προγραμμα catalist control center) και αν απο εκει πρεπει να το αλλαξω ή απο τα windows (και απο εκει πως..)
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:16
Περιμενα λιγο της Ponte να ειναι αξιοπρεπεστατο αλλα μπααα....
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:20

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:24
Καμια ιδεα για παιχνιδια μες το μαθημα με τον διπλανο ? Εχουμε δοκιμασει τα παντα....2 συνεχομενες μερες κρεμαλα δεν αντεχεται αλλο....βοηθεια ρε παιδια.....
nintendo ds equipped with N+ = serious shit.
έβγαλα όλη την τεταρτη λυκείου για να το τερματίσω με τον κολλητό μου στις ώρες αγγλικών
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:27
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:28
ποδοσφαιρακι με χαρτακια και στυλοΚαμια ιδεα για παιχνιδια μες το μαθημα με τον διπλανο ? Εχουμε δοκιμασει τα παντα....2 συνεχομενες μερες κρεμαλα δεν αντεχεται αλλο....βοηθεια ρε παιδια.....
χαρτοπολεμος με μικρα χαρτακια
χαρτοπολεμος με μεγαλες μπαλες χαρτιου (ποιο θεαματικος), ενδεικνιεται η χρηση σελιδων θρησκευτικων, αοδε ή καποιου αλλου κατεστραμμενου βιβλιου , σε αυτο μετα απο λιγο συμμετεχει ολη η ταξη
διαγωνισμος πεταγματος σαιτας απο το παραθυρο
δημιουργια μιας ιστοριας, ο καθενας γραφει 3 λεξεις και σιγα σιγα προχωραει η ιστορια
το παιχνιδι με τις 20 ερωτησεις
προσωπα ζωα φυτα
ανεκδοτα
μικυ μαους μεσα σε βιβλιο
μαξιλαρακι και υπνος
ολα δοκιμασμενα, δεν μου ερχετε κατι αλλο αυτη τη στιγμη..
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:44
ή απλά παίξτε εκείνο το καθυστερημένο παιχνίδι της βιβλιοθήκης
κάντε τον άλλον να πονέσει αλλά να μη τσηρίξει
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:54
nintendo ds equipped with N+ = serious shit.
έβγαλα όλη την τεταρτη λυκείου για να το τερματίσω με τον κολλητό μου στις ώρες αγγλικών
lol το εχεις κανει?!?
Παντως αν το εχεις κανει πραγματικα πως και δεν σε καταλαβαν??Ελεγα να φερω το SP με FireRed γιατι εχουν αρχισει ολοι ποκεμον με τα κινητα τους και μου την "μπαινουν".Θελω να δω την αντιδραση τους οταν δουν 994 ωρες μονο σε αυτην και 400 σε Emerald:kakaka:
μιλαμε για πολυ λειωσιμο....
Αληθεια επαιζε κανενας απο δω μεσα pokemon????
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:57
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 00:00
lol το εχεις κανει?!?
Κατσε υπαρχει τεταρτη λυκειου???!?!??!
Παντως αν το εχεις κανει πραγματικα πως και δεν σε καταλαβαν??Ελεγα να φερω το SP με FireRed γιατι εχουν αρχισει ολοι ποκεμον με τα κινητα τους και μου την "μπαινουν".Θελω να δω την αντιδραση τους οταν δουν 994 ωρες μονο σε αυτην και 400 σε Emerald:kakaka:
μιλαμε για πολυ λειωσιμο....
Αληθεια επαιζε κανενας απο δω μεσα pokemon????
στην ιταλία υπάρχουνε 5 τάξεις δημοτικό, 3 γυμνάσιο και 5 λύκειο. (εγώ έκανα 4 λύκειο, στην τρίτη λυκείου έκανα την ύλη τους τρίτης και 4της). ποιος είπε πως το έκρινα
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 00:17
Been there, tried that, δε συνιστάται, θα σε περάσουν για ψυχάκια αν χτυπιέσαι στο άκυρο ΧΔ
tl;dr: Βρες 1-2 ακόμα και mario kart/bomberman.
FIMBA!