Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:01
5) Σε κάθε στάδιο, ανακοινώνω στους άλλους τα συμπεράσματά μου (π.χ. "Αυό το σημάδι στον τελευταίο σπόνδυλο του λαιμού υποδεικνύει πως κάποιος αποκεφάλισε το κοτόπουλο. Το σημάδι είναι εντελώς λείο και ίσιο, που σημαίνει πως έγινε γρήγορα, μάλλον με μπαλντά.")
Για την ακρίβεια δεν τα σφάζουν με μπαλντά γιατί ο κίνδυνος να φας δάκτυλα είναι μεγάλος. Αρκεί μαχαίρι που να έχει φαρδιά λάμα, βέβαια γίνεται με οποιοδίποτε κοφτερό μαχαίρι. Πιάνεις το πτηνό με το ένα χέρι και το κρατάς σταθερό στο έδαφος, συνήθως χρησιμοποιείς το γόνατο για να το κρατήσεις καρφωμένο, και με το άλλο χέρι του κόβεις το λαιμό μέχρι τέρμα (μπορεί να χρειαστούν επαναληπτικές μέθοδοι). Το κρατάς για λίγο κάτω στο έδαφος για να μην σου φύγει. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν σου φύγει απομακρύνσου, θα τρέχει στην αυλή πιτσιλώντας αίμα από το λαιμό και δεν θέλουμε να λερώσουμε.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:28
Για την ακρίβεια δεν τα σφάζουν με μπαλντά γιατί ο κίνδυνος να φας δάκτυλα είναι μεγάλος. Αρκεί μαχαίρι που να έχει φαρδιά λάμα, βέβαια γίνεται με οποιοδίποτε κοφτερό μαχαίρι. Πιάνεις το πτηνό με το ένα χέρι και το κρατάς σταθερό στο έδαφος, συνήθως χρησιμοποιείς το γόνατο για να το κρατήσεις καρφωμένο, και με το άλλο χέρι του κόβεις το λαιμό μέχρι τέρμα (μπορεί να χρειαστούν επαναληπτικές μέθοδοι). Το κρατάς για λίγο κάτω στο έδαφος για να μην σου φύγει. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν σου φύγει απομακρύνσου, θα τρέχει στην αυλή πιτσιλώντας αίμα από το λαιμό και δεν θέλουμε να λερώσουμε.
Μόλις έκοψες την όρεξη όλων όσων πρόκειται να βρίσκονται στο τραπέζι την επόμενη φορά που θα φάω κοτόπουλο!
Επίσης, αν κόψεις το κεφάλι του κοτόπουλου λάθος, υπάρχουν πιθανότητες να μείνει η παρεγκεφαλίδα σε λειτουργία και το κοτόπουλο να παραμείνει ζωντανό και να κινείται κανονικά κάνοντας ενστικτώδεις κινήσεις. Διάσημο έγινε έτσι το κοτόπουλο Miracle Mike που έμεινε ζωντανό χωρίς καθόλου κεφάλι για 18 μήνες!
http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ATz3AdbjyRI&feature=related[/YOUTUBE]
![]()
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:32
How to cut off a chicken's head
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:38
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 18:08
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:13
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:18
Σκάλωσα στην 6η σελίδα με το τζιφάκι. Τί χάνω; D:
Btw αυτό το game από άλλα forum κι εγώ το ανακάλυψα, και από ότι βλέπω είναι σχετικά παλιό.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:56
edit :
Ναιιιιιιιιιιιιιι! Τα κατάφερα! Πέρασα στο δεύτερο επίπεδο. Η 7 με παίδεψε αλλά εντάξει. Έχει πλάκα
Thnx phm :3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:12
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:20
Καταστροφη αυτο το παιχνιδι,το ειχα φτασει σε ενα σημειο στο lvl10 πριν 2 χρονια νομιζω αλλα δεν πηγαινε αλλο.Αν φτασει καποιος εκει,ασ μου πει για να το συνεχισω
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:20
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:24
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:26
Εγω θυμαμαι οτι σαυτο που ειχα κολησει δεν υπηρχε απαντηση πουθενα,τοτε τουλαχιστον.Anyway,φτασε στο 10lvl να μου δωσεις κ τον κωδικο να συνεχισω xD
Μπα το σταματάω για σήμερα