Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#46981 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 16:31

[media]http://www.youtube.com/watch?v=BeeUYJPMVko[/media]
STICKS AND STONES MAY BREAK MY BONES
BUT CHAINS AND WHIPS EXCITE ME
Δημοσιευμένη  εικόνα

#46982 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:01

5) Σε κάθε στάδιο, ανακοινώνω στους άλλους τα συμπεράσματά μου (π.χ. "Αυό το σημάδι στον τελευταίο σπόνδυλο του λαιμού υποδεικνύει πως κάποιος αποκεφάλισε το κοτόπουλο. Το σημάδι είναι εντελώς λείο και ίσιο, που σημαίνει πως έγινε γρήγορα, μάλλον με μπαλντά.")

:hahaha:

Για την ακρίβεια δεν τα σφάζουν με μπαλντά γιατί ο κίνδυνος να φας δάκτυλα είναι μεγάλος. Αρκεί μαχαίρι που να έχει φαρδιά λάμα, βέβαια γίνεται με οποιοδίποτε κοφτερό μαχαίρι. Πιάνεις το πτηνό με το ένα χέρι και το κρατάς σταθερό στο έδαφος, συνήθως χρησιμοποιείς το γόνατο για να το κρατήσεις καρφωμένο, και με το άλλο χέρι του κόβεις το λαιμό μέχρι τέρμα (μπορεί να χρειαστούν επαναληπτικές μέθοδοι). Το κρατάς για λίγο κάτω στο έδαφος για να μην σου φύγει. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν σου φύγει απομακρύνσου, θα τρέχει στην αυλή πιτσιλώντας αίμα από το λαιμό και δεν θέλουμε να λερώσουμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#46983 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:28

Για την ακρίβεια δεν τα σφάζουν με μπαλντά γιατί ο κίνδυνος να φας δάκτυλα είναι μεγάλος. Αρκεί μαχαίρι που να έχει φαρδιά λάμα, βέβαια γίνεται με οποιοδίποτε κοφτερό μαχαίρι. Πιάνεις το πτηνό με το ένα χέρι και το κρατάς σταθερό στο έδαφος, συνήθως χρησιμοποιείς το γόνατο για να το κρατήσεις καρφωμένο, και με το άλλο χέρι του κόβεις το λαιμό μέχρι τέρμα (μπορεί να χρειαστούν επαναληπτικές μέθοδοι). Το κρατάς για λίγο κάτω στο έδαφος για να μην σου φύγει. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν σου φύγει απομακρύνσου, θα τρέχει στην αυλή πιτσιλώντας αίμα από το λαιμό και δεν θέλουμε να λερώσουμε.

:nod2:
Μόλις έκοψες την όρεξη όλων όσων πρόκειται να βρίσκονται στο τραπέζι την επόμενη φορά που θα φάω κοτόπουλο!

Επίσης, αν κόψεις το κεφάλι του κοτόπουλου λάθος, υπάρχουν πιθανότητες να μείνει η παρεγκεφαλίδα σε λειτουργία και το κοτόπουλο να παραμείνει ζωντανό και να κινείται κανονικά κάνοντας ενστικτώδεις κινήσεις. Διάσημο έγινε έτσι το κοτόπουλο Miracle Mike που έμεινε ζωντανό χωρίς καθόλου κεφάλι για 18 μήνες!

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ATz3AdbjyRI&feature=related[/YOUTUBE]

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#46984 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:32

οποιος θελει μπορει να πατησει στο youtube
How to cut off a chicken's head

#46985 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 17:38

αντε χεστητε :puke:

#46986 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 18:08

[media]http://www.youtube.com/watch?v=6QasA6NQXXQ&feature=related[/media]
Imagination is the only limit!

#46987 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 18:54

Λιώνω...

http://mystikes.selid.es
phmava.php

#46988 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:13

Σκάλωσα στην 6η σελίδα με το τζιφάκι. Τί χάνω; D:

HnH5aB0.jpg

#46989 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:18

Σκάλωσα στην 6η σελίδα με το τζιφάκι. Τί χάνω; D:

Spoiler:

Btw αυτό το game από άλλα forum κι εγώ το ανακάλυψα, και από ότι βλέπω είναι σχετικά παλιό.
phmava.php

#46990 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:56

Eγώ κόλλησα στην 7 :nanana:

Spoiler:

edit :

Ναιιιιιιιιιιιιιι! Τα κατάφερα! Πέρασα στο δεύτερο επίπεδο. Η 7 με παίδεψε αλλά εντάξει. Έχει πλάκα :P

Thnx phm :3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:12

xbJ3b2w.jpeg

#46991 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:20

Oh,jeez!
Καταστροφη αυτο το παιχνιδι,το ειχα φτασει σε ενα σημειο στο lvl10 πριν 2 χρονια νομιζω αλλα δεν πηγαινε αλλο.Αν φτασει καποιος εκει,ασ μου πει για να το συνεχισω :P

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#46992 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:20

Εγώ έγω φτάσει στο 40κάτι αλλά τα περισσότερα είναι τόσο δύσκολα που τα βρίσκω από άλλα forum κλπ :frozen:
phmava.php

#46993 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:24

Εγω θυμαμαι οτι σαυτο που ειχα κολησει δεν υπηρχε απαντηση πουθενα,τοτε τουλαχιστον.Anyway,φτασε στο 10lvl να μου δωσεις κ τον κωδικο να συνεχισω xD

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#46994 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:26

Εγω θυμαμαι οτι σαυτο που ειχα κολησει δεν υπηρχε απαντηση πουθενα,τοτε τουλαχιστον.Anyway,φτασε στο 10lvl να μου δωσεις κ τον κωδικο να συνεχισω xD

Μπα το σταματάω για σήμερα :P Πρέπει λέει να ξέρω να παίζω master mind :hahaha:
phmava.php

#46995 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 20:30

Α καλα,αυτο μου πηρε ωρες να το βρω.Το θυμαμαι.

Κ για να μην ειμαι οφφ τοπικ,παρτε κ αυτο που ειναι μεγαλυτερο κολλημα,αλλα πιο ζορικο.

Alexander Pope