Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 25 September 2007 - 21:09
Posted 25 September 2007 - 23:40

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 September 2007 - 23:47
Posted 25 September 2007 - 23:52
Posted 26 September 2007 - 09:35
Αι σι λόβ ιν δι έραν είναι να γίνει σαββατο ρε στόκε
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 26 September 2007 - 10:10
Μόλις επέστρεψα από την Λάρισα ύστερα από 4 μέρες απουσίας και έχω να σας ανακοινώσω ότι πέρασα την πτυχιακή μου με 9 και παίρνω πτυχίο!!!
Αναμένω +1 reputation από τον καθένα σας...
μπράβο φίνγκο!
για μήτινγκ είμαι λεύτερη από μέσα οκτώβρη και μετά...

Posted 27 September 2007 - 08:11
λοιπόν μπορεί να μου πει κάποιος γιατί κυκλοφορούν ιάπωνες τουρίστες στο κέντρο της Αριστοτέλους; (αν και μάλλον για συνέδριο είναι εδώ)
είδα σήμερα δύο υπέροχες καβαίτσες και εναν ωραίο νεαρό,
Posted 27 September 2007 - 08:23
lol
λοιπόν μπορεί να μου πει κάποιος γιατί κυκλοφορούν ιάπωνες τουρίστες στο κέντρο της Αριστοτέλους; (αν και μάλλον για συνέδριο είναι εδώ)
είδα σήμερα δύο υπέροχες καβαίτσες και εναν ωραίο νεαρό,
Σημερα????? Δηλαδη αμα τρεξω στο κεντρο για αναζητηση μπορει να τις πετυχω?
Posted 27 September 2007 - 08:31
υ.γ.:

Posted 27 September 2007 - 09:38
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 27 September 2007 - 10:05

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 September 2007 - 11:22
Χθές γύρισα από την δουλειά και μου κάνει η μητέρα μου : η Bell-chan έχει
να εμφανιστεί από το πρωί > > ψιψίνα μας είναι η Bell-chan, και πρόσφατα
πριν ένα μήνα περίπου γέννησε 4 γατάκια. - Μιλάμε γύρισα όλη την γύρω περιοχή
και την έψαχνα. Μετά το βράδυ αγκαζέ με τα 4 γατάκια την έβγαλα. Που να τα αφήσεις
μόνα τους εκτεθειμένα με τόσους αρσενικούς γάτους εκεί έξω.
Σήμερα το πρωί χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνει η μητέρα μου και αρχίζει να κλαίει.
Μετά γυρνάει και μου λέει ότι η Bell-chan δεν ζει ποια...
- Ακολουθεί τό τι ακριβώς έγινε... έχουμε ένα παλιοπίτουρα εδώ κοντά που έχει ένα πίτ μπουλ
και πολλές φορές το αμολάει και το αφήνει να κυνηγάει ζωντανά. Εγώ και πολλοί άλλοι
από την γειτονιά έχουμε παραπονεθεί άπειρες φορές, αλλα ο τύπος είναι αστυνομικός
και πάντα ξεγλιστράει σαν το χέλι. - Χθές λοιπόν η Bell-chan μου καθότανε και λιαζότανε
στο παρτέρι που είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου και το παλιόσκυλο της όρμησε!
Χαροπάλεψε το κορίτσι μου, αλλά τελικά δεν άντεξε έφυγε.
Εγώ πάντως θα πάω και θα του κάνω μήνυση του άχρηστου!, έλεος αυτήν την φορά
δεν ήταν κάνα αδέσποτο για να χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ότι δεν ανήκε σε κανέναν
και να ξεγλιστρήσει.
Βέβεα η Bell-chan μου δεν γυρίζει πίσω, και τα γατάκια που είναι ακόμα πολύ μικρά
και χρειάζονται την μαμά τους.... θα σκάσω αλλά πριν σκάσω θα τον κάνω κύμα τον άχρηστο!!
Posted 27 September 2007 - 11:24
Δεν ξέρω άν είναι σύμπτωση αλλά απο τότε που "χάθηκε"
το παιδί με το καπέλο δεν χάθηκε και ο Dante ???
Lol, μαζεύουν δυνάμεις για ποιό epic battles:bike:
Posted 27 September 2007 - 11:29
Δίπλα στο σπίτι μου, έχουν έναν σκύλο άγριο, ο οποίος είναι πάντα δεμένος με αλυσίδα. Αλλά, την αλυσίδα την έχουν δεμένη στην εξώπορτα του κήπου/μπαλκονιού. Και αφήνουν ανοιχτή την πόρτα, και ο σκύλος βρίσκεται σχεδόν πάντα στο πεζοδρόμιο. Οπότε όποιος περάσει του ορμάει. Έχουμε παραπονεθεί αλλά τίποτα, διότι οι "εξυπνάκηδες" το κάνουν επίτιδες για να έχουν parking μπροστά στο σπίτι τους!!!!!