Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4591 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 15:26

Αν πας για ύπνο 5:30 είναι πολύ αργά

Αν ξυπνάς 5:30 είναι πολύ νωρίς

Έτσι το "βλέπω ":nosey:

ναι αλλα αν δεις καποιον 5:30 ξυπνιο τι θα του πεις; τι κανεις τοσο νωρις ξυπνιος η τι κανεις τοσο αργα ξυπνιος;
:nosey:

Μιας και λέμε για msn,έμαθα ότι κλείνει σύντομσ.Είναι αλήθεια?

δε γινετε να κλεισει μια τοσο επικερδης επιχειρηση. μη πιστευετε οτι μλκ email σας στελνουν
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#4592 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 15:31

Googletalk ftw :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4593 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 15:32

Όντως. Παίδες, ελάτε να βάλουμε όλοι Skype να γουστάρουμε. :bleh:

ναι για να μας την πέφτουν ιρακινοί, πακιστανοί και κάθε είδους αραβόφωνοι.
που οκ δεν εχω πρόβλημα μαζί τους.. αλλά εντάξει δεν μπορώ να κάνω αυτά που μου ζητάνε..

ρε Mr. Agyu εσύ δηλαδή τι χρησιμοποιείς; έτσι για να μου φύγει η απορία

#4594 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 16:09

που οκ δεν εχω πρόβλημα μαζί τους.. αλλά εντάξει δεν μπορώ να κάνω αυτά που μου ζητάνε..

να φορεσεις μπουρκα;
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#4595 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 16:11

ναι για να μας την πέφτουν ιρακινοί, πακιστανοί και κάθε είδους αραβόφωνοι.

εχεις ακουστα την ορολογια "privacy settings"?
ειναι που ειναι τζαμπα τα ρημαδια τα software, ασχοληθειτε 5 λεπτακια μαζι του για να τα κανετε set up και θα βρειτε την ησυχεια σας..

εγω ειμαι εναντιον της ολης ιδεας του chat.. στον υπολογιστη κανετε κατι δημιουργικο, ενα review για παραδειγμα.. αν θελετε να συναντηθητε για να το ριξετε στην ψιλο-κουβεντα, καντε το εξω να σας δει και ο ηλιος και να χαρειτε και καμια μπυριτσα..

και μια που τελειωσε το καλοκαιρι και ολοι γυρισαμε, δεν θα επρεπε σιγα σιγα να κανονιστει κανα meeting σε θεσσαλονικη και αθηνα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4596 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 16:13

Σωστός ο Ayu Mania.Καιρός είναι για κάτι τέτοιο.Να σας γνωρίστούμε όσοι δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλο.:)

Έντιτ:'Οποιος είπε τίποτα ια την ποιότηντα της ελληνικής τηλεόρασης,να ανοίξει να δεί Δρούζα τώρα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4597 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 16:22

Mr Ayu-Mania! +1 απο μένα :)

Πείτε το που και το πότε ! :bike:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4598 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 17:01

Αν γίνει meeting στην Αθήνα, κάντε το κατά τις 28 του Οκτώβρη που είναι αργία, μπας και καταφέρουμε να κατέβουμε κι εμείς οι βόρειοι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4599 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 17:15

Εννοείς Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007;:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#4600 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 17:20

Γιατί όχι; Έτσι κι αλλιώς εκείνο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είναι τριήμερη αργία στη Θεσσαλονίκη (our very own Golden Week :P).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4601 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 18:16

Εννοείς Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007;:hahaha:

Δλδ την ημέρα που έχω τα γενεθλιά μου?:wis:

Αν είναι θα σας λεράσω κιόλας:bath:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4602 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 18:16

αν είναι να γίνει σαββατο ρε στόκε, την κυριακή θα πρέπει να γυρίσουμε άσε που παντρεύετε και η κολλητή μου.

#4603 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 19:12

αν είναι να γίνει σαββατο ρε στόκε, την κυριακή θα πρέπει να γυρίσουμε άσε που παντρεύετε και η κολλητή μου.

No, we don't have to... :wis:

2112.gif

#4604 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 20:55

Μόλις επέστρεψα από την Λάρισα ύστερα από 4 μέρες απουσίας και έχω να σας ανακοινώσω ότι πέρασα την πτυχιακή μου με 9 και παίρνω πτυχίο!!!:nanana::wooi2::hero:

Αναμένω +1 reputation από τον καθένα σας...:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#4605 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 21:08

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα