Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:50
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:51
To Νοέμβρη/Δεκέμβρη που έστηνα μια ιστοσελίδα για το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με είχαν σε δικό μου γραφείο με air-condition. Η κλασική θερμοκρασία το πρωί που πήγαινα ήταν -3 με -4 βαθμούς και εγώ έβαζα το air-condition στου 35. Ήμουν με το κοντομάνικο μέσα στο γραφείο. Ε τελικά το air condition διαλυθηκε από την πολύ χρήση ,αλλά τους έβαλα να μου φέρουν καλοριφέρ και μου έφεραν.Κρίμα που τελείωσα δηλαδή και έφυγα από κείνο το γραφείο. Άμα είχα λίγο χρόνο ακόμα ,θα χάλαγα και το καλοριφέρ.
Θερμοκρασία πάνω από 20°C είναι καύσωνας. Και εννοείται πως το ερκοντίσιο χρησιμοποιείται μόνο για να βγάλει κρύο.
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:53
Νασαι καλά...
Θέλω να βγω έξω και να τους κολλήσω όλους, δεν αντέχω να ναι οι άλλοι υγιείς και εγώ να χαροπαλεύω εδώ πέρα
Πιοι ΑΛΛΟΙ; ποιοι ειναι οι αλλοι **** το φελεκι μου; Εχει ταβλιαστει ολη η χωρα! Εγω βαρεθει να ακουω για αρρωστους! καθε φορα που παω να κλεισω το τηλεφωνο, πρεπει να σκουπιζω τις μυξες απο το ακουστικο! μεχρι και εγω ειχα sore throat για μια μερα να φανταστεις που αρωσταινω καθε που περναει ο κομητης του χαλευ

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:59
To all the healthy people out there! Be afraid, be very afraid
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:01
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:01
Καλά, εσύ μόλις γύρισες από Φινλανδία, λογικό είναι να μη νιώθεις μία από κρύο.Θερμοκρασία πάνω από 20°C είναι καύσωνας. Και εννοείται πως το ερκοντίσιο χρησιμοποιείται μόνο για να βγάλει κρύο.
Επίσης, Φλεβάρης μπήκε, βγάλτε πια τα χριστουγεννιάτικα (αυτό πάει και στον Jiraiya).

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:02
To all the healthy people out there! Be afraid, be very afraid
Yeah Yeah
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s[/youtube]
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:08
Yeah Yeah
Youtube Video
fixed. XD
Inb4raging eminem fandom
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:10
In a way, θαυμάζω τον alxdjo, διότι καταρρίπτει τον 2ο Θερμοδυναμικό Νόμο. Κάθε φορά που γράφει post, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος πέφτει, άρα συμβαίνει το θεωρητικά αδύνατον, δηλαδή μεταφέρεται θερμότητα από ψυχρότερο αντικείμενο (περιβάλλον) προς θερμότερο (alxdjo). Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μας έλεγε ότι δεν τρώει ποτέ. Δεν χρειάζεται τροφή. Πηγή ενέργειάς του είναι η θερμότητα του περιβάλλοντος.
Αν είχαμε πολλούς alxdjo, θα μπορούσαμε να τους βάλουμε περιμετρικά στις ακτές της Ανταρκτικής και της Γροιλανδίας, και δεν θα έλιωναν ποτέ ξανά πάγοι. (u mad, environmentalists?)
Το οποίο πάει να πει ότι ο alxdjo μειώνει την παγκόσμια εντροπία...
Wow, that was deep... θα κάτσω να το σκεφτώ λίγο.
Eγω τον θαυμάζω γιατί σκέφτηκε το τέλειο έγκλημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να καλύπτει την μέθοδό του.
Τι να κανουμε το Death Note το βρηκαν
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:16
αμα δεν μπορεις να πας πουθενα με τις βλαμμενες τις απεργιες τι να το κανεις αμα δεν εχεις τιποτα... και αναπνεις μια χαρα... και εχεις γευση στο φαγητο... και δεν βηχεις... δεν φτερνιζεσαι... αααααχ... περαστικα σας παιδια XD
εμενα μου λες, πηγαμε σημερα εκπαιδευτικη εκδρομη στο βυζαντινο μουσειο και ηταν κλειστο λογο απεργιας των μεταφορικων.
also
End of History-55% αλκοολ η πιο δυνατη μπυρα του κοσμου

εδιτ (τα ζωακια ειναι αληθινα)
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:16
Καλά, εσύ μόλις γύρισες από Φινλανδία, λογικό είναι να μη νιώθεις μία από κρύο.
Επίσης, Φλεβάρης μπήκε, βγάλτε πια τα χριστουγεννιάτικα (αυτό πάει και στον Jiraiya).
Βαριέμαι να ψάχνω για άλλο σετάκι.Παίζει να τα αφήσω μέχρι του χρόνου

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 14:57
Καλο μηνα ^^
Εγω ξυπνησα με πιασιμο στην μεση.
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 15:03
AHAHAHAHAHA!!!
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 16:06
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 17:45