Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#46036 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 February 2011 - 13:50

Eγω τον θαυμάζω γιατί σκέφτηκε το τέλειο έγκλημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να καλύπτει την μέθοδό του.

#46037 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 February 2011 - 13:51

To Νοέμβρη/Δεκέμβρη που έστηνα μια ιστοσελίδα για το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με είχαν σε δικό μου γραφείο με air-condition. Η κλασική θερμοκρασία το πρωί που πήγαινα ήταν -3 με -4 βαθμούς και εγώ έβαζα το air-condition στου 35. Ήμουν με το κοντομάνικο μέσα στο γραφείο. Ε τελικά το air condition διαλυθηκε από την πολύ χρήση ,αλλά τους έβαλα να μου φέρουν καλοριφέρ και μου έφεραν.Κρίμα που τελείωσα δηλαδή και έφυγα από κείνο το γραφείο. Άμα είχα λίγο χρόνο ακόμα ,θα χάλαγα και το καλοριφέρ.

Θερμοκρασία πάνω από 20°C είναι καύσωνας. Και εννοείται πως το ερκοντίσιο χρησιμοποιείται μόνο για να βγάλει κρύο.

E5VV38U.jpg

#46038 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 February 2011 - 13:53

Νασαι καλά...

Θέλω να βγω έξω και να τους κολλήσω όλους, δεν αντέχω να ναι οι άλλοι υγιείς και εγώ να χαροπαλεύω εδώ πέρα :nanana::burningbe3:

Πιοι ΑΛΛΟΙ; ποιοι ειναι οι αλλοι **** το φελεκι μου; Εχει ταβλιαστει ολη η χωρα! Εγω βαρεθει να ακουω για αρρωστους! καθε φορα που παω να κλεισω το τηλεφωνο, πρεπει να σκουπιζω τις μυξες απο το ακουστικο! μεχρι και εγω ειχα sore throat για μια μερα να φανταστεις που αρωσταινω καθε που περναει ο κομητης του χαλευ

stasou%2520mygdala.jpg

#46039 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 February 2011 - 13:59

Μην το λες! Υπάρχουν ακόμα 3-4 εκεί έξω που απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής!

To all the healthy people out there! Be afraid, be very afraid :burningbe3:

xbJ3b2w.jpeg

#46040 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 February 2011 - 14:01

αμα δεν μπορεις να πας πουθενα με τις βλαμμενες τις απεργιες τι να το κανεις αμα δεν εχεις τιποτα... και αναπνεις μια χαρα... και εχεις γευση στο φαγητο... και δεν βηχεις... δεν φτερνιζεσαι... αααααχ... περαστικα σας παιδια XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#46041 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 February 2011 - 14:01

Θερμοκρασία πάνω από 20°C είναι καύσωνας. Και εννοείται πως το ερκοντίσιο χρησιμοποιείται μόνο για να βγάλει κρύο.

Καλά, εσύ μόλις γύρισες από Φινλανδία, λογικό είναι να μη νιώθεις μία από κρύο. :hahaha:

Επίσης, Φλεβάρης μπήκε, βγάλτε πια τα χριστουγεννιάτικα (αυτό πάει και στον Jiraiya).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#46042 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 01 February 2011 - 14:02

To all the healthy people out there! Be afraid, be very afraid :burningbe3:

Yeah Yeah :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s[/youtube]
Posted Image

#46043 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 February 2011 - 14:08

Yeah Yeah :P

Youtube Video

fixed. XD

:hahaha:

Inb4raging eminem fandom

#46044 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 February 2011 - 14:10

In a way, θαυμάζω τον alxdjo, διότι καταρρίπτει τον 2ο Θερμοδυναμικό Νόμο. Κάθε φορά που γράφει post, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος πέφτει, άρα συμβαίνει το θεωρητικά αδύνατον, δηλαδή μεταφέρεται θερμότητα από ψυχρότερο αντικείμενο (περιβάλλον) προς θερμότερο (alxdjo). Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μας έλεγε ότι δεν τρώει ποτέ. Δεν χρειάζεται τροφή. Πηγή ενέργειάς του είναι η θερμότητα του περιβάλλοντος.

Αν είχαμε πολλούς alxdjo, θα μπορούσαμε να τους βάλουμε περιμετρικά στις ακτές της Ανταρκτικής και της Γροιλανδίας, και δεν θα έλιωναν ποτέ ξανά πάγοι. (u mad, environmentalists?)

Το οποίο πάει να πει ότι ο alxdjo μειώνει την παγκόσμια εντροπία... :oo:

Wow, that was deep... θα κάτσω να το σκεφτώ λίγο.

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

Eγω τον θαυμάζω γιατί σκέφτηκε το τέλειο έγκλημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να καλύπτει την μέθοδό του.

Τι να κανουμε το Death Note το βρηκαν :emptyonexg1:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#46045 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 01 February 2011 - 14:16

αμα δεν μπορεις να πας πουθενα με τις βλαμμενες τις απεργιες τι να το κανεις αμα δεν εχεις τιποτα... και αναπνεις μια χαρα... και εχεις γευση στο φαγητο... και δεν βηχεις... δεν φτερνιζεσαι... αααααχ... περαστικα σας παιδια XD

εμενα μου λες, πηγαμε σημερα εκπαιδευτικη εκδρομη στο βυζαντινο μουσειο και ηταν κλειστο λογο απεργιας των μεταφορικων.:bahhh:

also

End of History-55% αλκοολ η πιο δυνατη μπυρα του κοσμου

Posted Image

εδιτ (τα ζωακια ειναι αληθινα)

#46046 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 February 2011 - 14:16

Καλά, εσύ μόλις γύρισες από Φινλανδία, λογικό είναι να μη νιώθεις μία από κρύο. :hahaha:

Επίσης, Φλεβάρης μπήκε, βγάλτε πια τα χριστουγεννιάτικα (αυτό πάει και στον Jiraiya).

Βαριέμαι να ψάχνω για άλλο σετάκι.Παίζει να τα αφήσω μέχρι του χρόνου:hahaha:

Posted Image

#46047 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 February 2011 - 14:57

Ο φλεβαρης κι αν φλεβισει, καλοκαιρι θα μυρισει.
Καλο μηνα ^^

Εγω ξυπνησα με πιασιμο στην μεση. :if:

2bbd14fc.jpg

#46048 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 01 February 2011 - 15:03

Youtube Video

AHAHAHAHAHA!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#46049 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 01 February 2011 - 16:06

Λοιπον παιδιά μπράβο σε οσους ή όσες πήραν το Proficiency! :P (Ειμαι ένας απο αυτους!)

v4kFmx.png

#46050 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 February 2011 - 17:45

μπράβο να το βάλεις στο σαλόνι να το καμαρώνεις