Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#46021 Sabaku316

Sabaku316

Mr. Chau

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 12:52

Κλασσικό αλλα θέλω να τελειώσει η εξεταστική να βγω λίγο από το σπίτι και να καψω τα μάτια μου σε κανα Anime ή παιχνιδι...
Δημοσιευμένη  εικόνα :dazed:Kala eisai re?

#46022 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 12:54

Νασαι καλά...

Θέλω να βγω έξω και να τους κολλήσω όλους, δεν αντέχω να ναι οι άλλοι υγιείς και εγώ να χαροπαλεύω εδώ πέρα :nanana::burningbe3:

ΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩΩ!!

Τι να πω και εγώ, που εδώ και μιάμιση βδομάδα ψυχορραγώ στο κρεβάτι του πόνουυυυυυυυυυ;;!!
/drama queen

Άτιμη Θεσσαλονίκη, θα μου το πληρώσεις αυτόοο!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#46023 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 12:56

Άλλη φορά να φέρνεις μαζί σου χειμωνιάτικα και όχι καλοκαιρινά. Εδώ είναι 40ός παράλληλος, δεν είναι παίξε-γέλασε. :canthelp:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#46024 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:07

Άλλη φορά να φέρνεις μαζί σου χειμωνιάτικα και όχι καλοκαιρινά. Εδώ είναι 40ός παράλληλος, δεν είναι παίξε-γέλασε. :canthelp:

ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ;;;

αααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#46025 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:08

Για τα δικά μας δεδομένα, ναι. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#46026 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:10

Εδώ είναι 40ός παράλληλος, δεν είναι παίξε-γέλασε. :canthelp:

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει ιστορια του Indiana Γκουφυ που την ειχε το Αλμανακο με αυτο τον τιτλο πριν κατι χρονια.

Anelis εισαι αρρωστη,Mono εισαι αρρωστη δεν παει η μια στην αλλη να κανετε και κανα yuri?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#46027 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:12

Για τα δικά μας δεδομένα, ναι. :hahaha:

Α παράτα μας ρε εσκιmoe!

alxdjo έλεος με τα "διαμάντια" σου

Δημοσιευμένη  εικόνα

#46028 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:12

Στο γραφείο που δουλεύω, οι ψυχανώμαλοι έχουν τον κλιματισμό στους 29 ºC και έξω έχει 8 ºC... με το που έρχομαι στο γραφείο γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα. Αν δεν αρρωστήσω, θα είναι θαύμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#46029 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:24

alxdjo έλεος με τα "διαμάντια" σου

Μα γιατι? :P Ελατε η μια κοντα στην αλλη να ζεσταθειτε να αναρωσετε γρηγοροτερα.Οπως επεισης θα γλυτωσετε και πετρελαιο Θερμανσης :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#46030 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:27

i'll go get my coat instead γιατί με τις κρυάδες σου ούτε τα αντιβιοτικά δε με σώζουν

Δημοσιευμένη  εικόνα

#46031 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:28

Μα γιατι? :P Ελατε η μια κοντα στην αλλη να ζεσταθειτε να αναρωσετε γρηγοροτερα.Οπως επεισης θα γλυτωσετε και πετρελαιο Θερμανσης :)

Η λύση για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

xbJ3b2w.jpeg

#46032 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:31

Alxdjo έχω την βάσιμη υποψία ότι προσπαθείς να τις ξεκάνεις από υποθερμία. XD To κάνεις επίτηδες δεν εξηγείται αλλιώς.

#46033 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:33

Alxdjo έχω την βάσιμη υποψία ότι προσπαθείς να τις ξεκάνεις από υποθερμία. XD To κάνεις επίτηδες δεν εξηγείται αλλιώς.

You saw through my plan
Δημοσιευμένη  εικόνα

#46034 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:41

Στο γραφείο που δουλεύω, οι ψυχανώμαλοι έχουν τον κλιματισμό στους 29 ºC και έξω έχει 8 ºC... με το που έρχομαι στο γραφείο γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα. Αν δεν αρρωστήσω, θα είναι θαύμα.

To Νοέμβρη/Δεκέμβρη που έστηνα μια ιστοσελίδα για το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με είχαν σε δικό μου γραφείο με air-condition. Η κλασική θερμοκρασία το πρωί που πήγαινα ήταν -3 με -4 βαθμούς και εγώ έβαζα το air-condition στου 35. Ήμουν με το κοντομάνικο μέσα στο γραφείο. Ε τελικά το air condition διαλυθηκε από την πολύ χρήση ,αλλά τους έβαλα να μου φέρουν καλοριφέρ και μου έφεραν.Κρίμα που τελείωσα δηλαδή και έφυγα από κείνο το γραφείο. Άμα είχα λίγο χρόνο ακόμα ,θα χάλαγα και το καλοριφέρ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#46035 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 13:47

In a way, θαυμάζω τον alxdjo, διότι καταρρίπτει τον 2ο Θερμοδυναμικό Νόμο. Κάθε φορά που γράφει post, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος πέφτει, άρα συμβαίνει το θεωρητικά αδύνατον, δηλαδή μεταφέρεται θερμότητα από ψυχρότερο αντικείμενο (περιβάλλον) προς θερμότερο (alxdjo). Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μας έλεγε ότι δεν τρώει ποτέ. Δεν χρειάζεται τροφή. Πηγή ενέργειάς του είναι η θερμότητα του περιβάλλοντος.

Αν είχαμε πολλούς alxdjo, θα μπορούσαμε να τους βάλουμε περιμετρικά στις ακτές της Ανταρκτικής και της Γροιλανδίας, και δεν θα έλιωναν ποτέ ξανά πάγοι. (u mad, environmentalists?)

Το οποίο πάει να πει ότι ο alxdjo μειώνει την παγκόσμια εντροπία... :oo:

Wow, that was deep... θα κάτσω να το σκεφτώ λίγο.

2112.gif