Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#45976 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 16:30

Τα πάγια του ΟΤΕ είναι ήδη ανεβασμένα, δεν χρειάζεται να ανέβουν κι άλλο. :beaten:

Έχε χάρη που ο ανταγωνισμός έχει σκατά υπηρεσίες και ακόμα πιο σκατά support, αλλιώς θα είχα ήδη αλλάξει ISP.

Κάτσε ο OTE έχει φτιάξει?Γιατί εγώ όταν είχα Connex πριν κάτι χρόνια είχα σιχαθεί τη ζωή μου...
Και σιγά μην ξαναπάω OTE ρε με τα υπάρχοντα πακέτα...Όταν βγάλει Double Play Lite με ένα 20αρικο θα το ξανασκεφτώ...

#45977 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 16:32

ΙΠΠΕΥΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥΣ.....

Λύνω ασκήσεις τόσες μέρες και βρίσκομαι ένα βήμα πριν την ολική καταστροφή του αριστερού μου χεριού (που γράφω. Διαβάζω, ξενυχτώντας, για να βγάλω τα 9 γαϊδούρια κεφάλαια της $^$^#!!&^* της Ανάλυσης και πάνε και μου μεταθέτουν το μάθημα για 15/2 που παραδίδω εργασία :madtodeath:

Γιατί βρε κερατάδες (ΜΜΜ workers) μου το κάνετε αυτό;

και γιατι μας το λες?

το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι...
Spoiler:

#45978 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 17:03

OMFG

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ SCANLATING ΤΗΣ KAIJI 3RD SEASON

qzMHWHd.png

#45979 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 17:29

τρομακτικό chapter

#45980 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 18:07

Enjoy your mahjong in Kaiji. XD

LfNX0dh.png

#45981 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 18:40

Enjoy your mahjong in Kaiji. XD

Τrust me, δεν βλέπω την ώρα. XD

But who the hell scanlates this? Δεν θέλω να το διαβάζω στο mangafox, και το mangaupdates δεν αναφέρει τίποτα. >__<

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#45982 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 18:41

Yay! I just received my phone!!! xD

Posted Image

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#45983 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 18:54

δε μιλάς σοβαρά;;;;!!! που το βρήκες βρε θηρίο το Pucca phone;;;; αναμένω review!

#45984 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 18:59

Yay! I just received my phone!!! xD

Posted Image

seems Chinese to me

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#45985 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 19:06

Chinese indeed xD αλλά δουλεύει μια χαρά και είναι hyper kawaii!! :3

εγώ το πήρα digginchina αλλά τώρα που το ξαναέψαξα για κάποιο άγνωστο λόγο είναι πολύ πιο ακριβο απόταν το είχα πάρει εγώ ο.ο

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#45986 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 19:20

1) Δεν αμοίβεται συνήθως η παραγωγή του έργου όσο η κατανάλωση του από τρίτους.

Ακριβώς. Το πληρώνουμε για την παραγωγή αντί για την κατανάλωση είναι ένα άλλο μοντέλο χρηματοδότησης που προωθεί συχνά ο vrypan, και ενδιαφέρει και εμένα (ψάχνω να δω πώς το καταλαβαίνει ο καθένας, πώς εφαρμόζεται, τι αποτελέσματα έχει, ποια τα υπέρ, ποια τα κατά).

2) Σε αυτή τη περίπτωση ο ιστολογιστής χρησιμοποιεί λανθασμένα παραδείγματα. Αν θυμάμαι καλά τόσο τα πνευματικά δικαιώματα όσο και οι πατέντες έχουν να κάνουν με άψυχα δημιουργήματα, όχι με την γέννα ενός παιδιού ή μια χειρουργική επέμβαση, τα οποία δεν είναι προϊόντα ώστε να έχουν ιδιοκτήτη αλλά υπηρεσίες.

Δεν ξέρω αν είναι λανθασμένα, σίγουρα είναι τραβηγμένα για λόγους εντυπώσεων. Πιστεύω ότι θα του έβρισκα περισσότερο δίκιο αν έγραφε για τις πατέντες, αφού αυτές δεν έχουν να κάνουν με κάτι συγκεκριμένο συνήθως (όχι δηλαδή με μια συγκεκριμένη υλοποίηση, αλλά με μια γενική ιδέα).

Δεν έχει καμία σχέση με τις πατέντες... Για royalties μιλάει.
Αν είναι έτσι θα πρέπει να πληρώνουμε και στις Microsoft, Intel, Apple κλπ. για κάθε παραγωγική εργασία που κάνουμε χρησιμοποιώντας τα υλικά και πνευματικά τους προϊόντα. Αυτό το κόστος το επωμίζονται οι developers.

Ναι, δεν είπα ότι μιλά για πατέντες, είπα ότι θα είχε περισσότερη λογική αν μιλούσε για αυτές.
Συνήθως το λογισμικό το πληρώνεις μια φορά και δεν πληρώνεις πιο μετά για κάθε χρήση του (εκτός αν εμπλέκονται πατέντες λογισμικού και εσύ είσαι προγραμματιστής, βεβαίως). Ο vrypan αναφέρεται σε έργα όπως βιβλία και ταινίες.

Πάει, το 'χασε ο vrypan...

Μάλλον δεν τον καλοπληρώνει το ΠΑΣΟΚ για τη δουλειά που τους κάνει, και τον έπιασε το παράπονο.

Δεν έφυγε από το webteam του ΠΑΣΟΚ για μια Web 2.0 εταιρία;
Δεν νομίζω να το έχασε πιο πολύ από παλιότερα, απλά προσπαθεί να σχηματίσει ακραίες εντυπώσεις (από τον τίτλο φαίνεται αυτό). Εμείς απλά κρατάμε την σκέψη πίσω από το κείμενο του και βλέπουμε κατά πόσο μπορεί να σταθεί.

#45987 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 19:28

Δεν έφυγε από το webteam του ΠΑΣΟΚ για μια Web 2.0 εταιρία;
Δεν νομίζω να το έχασε πιο πολύ από παλιότερα, απλά προσπαθεί να σχηματίσει ακραίες εντυπώσεις (από τον τίτλο φαίνεται αυτό). Εμείς απλά κρατάμε την σκέψη πίσω από το κείμενο του και βλέπουμε κατά πόσο μπορεί να σταθεί.

Ακριβώς, πόσο πίσω είναι αυτή η σκέψη; Πιστεύω ότι χρειάζονται κυάλια για να την δούμε, αν την δούμε......
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#45988 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 19:31

Ακριβώς, πόσο πίσω είναι αυτή η σκέψη; Πιστεύω ότι χρειάζονται κυάλια για να την δούμε, αν την δούμε......

Βασικά, εδώ είναι

Το πληρώνουμε για την παραγωγή αντί για την κατανάλωση

#45989 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 19:35

Ακριβώς. Το πληρώνουμε για την παραγωγή αντί για την κατανάλωση είναι ένα άλλο μοντέλο χρηματοδότησης που προωθεί συχνά ο vrypan, και ενδιαφέρει και εμένα (ψάχνω να δω πώς το καταλαβαίνει ο καθένας, πώς εφαρμόζεται, τι αποτελέσματα έχει, ποια τα υπέρ, ποια τα κατά).

Μάλιστα. Αν δεν κάνω λάθος είχε πάρει και εδώ κάτι το μάτι μου σε κάποιο τόπικ. Προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα αφού η αμοιβή μέσω κατανάλωσης πέρα από απόλυτα "δημοκρατική" μέθοδος είναι και αυτή που έχει που έχει περάσει τη δοκιμασία του χρόνου όσο αφορά τη χρηστικότητα της, δυστυχώς ή ευτυχώς.

Εντελώς άσχετο αλλά

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oM_R5DsfwBY[/youtube]

some of them seriously kick ass :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#45990 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 19:42

Το "πληρώνουμε για την παραγωγή αντί για την κατανάλωση" με βρίσκει κι εμένα σύμφωνο, ειδικά για το χώρο του entertainment, αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που γράφει ο vrypan, το οποίο είναι συνώνυμο των royalties, όπως ορθά επεσήμανε ο Erebos. Fuck royalties.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||