Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44926 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 02:55

this movie is a must

you must be above 18

Spoiler:

#44927 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 05:29

Οι περισσότερες ελληνικές ταινίες που έχω δει των τελευταίων χρόνων δεν μου άρεσαν καθόλου με εξαίρεση ίσως το Bank Bang, κάτι άλλα και φυσικά η Πολίτικη Κουζίνα. Η αλήθεια, όμως, είναι πως μετά τον Κυνόδοντα ανέβηκαν αρκετά στην υπόληψη μου, οπότε παίζει να τσεκάρω και αυτή κάποια στιγμή.

Από τη συγκεκριμένη έχω δει μια άλλη σκηνή που φωνάζει ο τυπάς στο γιό του (αν θυμάμαι καλά) να βγει από το μπάνιο. Σε συνδιασμό με αυτή που πόσταρες εδώ, δεν μου φαίνεται παρά μια ταινία όπου όλοι είναι θυμωμένοι και φωνάζουν όλη την ώρα..... όχι και η καλύτερη πρώτη εντύπωση! Βέβαια κάτι τέτοια έχουν πολύ καλή προοπτική και προσωπικά μου αρέσουν τα περίεργα έργα οπότε βλέπω....
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44928 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 10:08

Οι περισσότερες ελληνικές ταινίες που έχω δει των τελευταίων χρόνων δεν μου άρεσαν καθόλου με εξαίρεση ίσως το Bank Bang, κάτι άλλα και φυσικά η Πολίτικη Κουζίνα. Η αλήθεια, όμως, είναι πως μετά τον Κυνόδοντα ανέβηκαν αρκετά στην υπόληψη μου, οπότε παίζει να τσεκάρω και αυτή κάποια στιγμή.

Από τη συγκεκριμένη έχω δει μια άλλη σκηνή που φωνάζει ο τυπάς στο γιό του (αν θυμάμαι καλά) να βγει από το μπάνιο. Σε συνδιασμό με αυτή που πόσταρες εδώ, δεν μου φαίνεται παρά μια ταινία όπου όλοι είναι θυμωμένοι και φωνάζουν όλη την ώρα..... όχι και η καλύτερη πρώτη εντύπωση! Βέβαια κάτι τέτοια έχουν πολύ καλή προοπτική και προσωπικά μου αρέσουν τα περίεργα έργα οπότε βλέπω....

H καλητερη ελληνικη splater και μακραν respect ηταν ΤΟ ΚΑΚΟ.Προσοχη δειτε το τραιλερ μονο αν ειστε φαν των DAY OF THE DEAD,DAWN OF THE DEAD.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aDXiphS4Swo[/YOUTUBE]

Και εχει βγει και συνεχεια....
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rm_TcnOCTXk [/YOUTUBE]

#44929 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 10:28

Η μακράν καλύτερη ελληνική horror comedy ΜΕ splatter είναι το Κακό 2.
Και ας μην του αρέσει κάποιου το splatter.
'nuff said

Δημοσιευμένη  εικόνα

#44930 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 11:17

αν θες τσεκαρε τη, εγω για πλακα την εβαλα:hahaha: γτ ειναι λιγο γελοία, σε ολα τα βιντεακια που ειδα στο youtube φωναζουν, αλλα εχει πολυ φαση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 15 Ιανουάριος 2011 - 11:42

#44931 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 11:36

το σπιρτοκουτο δεν ειναι γελοια ταινια,
ειναι μια ωμη καταγραφη της πραγματικοτητας σε παρα πολλες οικογενειες
και θελει γερα νευρα και στομαχι για να την παρακολουθησεις!
φυσικα ταινια ειναι και υπερβαλει καπως αλλα φανταστειτε να μπορουσατε να βλεπετε
ενα τσακωμο που ακουτε στη γειτονεια η αν εχετε ζησει παρομοιες καταστασεις,
πως θα ηταν αν ησασταν απλα θεατης?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#44932 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 11:44

δεν εννοω την ταινια γελοια απλως οτι σου προκαλει γελιο:hehehe:

#44933 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 11:58

Ναι, κι εγώ στη σκηνή που προανέφερα ήταν ο τυπάς και επί 3-4 λεπτά φώναζε στον άλλον να βγει από το μπάνιο. Επί 3-4 λεπτά!! Σε μια φάση γελούσα και έλεγα μα καλά δεν βαρέθηκε τόση ώρα να φωνάζει; Παρόλα αυτά φαίνεται να έχει κάτι να πει η ταινία...

αν θες τσεκαρε τη, εγω για πλακα την εβαλα:hahaha: γτ ειναι λιγο γελοία, σε ολα τα βιντεακια που ειδα στο youtube φωναζουν, αλλα εχει πολυ φαση

I must have been sheldonized!! I can't understand sarcasm!!
:oo::oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44934 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 12:54

http://www.lifo.gr/blogs/u7852/22771#blogtop

stasou%2520mygdala.jpg

#44935 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 13:01

I must have been sheldonized!! I can't understand sarcasm!!
:oo::oo:

indeed, you reached sheldon's levels!
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 15 Ιανουάριος 2011 - 13:08

#44936 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 13:08

Παιδιά θέλω βοήθεια!! Έχω ενα λαπ-τοπ Dell inspiron 1541 και ολα τα παιχνιδια οταν τα τρεχω μου τα δειχνει σε μικρο παραθυρο και οχι σε πληρη οθονη. ξερει κανεις τι παιζει>?? αλλαζω την αναλυση αλλα παλι τιποτα. παταω δεξι κλικ και τρεξιμο σε μεγιστοποιημενο παραθυρο αλλα παλιο τιποτα. Επειδη αλλαξα δισκο στον παλιο το ειχε παλι αυτο και μετα το εφτιαξα αλλα δεν ξερω πως. μπορει καποιος να βοηθησει? Επισης και τα βιντεο!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#44937 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 13:27

Δοκίμασε να πατήσεις Alt+Enter, συνήθως η συντόμευση για Full Screen.
Αν δεν δουλέψει αυτό τότε δεν ξέρω, δεν μου έχει τύχει προσωπικά...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44938 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 13:57

Fn+F7 ή Fn+T;

#44939 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members