Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44596 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 01:14

Bαλτε αυτο το link στο adress bar και πατηστε Enter ^^

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 11 Ιανουάριος 2011 - 16:47

2bbd14fc.jpg

#44597 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 01:18

Θα σας δώσω το ακόλουθο βίντεον, το οποίο έχει και ελληνικού υπότιτλους, από την συνέντευξη από μία μαριονέττα/δημοσιογράφο του BBC σε ένα άτομο ΑμεΑ (έχει εγκεφαλική παράλυση), στο οποίο είχαν συμπεριφερθεί βίαια αστυνομικοί στις πρόσφατες διαδηλώσεις για το θέμα της αύξησης των διδάκτρων στα πανεπιστήμια.
Δεν ξέρω αν το έχει ξαναποστάρει κάποιος άλλος και μην περιμένετε να ψάξω το φόρουμ για κάτι τέτοιο :hot: γιατί ακόμη κι έτσι πιστεύω ότι πρέπει να το ξαναδούμε.

http://www.dailymotion.com/video/xg7p7o_jody-mcintyre-bbc-interview-greek-subs_people#from=embed

Η ψυχραιμία και η ωριμότητα του παλλικαριού είναι παραδειγματική!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#44598 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 01:35

Θα σας δώσω το ακόλουθο βίντεον, το οποίο έχει και ελληνικού υπότιτλους, από την συνέντευξη από μία μαριονέττα/δημοσιογράφο του BBC σε ένα άτομο ΑμεΑ (έχει εγκεφαλική παράλυση), στο οποίο είχαν συμπεριφερθεί βίαια αστυνομικοί στις πρόσφατες διαδηλώσεις για το θέμα της αύξησης των διδάκτρων στα πανεπιστήμια.
Δεν ξέρω αν το έχει ξαναποστάρει κάποιος άλλος και μην περιμένετε να ψάξω το φόρουμ για κάτι τέτοιο :hot: γιατί ακόμη κι έτσι πιστεύω ότι πρέπει να το ξαναδούμε.

http://www.dailymotion.com/video/xg7p7o_jody-mcintyre-bbc-interview-greek-subs_people#from=embed

Δυστηχως ο δημοσιογραφος/μαριονεττα οπως ειπες δεν τον αφηνε να μιλησει και να επεκταθει στο πραγματικο θεμα.
Παρολαυτα καταλαβαμε περι τινος προκειται.
Μπραβο στο παλικαρι .

2bbd14fc.jpg

#44599 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 01:39

Πραγματικά πόσο προκλητικός μπορεί να γίνει ένας δημοσιογράφος:
"you didint shout anything or throw anything" .. Dude..
Ο τύπος πάντως τον αποστόμωσε στα πάντα απλά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44600 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 02:19

τον δημοσιογραφο πρεπει να τον λιντσαρουν και να τον κρεμασουν στην κοντινοτερη πλατεια. το λεω με πληρη ψυχραιμια.
edit
ποτε δεν πιστευα πως θα το εκανα αυτο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 11 Ιανουάριος 2011 - 03:08

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#44601 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 05:29

ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? (σημειωνω οτι ειμαι εντελως ανιδεος απο ασιατικες ταινιες και σειρες (περα απο κανα 4-5 ταινιες που εχω δει κλασσικες ή τυχαια))

Youtube Video

Ναι, είναι γaμάτη ταινία.
Δες τη, δες τη (και πες μου μετά αν όντως είναι καλή γιατί την έχω 2 χρόνια κατεβασμένη κ όλο ξεχνάω να την δω.)
Πάντως από το λίγο που έχω δει φαίνεται να είναι όντως καλή, και τραγικά αστεία σε κάποιες φάσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#44602 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 11:04

:nod::nod::nod:

Έχω συγκινηθεί πραγματικά. Δεν έχω λόγια. Ο άνθρωπος είναι περισσότερο στα καλά του από τους περισσότερους υγιείς. Ο δημοσιογράφος δεν με εκπλήσσει, ίδιος και απαράλλαχτος με τους δικούς μας... Η ατάκα "were you wheeling towards the police" πρέπει να γίνει meme or sth...Απερίγραπτος!

xbJ3b2w.jpeg

#44603 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 11:18

Το παλικαρι ειναι δειγμα προς μιμηση.

On other news αμα εχεις τυχη βουνο και το HTC σου δεν φοβασαι τιποτα
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#44604 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 12:26

Σας προτείνω να δείτε ένα οποιοδήποτε βίντεο των EpicMealTime στο youtube, και να πεινάτε ακόμα έχετε σοβαρό πρόβλημα :P

while(true){
System.out.println("Bacon strips\nand\t");
}

Όταν είχα δει το 70,000 callories κάτι γουργούρισε μέσα μου. Μετά παραγγείλαμε πίτσες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44605 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 13:18

Πωωω and bacon strips. Το καλύτερο βίντεο που είδα για πέρσι χαλαρά.Θέλω κι άλλο.Ελπίζω φέτος να κάνουν κάτι εξίσου επικό.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#44606 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 13:22

Bleach “In Last Season”

Καποιοι δεν θα χαρουν ιδιαιτερα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44607 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 13:30

ξέρεις, δεν χρειάζεται να λινκαρεις κάθε thread του sankaku complex. όσους μας ενδιαφέρει το βλέπουμε από μονοι μας. :o
also, needs more bacon

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#44608 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 13:45

Bleach “In Last Season”

Καποιοι δεν θα χαρουν ιδιαιτερα

hell yaahhhhhhhhhhhh :wooi2: :wooi2: :wis: (αν και ακομη γελαω με την αποφαση του κουμπο να το συνεχισει 10 χρονια :hahaha:)

#44609 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 14:14

ξέρεις, δεν χρειάζεται να λινκαρεις κάθε thread του sankaku complex. όσους μας ενδιαφέρει το βλέπουμε από μονοι μας. :o
also, needs more bacon

Posted Image

Matassos και εγω γελαω ακομα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44610 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2011 - 14:40

μακαρι να 'ταν το dmc (Detroit Metal City :P)

επειδη τυνχανει να ειμαι fan τοu game επρεπε να το δω....σιγουρα δεν κερδιζει δαφνες ποιοτητας...(αλλοστε δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο στο μυαλο των δημιουργων)
αλλα μπορω να πω οτι περασα ευχαριστω 4+ ωρες......
απο εκει και περα εεεε...και μετα απο 2 χρονια απουσιας απο τα anime η λιστα μου δεν εχει και πολλες επιλογες.......:borednn9:
αλλωστε ουτε που ξερω τι εχει βγει στην κατηγοριες μου.....(mecha,sci-fi,και στην κατηγορια του dmc (ακα splater-demons-αιματοχυσια με το κυβικο.....:congrats:)
τα ανω genres ειναι με σειρα προτεραιοτητας....:riiight:

ααααααα

και τωρα που το σκεφτομαι/....μια φορα εκατσα και ειδα καμια 10αρα επεισοδια μονοκοπανια
Oruchuban Ebichu:emptyonexg1:

......μετα κατερευσα............:hot: