Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 04:06
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 05:30
Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο άρχοντας του ξενυχτιού!
Και πάνω από όλα μετριόφρων!
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 05:56
Μάλιστα κύριε Λοχαγέ! (μα που είμαστε, στον στρατό;κοιμηθείτε ρε ζωντόβολα, ποστάρετε στιε 3.30 το βράδυ....
By the way...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 06:20
Και ορίστε μια καλημέρα αλά Dante-Style.
Καλημέρα
Μπα δεν το πέτυχα ακριβώς νομίζω. Μάλλον βάζει ειδική δική του γραμματοσειρά, έτσι για να αφήνει το στίγμα του.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 07:47

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 09:35
6:30
Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο άρχοντας του ξενυχτιού!
Και πάνω από όλα μετριόφρων!
Μα καλά..την ίδια ώρα ξυπνήσαμε σήμερα; (ή εσύ δεν κοιμήθηκες όλο το βράδυ
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 10:06
κοιμηθείτε ρε ζωντόβολα, ποστάρετε στιε 3.30 το βράδυ....
Κοιμηθηκαμε...κοιμηθηκαμε...
ναι το είδα...
Ένας από εμάς είναι και εσύ,μη μιλάς λοιπόν
Με όλ το σεβασμό κύριε moderator
εγώ περαστικός ήμουνα...
Μάλιστα κύριε Λοχαγέ! (μα που είμαστε, στον στρατό; )
By the way...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ουστ, βρωμοψαρο
και καλημέρα...
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 10:12

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 10:17
Ώχ ωχ σε νοιώθω, κάπως έτσι είμαι μετά τις 12:00 άν δεν έχει δουλειά, βέβαια δεν κοιτώ το κενό αλλά όταν έχω διαβάσει όλα τα posts σε όλα σχεδόν τα forum και δεν έχω τίποτα άλλο να διαβάσω πάλι καλά λέω που υπάρχει και η γιουτίουμπα και το εμεσενLol...Καλημερα κι απο μενα...σιγα σιγα ετοιμαζομαι για δουλεια...χωρις ιντερνετ εκει...καμμενη μερα..θα κοιταω το κενο για 8 ωρες..
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 11:30

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 11:33
btw, θέλω από καιρό να σου πω ότι κάνεις κατάχρηση του παραπάνω smilie...όπου το δω λέω post by kenny...το χεις κάμει τρέηντμαρκ

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 11:35
(Ένα άλλο στο οποίο έχω κάνει κατάχρηση, είναι το ":'D". Μ' αρέσει που ιδρώνει.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||