Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4351 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 September 2007 - 22:47

Παρατηρήσατε ή μονο εγώ το νομίζω... ότι ο Πάγκαλος σιγά σιγά μεταλάσετε σε Klingon?

Posted ImagePosted Image

:respect:Μήπως είναι αδέρφια και δε το ξέρουν;

Posted Image

#4352 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 September 2007 - 22:51

Τι πάει να πεί SEX?

A German couple who went to a fertility clinic after eight years of marriage have found out why they are still childless - they weren't having sex.

The University Clinic of Lubek said they had never heard of a case like it after examining the couple who went to see them last month for fertility tests.

Doctors subjected them to a series of examinations and found they were both apparently fertile, and should have had no trouble conceiving.

A clinic spokesman said: "When we asked them how often they had had sex, they looked blank, and said: "What do you mean?".

"We are not talking retarded people here, but a couple who were brought up in a religious environment who were simply unaware, after eight years of marriage, of the physical requirements necessary to procreate."

The 30-year-old wife and her 36-year-old husband are now being given sex therapy lessons while the university clinic undertakes a study to try to find out if there are more couples with a similar lack of sex education.

από το http://www.ananova.com/news/story/sm...irkies.sexlife
Posted Image

#4353 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 September 2007 - 22:56

ποτε θ μ τη γνωρισεις;
:bike::bike::bike::bike:

:lol::lol::lol: εξαρτάται.... εγώ τι θα κερδίσω?? :kill4u::hehehe:

Spoiler:

τοτε, εσυ και η φιλη σου ειστε καλοδεχουμενες στο κομμα.
:Blissfull:

είδατε που αμέσως φάνηκε η πολιτική μου χρησιμότητα? με το ατράνταχτο επιχείρημά μου έκαμψα αμέσως τον αντίλογο!!:gotit:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#4354 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 17 September 2007 - 22:56

Ναι.Θάνατος στους προδώτες:madtodeath:Πάντως πέρα από τη πλάκα η βελτίωση είναι αισθητή.Είναι πολύ καλύτερο οπτικά από πριν.Βέβαια παραμένω οπαδός του anime.gr(δε ξέρω μου χτυπάει καλύτερα στο μάτι έτσι όπως είναι στημένο.Με βολεύει πιο πολύ.)

τωρα με κανετε να αισθανομαι ασχημα...νιωθω οντος προδοτης...:emptyonexg1:
αλλα ρε παιδια ολα τα ανιμε site στην ελλαδα κανονικα θα πρεπει να τους λεμε και ευχαριστω που υπαρχουν:riiight:...αλλιως θα τρεχαμε απο το ενα ξενο forum στο αλλο..
δεν θελω να πιστεψω ουτε για μια στιγμη οτι υπαρχει η θα υπαρξει ποτε εχθρα αναμεσα στα ελληνικα anime sites....:oo:

και δεν ντρεπομαι να το πω...η καριερα μου στα ανιμε ξεκινησε ετσι....
animeplanet--->animeclipse---->anime//gr και παρεμεινα εδω
και αυτο το μαρτυρα και ο αριθμος τον post μου στο καθε site...:bath:
ειμαι μεγιστος ανιμετσιριωτης και δεν το εκρυψα ποτε...:congrats:

#4355 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 17 September 2007 - 23:02

δεν θελω να πιστεψω ουτε για μια στιγμη οτι υπαρχει η θα υπαρξει ποτε εχθρα αναμεσα στα ελληνικα anime sites....:oo:

και δεν ντρεπομαι να το πω...η καριερα μου στα ανιμε ξεκινησε ετσι....
animeplanet--->animeclipse---->anime//gr και παρεμεινα εδω

Συμφωνώ με την άποψή σου και παρεμπιπτόντως είχα την ίδια ακριβώς πορεία στα ελληνικά anime sites!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#4356 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 September 2007 - 23:29

Χμμ... Μου έστειλε ένας φίλος μου πριν λίγο από msn μια παραλλαγή από εκείνο το βίντεο με το german kid προσαρμοσμένο στην κατάσταση των ελληνικών σχολών...
(Περιέχει (αν και όχι ιδιαίτερα βαριές) βρισιές)
YouTube - Foititis sta Diktya
phmava.php

#4357 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 18 September 2007 - 00:07

...
Και εγω στο animeplanet ξεκινησα την καριερα μου, αλλα τσακωθηκα εκει με :shutup: CENSORED :shutup: και ετσι ξεκοψα απο κει.

Όσον αφορά εμένα, σιγά μη ξέκοβα απ το animeplanet, επειδή(ς) υπάρχουν κει μέσα: :shutup: CENSORED :shutup:
Spoiler:

ΚΑΙ τα 2 φόρουμς τα γουστάρω απίστευτα! :congrats:

#4358 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 September 2007 - 01:24

Εντάξει, εδώ είναι Anime//GR, εκεί είναι Animeplanet. Το καθένα έχει τα καλά και τα άσχημά του. Ανταγωνιστές μια φορά δεν είμαστε (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον :P). Και εγώ postάρω που και που στο Animeplanet.

Με την AnimeClipse από την άλλη έχουμε μια πιο άμεση σχέση. Θα τα χαρακτήριζα ως "αδερφικά" τα δύο sites. Μέχρι και Affiliates έχουμε.

E5VV38U.jpg

#4359 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 September 2007 - 01:55

Χμμ... Μου έστειλε ένας φίλος μου πριν λίγο από msn μια παραλλαγή από εκείνο το βίντεο με το german kid προσαρμοσμένο στην κατάσταση των ελληνικών σχολών...
(Περιέχει (αν και όχι ιδιαίτερα βαριές) βρισιές)
YouTube - Foititis sta Diktya

Να σου πω στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.Και εγώ όταν είδα κάτι 4αρια σε 2 μαθήματα που έγραψα για λίγο το γλίτωσα το μουρλάδικο.(και είμαι ακόμα πρώτο έτος:terror2:)

Posted Image

#4360 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 18 September 2007 - 02:12

Απορία της στιγμής:Ποιο ήταν το πρώτο τόπικ,το πρώτο πόστ και τα πρώτα μέλοι του forum?
Posted Image

#4361 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 September 2007 - 02:23

Απορία της στιγμής:Ποιο ήταν το πρώτο τόπικ,το πρώτο πόστ και τα πρώτα μέλοι του forum?

i know i am the 3rd or 4th registered :3

#4362 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 18 September 2007 - 02:27

Να σου πω στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.Και εγώ όταν είδα κάτι 4αρια σε 2 μαθήματα που έγραψα για λίγο το γλίτωσα το μουρλάδικο.(και είμαι ακόμα πρώτο έτος:terror2:)

Ευτηχώς που στη σχολή μου μένουμε αν πάρουνε 2,9 και κάτω:hahaha:αν και αν έπερνα κανά 3 θα πάθαινα κατάθλιψη αμέσως:deadga6:
Posted Image

#4363 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 September 2007 - 02:34

κοιμηθείτε ρε ζωντόβολα, ποστάρετε στιε 3.30 το βράδυ....

#4364 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 September 2007 - 02:36

Κοιμηθηκαμε...κοιμηθηκαμε...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#4365 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 18 September 2007 - 02:36

κοιμηθείτε ρε ζωντόβολα, ποστάρετε στιε 3.30 το βράδυ....

Ένας από εμάς είναι και εσύ,μη μιλάς λοιπόν:hahaha:

Με όλ το σεβασμό κύριε moderator:wooi2:
Posted Image