Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#43411 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:23

καλα και μενα δεν με ενδιαφερουν 1000 οι αποψεις των μη-χριστιανων για τα χριστουγεννα..

Α ρε flame που ψηνονται καποιοι να ξεκινησουν χριστουγεννιατικα...

He who observed it, served it (or at least he tried to). :hahaha:

Αλλά βαριέμαι να σου πληκτρολογήσω τη μισή Αντιγνώση της Λιλής Ζωγράφου, οπότε τη γλιτώνεις για σήμερα.

Merry whatever-mas to you too. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#43412 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:26

δεν είναι θέμα flame, απλά έχουνε πλακα οι συζητήσεις με πιστούς μιας θρησκείας που σοδόμισε και διάλυσε όλες τις ευρωπαϊκές κουλτούρες, όπως και την ελληνική. και έχουνε και το θράσος να φωνάζουνε εμάς heathens από πάνω. και πάρτε και ένα τραγούδι που μιλάει για τον δυσάρεστο εκχριστιανισμό τις νορβηγίας, το τελευταίο γνήσιο οχυρό του παγανισμού στην ευρώπη
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hDpc-831GPs[/YOUTUBE]
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#43413 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:34

damn κατεβαζα με το chatzilla την ταινια haruhi (4 γιγα) και διακοπηκε στα 2, βαζω να ξανακατεβει και ζηταει να κανει αντικατασταση στο αρχειο οχι να συνεχισει απο εκει που ηταν (οπως θα εκανε στο mirc)
υπαρχει λυση? :deadga6:

#43414 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:41

Nα τα πιούμε;

Επισυναπτόμενο Αρχείο

stasou%2520mygdala.jpg

#43415 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:46

Nα τα πιούμε;

Τα ήπιαν άλλοι :P

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#43416 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:46

Δεν φταιει ο χριστιανισμος για τον μεσαιωνα οπως πανε να περασουν μερικοι.. Οι ευρωπαικες κοινωνιες ειχαν ηδη παρακμασει την εποχη που ο χριστιανισμος επικρατησε και δεν οφειλεται σε αυτον η παρακμη. Μαλιστα, ενας απο τους λογους που επικρατησε σαν γενικη θρησκεια, ηταν επειδη ηταν ενας τροπος να κρατηθει η κοινωνικη συνοχη στους καιρους εκεινους. Η οικονομικη κριση του 5ου-6ου αιωνα ηταν το κερασακι στην τουρτα, για την ευρωπαικη δημιουργικοτητα..

Ο φανατισμος ειναι ενα φυσικο επακολουθο καθε κοινωνιας σε κριση, και φυσικα υπεφερε και ο χριστιανισμος απο αυτον.. Και σημερα ακομα, ο φανατισμος υπαρχει μπολικος και μαλιστα στους δηθεν προοδευτικους κυκλους... Οποτε να λειπει αυτη η πιπιλα..

Ειναι εκνευριστικο σε καθε γιορτη, ειτε θρησκευτικη η εθνικη, να πεταγονται οι εξυπνακηδες και να μας λενε ποσο λαθος ειμαστε που τα γιορταζουμε αυτα.. Μπορει τα χριστουγεννα να εχουν χασει το πραγματικο τους νοημα, αφηστε μας ομως να τα γιορτασουμε χωρις να μας ζαλιζετε τα αμελετητα..

Παω τωρα για μπουγιουρντι.. Σιγουρα και για αυτο θα βρουνε κατι κακο να γραψουν μερικοι..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#43417 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:48

δεν φταίει ο χριστιανισμός για τον μεσαίωνα, άλλωστε ο μεσαίωνας είναι pure XD ο χριστιανισμός φταίει για τον σοδομισμό των διαφορων κουλτούρων τις ευρώπης φυσικά

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#43418 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:49

Nα τα πιούμε;

αυτο νομιζα πως ακουσα το πρωι. με ξυπνησαν κατι πιτσιρικια και μου λενε στο θυροτηλεφωνο "να τα πουμε?". μεσα στον υπνο μου ρωταω "τι να πιειτε?"
>_<

τα εδιωξα, αλλα με ξυπνησαν τα σκασμενα!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#43419 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:51

Εγώ λέω να σφαχτούμε εδώ

Περάστε κόσμε!~ :wooi2:

xbJ3b2w.jpeg

#43420 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:55

damn κατεβαζα με το chatzilla την ταινια haruhi (4 γιγα) και διακοπηκε στα 2, βαζω να ξανακατεβει και ζηταει να κανει αντικατασταση στο αρχειο οχι να συνεχισει απο εκει που ηταν (οπως θα εκανε στο mirc)

Μήπως το bot από όπου κατεβάζεις δεν υποστηρίζει resume?
Ή έγινε corrupt το αρχείο.
Δεν ξέρω άλλο λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#43421 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 13:03

Μήπως το bot από όπου κατεβάζεις δεν υποστηρίζει resume?
Ή έγινε corrupt το αρχείο.
Δεν ξέρω άλλο λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Ειναι ο ginpachi sensei (αυτο στο anime.gr channel) , αν και εχω καιρο να το χρησιμοποιησω αποσο θυμαμαι οταν εμπαινα με mirc γινοταν resume ενω τωρα :/ (δοκιμασα και αλλο αρχειο ετσι πειραματικα και παλι αντικατασταση μου προτεινει, και κανει οταν το πατησα..)

τελος παντον βρηκα λυση, ειμαι ιδοφυια! :hero:
εβαλα το αρχειο στο φακελο που κατεβαζει το γιουτορεντ, κατεβασα το αντιστοιχο τορεντ, το εκανα force-recheck και τωρα συνεχισει απο το 60% ^.^ (ευτυχως:drink:)

#43422 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 13:03

Δεν ξέρω, αυτό το μιξ απολογητικού χριστιανισμού και λόλι μου χτυπά κάπως.
Αλλά χαρούμενες γιορτές σε όλους, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων . Και ας σφαχτούμε καλύτερα στης Μόνος, όντως.

#43423 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 14:01

Δεν μ' ενδιαφέρουν μία τα καταναλωτικά χριστούγεννα (με τι λεφτά, άλλωστε).

Δεν μ' ενδιαφέρουν δέκα τα θρησκευτικά χριστούγεννα (άσε που είναι γιορτή που έκλεψαν -και βίασαν- από παλαιότερες θρησκείες).

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι δέκα μέρες αραλίκι, τα μεγάλα φαγοπότια, και το ότι βλέπεις συγγενείς που έχεις να δεις μισό χρόνο.

Α, και fanarts σαν κι αυτό. XD

Posted Image

Συμφωνώ αρκετά με αυτό το post αν και για αυτό με τον καταναλωτισμό δεν παίρνω και όρκο ότι με εκφράζει :hahaha:

Δυστυχώς όχι, δεν υποστηρίζει resume το chatzilla.
phmava.php

#43424 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 14:51

Ότι και να λέτε πάντως εγώ τα λατρεύω τα Χριστούγεννα.

Ήδη έχω βγάλει τα πρώτα 300 ευρώ και αναμένω και τα υπόλοιπα,αύριο κυρίως.Κάνω καλή μπάζα κάθε Χριστούγεννα:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#43425 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 15:07

Δεν μ' ενδιαφέρουν μία τα καταναλωτικά χριστούγεννα (με τι λεφτά, άλλωστε).

Δεν μ' ενδιαφέρουν δέκα τα θρησκευτικά χριστούγεννα (άσε που είναι γιορτή που έκλεψαν -και βίασαν- από παλαιότερες θρησκείες).

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι δέκα μέρες αραλίκι, τα μεγάλα φαγοπότια, και το ότι βλέπεις συγγενείς που έχεις να δεις μισό χρόνο.

Α, και fanarts σαν κι αυτό. XD

Posted Image

Fixed XD

Δημοσιευμένη  εικόνα