Έχει και χειρότερο...Έχει και χειρότερο...
Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 13 December 2010 - 17:11

Posted 13 December 2010 - 17:20
Που σημαίνει ότι την φάση με τα comics που ξαφνικά υποβαθμίστηκαν σε επίπεδο superman-got-trapped-in-a-machine-that-made-him-gain-100-pounds-oh-the-agony-and-horror θα την περάσουν και τα manga τώρα, καθώς αυτό το νομοσχέδιο όντως πέρασε....
what can I say... great news:borednn9:
On another tone πφφφφ σας φταίει η pop και όχι αυτή η και καλά μουσική (metal νομίζω λέγεται) με τις γκαρίλες, τις τσιρίδες, την αδυναμία να καταλάβεις στίχους whatsoever και τις χίλιες δυο υποκατηγορίες που πρέπει να έχεις σπουδάσει πυρηνικός φυσικός για να τις ξεχωρίσεις. [/flame]
Lethal Mike koprodoggies also deserve love. Just as much as the pedigreed ones. And yours is ssooooo cute. Kudos for picking it up.
Που πηγε η no1 Rammstein fan?
Posted 13 December 2010 - 17:32
Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα, ευτυχώς.Που σημαίνει ότι την φάση με τα comics που ξαφνικά υποβαθμίστηκαν σε επίπεδο superman-got-trapped-in-a-machine-that-made-him-gain-100-pounds-oh-the-agony-and-horror θα την περάσουν και τα manga τώρα, καθώς αυτό το νομοσχέδιο όντως πέρασε...
Πάντως ο Ishihara το 'χει χάσει. Ακόμα και με τους ομοφυλόφιλους τα 'χει βάλει. Ιαπωνική έκδοση του Βύρωνα Πολύδωρα μου θυμίζει.
Tarou Aso, nantoka shiro. щ(゚Д゚щ)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 December 2010 - 17:39
Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα, ευτυχώς.
Πάντως ο Ishihara το 'χει χάσει. Ακόμα και με τους ομοφυλόφιλους τα 'χει βάλει. Ιαπωνική έκδοση του Βύρωνα Πολύδωρα μου θυμίζει.
Tarou Aso, nantoka shiro. щ(゚Д゚щ)
Tokyo Anime & Manga Ban Passes
In other news κοιτάξτε τι μοίρασαν σήμερα στη δουλειά του μπαμπά μου.
Πάλι καλά που κατάλαβαν ότι με τόσες περικοπές θα τους τρελάνουν στο τέλος.

Posted 13 December 2010 - 17:52

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 December 2010 - 17:54
Edit: Azathoth, ειρωνικά τη χρησιμοποίησα τη λέξη.
i know, that is why i answered like that
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 13 December 2010 - 18:03
αν ειναι η id Tech 5 εχει καλως, αρκει να ειναι moddable.
δεν περιμενω και πολλα παντως απο τη Bethesda. χαλι το oblivion, χαλι το Fallout 3.
αν μοιαζει στο Morrowind τοτε θα ειναι σιγουρη δοκιμη!!
Από το twitter του community manager της Bethesda
Άρα πρόκειται για κάτι νέο.We can now confirm that the TES V: Skyrim engine is all-new. And it looks fantastic.
It's a new graphics/gameplay engine built internally. We'll have more details down the road.
Δεν είμαι αρνητικός με κανένα παιχνίδι της Bethesda. Μου άρεσε πολύ το Morrowind μου άρεσε και το Oblivion. Ωραίο φάνηκε στο (πολύ) λίγο που έπαιξα το Fallout (δεν έχω παίξει τα 1,2).
Όλα τα τιμάω (τίποτα δεν τερματίζω
Posted 13 December 2010 - 18:10
guess again.Oh snap.
Well, sucks for lolicons.
I hope whoever thought of this gets eaten alive by ants or smth.The most immediate and direct effect of the law will almost certainly be to see ecchi manga such as To Love-Ru, bishoujo titles such as Champion Red and most BL manga, as well as any seinen manga with especially mature themes, banned from general sales – presumably most will then be cancelled due to a lack of suitable magazine or tankobon distribution channels, with a few perhaps being resurrected as 18+ ero-manga.
Posted 13 December 2010 - 18:11
Oh snap.
Well, sucks for fangirls.
fixd
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 13 December 2010 - 18:13
On another tone πφφφφ σας φταίει η pop και όχι αυτή η και καλά μουσική (metal νομίζω λέγεται) με τις γκαρίλες, τις τσιρίδες, την αδυναμία να καταλάβεις στίχους whatsoever και τις χίλιες δυο υποκατηγορίες που πρέπει να έχεις σπουδάσει πυρηνικός φυσικός για να τις ξεχωρίσεις. [/flame]
Oi,oi,oi!Don't go there.Οι υποκατηγορίες και το να καταλάβεις στίχους όταν τα φωνητικά είναι death ή black είναι απλά θέμα ενασχόλησης.
btw,κάποια metal συγκροτήματα έχουν απλά υπέροχους στίχους!

Does this darkness have a name?
Posted 13 December 2010 - 18:16
Posted 13 December 2010 - 18:22
Oi,oi,oi!Don't go there.Οι υποκατηγορίες και το να καταλάβεις στίχους όταν τα φωνητικά είναι death ή black είναι απλά θέμα ενασχόλησης.
How true.
+1 για τους καταπληκτικους στιχους. Τραγουδια με βαθυτατο νοημα.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted 13 December 2010 - 18:23
Έτσι λένε αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν τους σπαστικούς τυπάδες στο δημοτικό που όταν παίζαμε χαλασμένο τηλέφωνο επίτηδες ελεγαν ότι τους κατέβαινε με χάλια προφορά μόνο και μόνο για να παιδεύονται οι υπόλοιποι να βγάλουν άκρη.Oi,oi,oi!Don't go there.Οι υποκατηγορίες και το να καταλάβεις στίχους όταν τα φωνητικά είναι death ή black είναι απλά θέμα ενασχόλησης.
Υπέροχοι στίχοι? Εννοείς το "satan, satan, satan mode?" ή το "αίμα, άντερα και ιδρώτας"?
Πιστεύω ότι πρέπει να απαγορευτεί αυτού του είδους η μουσική όπως έγινε και με τα manga που διαταράσσουν την ομαλή ροή της κοινωνίας.
Posted 13 December 2010 - 18:27
Έτσι λένε αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν τους σπαστικούς τυπάδες στο δημοτικό που όταν παίζαμε χαλασμένο τηλέφωνο επίτηδες ελεγαν ότι τους κατέβαινε με χάλια προφορά μόνο και μόνο για να παιδεύονται οι υπόλοιποι να βγάλουν άκρη.
Υπέροχοι στίχοι? Εννοείς το "satan, satan, satan mode?" ή το "αίμα, άντερα και ιδρώτας"?
Πιστεύω ότι πρέπει να απαγορευτεί αυτού του είδους η μουσική όπως έγινε και με τα manga που διαταράσσουν την ομαλή ροή της κοινωνίας.
You're pulling my leg,aren't you?
Και την πάτησα σαν πρωτάρα...

Does this darkness have a name?