Τι μου θύμισες τώρα...
Adam Fulara - BWV 848
Ο Θεός ο ίδιος, λέμε.
Η έκφραση του σε αυτό το video είναι όλα τα λεφτά
Posted 13 December 2010 - 14:34
Τι μου θύμισες τώρα...
Adam Fulara - BWV 848
Ο Θεός ο ίδιος, λέμε.

Posted 13 December 2010 - 14:38
Your music skillz fail όμως!Dude. Αν η pop μουσική είχε στίχους με το παραμικρό νόημα πέραν του implied (sometimes even explicit) "I wanna have sex with you", θα έπαυε να είναι pop. Νόμος.
.

Posted 13 December 2010 - 14:39
Αυτοί δεν είναι ΓΝΗΣΙΟΙ pop όμως.Your music skillz fail όμως!
Κι οι belle and sebastian classic pop group είναι. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα επειδή υποθέτουμε ότι ποπ είναι ό,τι βάζει τα ράδιο/mad/mtv/χαζοκλάμπ.
τς τς τς
i am disappoint.
by both of you.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 December 2010 - 14:44

Posted 13 December 2010 - 14:47
Θέλω να σε κυνηγήσω με το keyboard μου και να στο φέρω καπέλο ιερόσυλε θνητέ.Αυτοί δεν είναι ΓΝΗΣΙΟΙ pop όμως.
/music argument

Posted 13 December 2010 - 14:50
Αυτοί δεν είναι ΓΝΗΣΙΟΙ pop όμως.
/music argument
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 13 December 2010 - 14:54

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 December 2010 - 14:58
Δεν είναι disco, αλλά είναι proto-pop. Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το πως έχει εξελιχθεί η pop over the years. Το ότι δεν σου αρέσουν/δεν εγκρίνεις αυτά τα "υβρίδια" όπως τα αποκαλείς, δεν σημαίνει ότι δεν είναι το norm εδώ και κάτι χρόνια, και το ότι δεν ορίζουν το τι είναι η pop σημερά και το πως εξελίσσεται (or, to be more precise, how it does not).

Posted 13 December 2010 - 15:03
Posted 13 December 2010 - 15:12
Δε σ' άρεσε, ε; Πφφ... απαξιώ.Proto-pop και κουραφέξαλα.
/επιχειρηματολογία

Posted 13 December 2010 - 15:13
TES V Skyrim
Μπορεί να μην λέει πολλά το trailer αλλά η ανακοίνωση είναι ευχάριστη είδηση.
(με πώρωσε η bgm)
+ Θα χρησιμοποιεί νέα engine από την Bethesda
11/11/11
Posted 13 December 2010 - 15:16
teenage mutant ninja turt-"holes"
αυτό
Posted 13 December 2010 - 15:37
Posted 13 December 2010 - 15:37
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bba1HsISpwQ[/youtube]Dude. Αν η pop μουσική είχε στίχους με το παραμικρό νόημα πέραν του implied (sometimes even explicit) "I wanna have sex with you", θα έπαυε να είναι pop. Νόμος.
Progressive rock master race reporting in.
Posted 13 December 2010 - 15:50
το δευτερο ειναι, αλλα οι περιεργοι στιχοι και τα meaningless engrish ειναι ενα φαινομενο που παρατηρειται γενικα στα ιαπωνικα τραγουδια ανεξαρτητως genre. Επισης επειδη τα ιαπωνικα ειναι δυσκολη γλωσσα για ερασιτεχνες μεταφραστες, τα fansubs συνηθως πασχουν απο καλο αγγλικο συντακτικο.ή παιδακια δημοτικου γραφουν τους στιχους τους ή τα ατομα που τα ακουνε βλεπουν μπουτακια να χοροπηδανε και δεν παιρνουν χαμπαρι τους στιχους...