Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 00:12
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 00:13
Πολύ έζησε το νήμα.
δαμν, νίντζα'ντ -.-
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 00:14
Μόλις είδα το 2012»......
και ήταν μαμακία......
I mean, first of all, who would go to the Vatican to pray when they knew they would die anyway????
I would just take an overdose of morphine or sleeping pills ....
pffff anyway, I hate American ,movies ...
You are my hero.
I'll probably make a movie out of you.

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 00:16
σκατά δεν πρόλαβα να ποστάρω στο άλλο thread και έφαγε delete, τον τελευταίο καιρό οι mods παραέχετε γίνει γρήγοροι XD
i was there
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 00:27
something to burn your minds
Youtube Video
*____* buddi buddi buddi giga buddi*ng*
KAWAAAAAAI!!!!
θελω και γω
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 00:29
KAWAAAAAAI!!!!:wooi2:
:wooi2:
θελω και γω
indeed
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 00:37
για οσους ασχολουνται ....[media]http://www.youtube.com/watch?v=kS0paP2ekfg&feature=related[/media]εγω το δοκιμασα αλλα δεν μου δουλεψε ...τι να κανω ?
lol τι γευση είχε;
καλα δοκιμασε το σε piramid φαση
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0PyPpcKr9As[/media]
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 01:40
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 01:48
KAWAAAAAAI!!!!:wooi2:
:wooi2:
θελω και γω
ελ οου ελ
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 02:21
Χαχα, epic.
Και φαντάσου ότι πήγα σήμερα στο super market και το είδα σε ένα ράφι και κάνω:
"Καλά ακόμα τα πουλάνε αυτά;"
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 02:25

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 03:21
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11977524
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 03:27
God i HATE YOU!!!
ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!
Καλα να περάσεις!!!!!!!!
Ωχ ρε συ κρίμα, ήθελες να έρθεις και δεν μπορούσες? Μ***κία ρε γαμώτο, σε νιώθω...θα μπορούσα να σου πω κάτι για να σου φτιάξει τη διαθ
[/URL]
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 06:03
what happened to DRAGONBALL1985?
I did.
nothing rly, just that some faggots can't enjoy their butthurt.
phps we should recommend to those members some butthurt management?
it worked with anger management.
Lolwoot, ο,τι να 'ναι, τώρα το είδα αυτό. Melkor man, κατ' αρχάς αν πιστεύεις πως ήταν κατόρθωμά σου να διώξεις ένα μέλος, μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Ο συγκεκριμένος χρήστης μου είχε στείλει ΠΜ να γίνει ΒΑΝ για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, πριν καν ανταλλάξει κουβέντες μαζί σου. Ο αποκλεισμός του λογαριασμού του δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο αυτόν, και σε ουδεμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε προσβολές προς το άτομό του. Δεν διώχτηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, αλλά προσωπικής επιλογής, γεγονός που δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα για προσβλητική γλώσσα απέναντί του.
Δεύτερον, τα σχόλιά σου εκτός από αδικαιολόγητα ήταν και ανάρμοστα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Παρ' όλ' αυτά αν και θεωρητικά θα έπρεπε να λάβεις κάποια ποινή, κάτι τέτοιο δεν έγινε επειδή εγώ προσωπικά έκρινα πως δεν αξίζει να χαλάσουμε τις καρδιές μας με warns κλπ μιας και το συγκεκριμένο μέλος θα αποχωρούσε. Αλλά εσύ όχι μόνο δεν κατάλαβες το λάθος σου, αλλά βγαίνεις και από πάνω περηφανεύοντας πως ήσουν η αφορμή για την αποχώρηση του Dragonball (θα 'θελες) και προχωρώντας σε χαρακτηρισμούς από τη στιγμή που το συγκεκριμένο μέλος δεν έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Απαράδεκτος από όλες τις απόψεις.
Το χειρότερο σημείο της υπόθεσης δεν είναι τα προσβλητικά σχόλια απέναντι στον Dragonball, κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε παραβλέψει ούτως ή άλλως. Το χειρότερο σημείο της υπόθεσης δεν είναι ότι περηφανεύεσαι πως ήσουν ο λόγος για τον οποίον ένα μέλος αποχώρησε οικειοθελώς, κάτι το οποίο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Το χειρότερο είναι ότι αντί να καταλάβεις πως στην χαρίσαμε (εγώ προσωπικά), βγαίνεις από πάνω και συνεχίζεις απτόητος.
Αυτό είναι καθαρή αχαριστία προς το άτομό μου. Ευχαριστώ πολύ που διέψευσες την κρίση μου προς την υπόλοιπη .aNiMe//GR Team και με εξέθεσες στο forum. Λυπάμαι πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιά μου (ακόμα και αν δεν με πιστεύεις) αλλά τσιμπάς με την αξία σου ένα τετραήμερο ΒΑΝ. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, ίσως και να είναι, αλλά δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή. Η αχαριστία / αγνωμοσύνη σε τέτοια θέματα, ειδικά προς τα εμένα, είναι κάτι το οποίο δεν ανέχομαι.
Ελπίζω να μπορείς να με καταλάβεις. Αν βγει κάποιος σε αυτό το διάστημα και αρχίζει να λέει για faggots, butthurts και να το παίζει ιστορία που έφαγες BAN, χωρίς εσύ να έχεις τη δυνατότητα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, ίσως να μπορέσεις να με καταλάβεις ακόμα καλύτερα. No hard feelings, καλώς να ορίσεις πίσω σε τέσσερις μερούλες, και ευελπιστώ σε καλύτερη συμπεριφορά από εδώ και στο εξής.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 14 Δεκέμβριος 2010 - 00:18