Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#42496 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:35

ξεκατινιασματα...

alexdjo και gbak δεν καταλαβαινω τι προσπαθειτε να πετυχετε (πολυ περισοτερο εσενα alexdjo που οπως παραδεχεσε και ο ιδιος μπαινεις για το χαβαλε σου και αυτο φενετε απο τα ποστ σου ξεκαθαρα..)
θα γινει καμια επανασταση στο φορουμ? ή μας καιει ιδιετερα η σαχλαμαρα του καθενος?

αφηστε τις προσβολες και οι 2 μεριες και παμε σε κατι πιο σοβαρο

http://news.youropia.gr/post.php?id=3168

Trolling :PΠετρουλα - Οοο Σουλταν εκει εχω μεινει .Εχω χασει την εξελιξη της

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ug_sSezvlbY&has_verified=1[/YOUTUBE]

Μου το εστειλε φιλος.Παιζει να ειναι old αλλα whatever.Btw Fingolfin IRL ειμαι ακομα πιο καφρος.Ο Aza ξερει και ο mata:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#42497 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:38

@Gbak ναι το βρήκες είμαι μέσα στο σύνολο και έχουμε κοινή γραμμή και κάτι άλλα που είπες, δεν ξέρω τί να απαντήσω σε χαζομάρες. Μάλλον σε μείωσα κάπου εδώ και με ευχαριστείς που σε αποδεικνύω σωστό αλλά ειλικρινά έχω κάτσει με μια φάτσα ~wtf~ μπροστά στο pc αναρωτούμενη γιατί χαλάω το χρόνο μου να απαντάω σε πράγματα που δεν ισχύουν.

@ Darthnikolas το σκέφτηκα αυτό που είπες και εν μέρει έχεις δίκιο αλλά δεν το έκανα για τον Kenny. Το έκανα για μένα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτά για κλίκες και με ενοχλούν όσο δεν πάει. Ήθελα να καταστήσω σαφές ότι κανένας από την team δεν κατευθύνεται από μένα ούτε κάνει ότι κάνει για να μαστε φιλαράκια.

Καληνύχτα σε όλους από μένα :3

Σταμάτα να παραπειείς τα λόγια μου, αυτό που είπα είναι ίδιο με τον darthnikolas...

Συνεχίζεις να παρουσιαζεις τα πραγματα μελοδραματικα; Are you trying to make a point like that?

#42498 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:38

ξεκατινιασματα...

alexdjo και gbak δεν καταλαβαινω τι προσπαθειτε να πετυχετε (πολυ περισοτερο εσενα alexdjo που οπως παραδεχεσε και ο ιδιος μπαινεις για το χαβαλε σου και αυτο φενετε απο τα ποστ σου ξεκαθαρα..)
θα γινει καμια επανασταση στο φορουμ? ή μας καιει ιδιετερα η σαχλαμαρα του καθενος?

αφηστε τις προσβολες και οι 2 μεριες και παμε σε κατι πιο σοβαρο

http://news.youropia.gr/post.php?id=3168

Στα 10 αποτελέσματα τα 4 είναι για "βούρτσες"

WTF?:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42499 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:40

Aρχιζω και σας φοβουμαι πλεον. Seriously...

Λοιπον.Eχουμε και λεμε.

1ον. Κοιταξτε αυτο XD
http://www.arionradio.com/post.asp?uid=1922
2ον Θελω να μου πει καποιος mod κλπ αν εχω φαει ποτε warn γτ δεν εθυμουμαι.
3ον. Απο που να κατεβασει drivers για την καρτα ηχου ενας φιλος μου? realtek digital output λεει οτι ειναι η καρτα ηχου του.
4ον Κenny μια απ τα ιδια. εδω και 3 χρονια σταθερος στα 75 κιλα ^^

2bbd14fc.jpg

#42500 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:43

Didimakia καλυτερα να κοιταξει την μητρικη του μιας και οι realtek ειναι onboard.Τωρα αμ δεν βρει ας δοκιμασει τους generic drivers

http://www.realtek.com.tw/downloads/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#42501 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:47

Ρε darthnikolas, ελευθερία του λόγου έχουμε σε αυτό το φόρουμ.
Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κάποιον να μιλήσει για αυτό που θέλει εφόσων δεν το κάνει με κακία απλά και μόνο για να προκαλέσει.

Και εφόσων δεν είναι αυτή η πτάνα ο strange loop που έχουμε κανονίσει όλοι μαζί η κλίκα με τα τσιράκια να τον λιθοβολήσουμε.

Στην τελική και η mono άνθρωπος είναι *weird but true* και έχει δικαίωμα να μιλήσει για κάτι που η ίδια θεωρεί ότι είναι άδικο.
Αυτονόητο δεν είναι;

Αυτό που λες είναι απόλυτα σωστό,παρόλαυτα επειδή δεν συμβαίνει,δεν μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία λόγου.Όταν κάποιο μέλος αρχίζει να μιλάει βαριά και τρώει warn/ban/κλπ,ενώ κάποιο άλλο κάνει το ίδιο και δεν γίνεται τίποτα,με τη μοναδική διαφορά ότι ο μεν είναι άκυρος,ενώ ο δε από κάποια παρέα,πλέον χάνεται η ελευθερία και αντικαθίσταται από τα προνόμια.

Εδώ δεν φταίνε οι mods,που κάνουν τη δουλειά τους,αλλά οι απλοί χρήστες που ξέρουν τους mods κάπως πιο προσωπικά,και έχουν μία λαθεμένη αντίληψη των δικαιωμάτων τους εδώ μέσα.Από τα πιο προφανή είναι το "ε σιγά το φιλαράκι μου μην μου ρίξει ban για ένα ψιλοβρισίδι".

Και δεν θα είχα πρόβλημα αν έλεγε απλά την άποψη της,αλλά η mono κάνει κανονική επίθεση στο παιδί,αν ίσως δεν μπορείς να καταλάβεις την ειρωνία του post της θα πρότεινα να το διαβάσεις ξανά,ως ο παραλήπτης.

Προς θεού,δεν ζητάω warn/bans/κλπ.Θα προτιμούσα κάθε διαμάχη να λυνόταν με λιγότερες ειρωνίες και αναταραχές ή κλειδώματα της μαύρης τρύπας.we can do eeeet~~

#42502 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:49

Αυτό που λες είναι απόλυτα σωστό,παρόλαυτα επειδή δεν συμβαίνει,δεν μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία λόγου.Όταν κάποιο μέλος αρχίζει να μιλάει βαριά και τρώει warn/ban/κλπ,ενώ κάποιο άλλο κάνει το ίδιο και δεν γίνεται τίποτα,με τη μοναδική διαφορά ότι ο μεν είναι άκυρος,ενώ ο δε από κάποια παρέα,πλέον χάνεται η ελευθερία και αντικαθίσταται από τα προνόμια.

Μιλας για την Ανελις, τη Μονο, ή και τις δυο ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#42503 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:53

@fingolfin: actually he comes to all meetings and events :P

Αυτό γινόταν παλιότερα, τον τελυταίο1-1,5 χρόνο έχω αραιώσει πολύ τις συμμετοχές μου στα events για διάφορους άσχετους με τα anime λόγους :P

3) fingolfin, εχεις ίδη πάρει θέση απο την στιγμή που με ονομάζεις θυγμένο, δεν είμαι, παρουσιάζω τα γεγονότα.

Συγγνώμη αν δεν έγινε κατανοητό το νόημα του ποστ μου αλλά δεν διευκρίνησα ποιοι είναι οι θιγμένοι. Στην ίδια πρόταση λέω

Gbak, mono, alxdjo και λοιποί θιγμένοι ή μη που θέλετε να πάρετε μέρος σε αυτή την διαμάχη

Εσύ ανήκεις σε αυτούς που πέρνουν μέρος στην διαμάχη εκφράζοντας την προσωπική σου άποψη.

Και για να μην επαναλαμβάνομαι, pm or vm ppl!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#42504 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:58

Είδα όμως alxdjo ότι ήρθες στα καλά του καθουμένου να μου πεις κάνοντας πλάκα ότι δεν θα γίνω καλή μητέρα. Αστείο αποδεκτό από έναν φίλο ή γνωστό αλλά χοντροκομμένο και κακόγουστο από σένα. Δεν φώναξα τους φίλους μου όμως αλλά απλά σου είπα τη γνώμη μου όσο πιο ευγενικά μπορούσα και συνέχισα. Δεν ξέρω λοιπόν ποιός είναι αυτός που ξεκινάει τις προσωπικές επιθέσεις αλλά σίγουρα όχι εγώ.

Αν και το πόστ είχε πολύ ψωμί που αν έβγαζα irc/msn logs και pms θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι, είμαι πολύ χαρούμενος για να ασχοληθώ, οπότε θα σταθώ μόνο σε αυτό που έκανα quote.

Αυτό μου θυμίζει παλαιότερη συζήτηση (περίπου 2 χρόνια) στο irc και αυτό που μου είπες. Προφανώς και αν είχες τρολλάρει τον alxdjo όπως εγώ εσένα στη συνέχεια, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα.

Wasn't it a good one?:congrats:

EDIT: Πάρτε και το Banneraki

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#42505 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 01:01

Αυτό γινόταν παλιότερα, τον τελυταίο1-1,5 χρόνο έχω αραιώσει πολύ τις συμμετοχές μου στα events για διάφορους άσχετους με τα anime λόγους :P

lol δε το λέει για σένα ότι πας συνέχεια.

Για τον alxdjo το λέει:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42506 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 01:04

lol δε το λέει για σένα ότι πας συνέχεια.

Για τον alxdjo το λέει:wis:

lol, είναι η ώρα περασμένη και το κεφάλι μου καζάνι απ΄ότι φαίνεται με τις τόσες σελίδες που διάβασα...:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#42507 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 01:05

Αυτό μου θυμίζει παλαιότερη συζήτηση (περίπου 2 χρόνια) στο irc και αυτό που μου είπες. Προφανώς και αν είχες τρολλάρει τον alxdjo όπως εγώ εσένα στη συνέχεια, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα.

Wasn't it a good one?:congrats:

Ήταν πάρα πολύ καλό ομολογουμένως αλλά είπα να χαράξω τη δική μου πορεία και να μη σε μιμηθώ. Τα πραγματικά καλά πράγματα είναι για μία φορά :congrats:

xbJ3b2w.jpeg

#42508 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 01:06

Fingolfin ωραια εσυ δεν μπορεις να ερχεσε.Ανθρωποι ειμαστε λογικο ειναι.Εγω ερχομαι το τελευταιο εξαμηνο σε meetings.Αλλα αλλοι mod που μπορουν να ερθουν αλλα θεωρουν τον υπολοιπο κοσμο κατωτερους θνητους και απαξιουν.Διοτι το να καθεσε να ποσταρεις στο anime.gr ενω υπαρχει παρτυ στην πολη σου συνεπαγετε ή α)εισαι ανηλικος β)εχει απεργεια ΜΜΜ και δεν μπορεις να ερθεις ή γ) δεν θες να ερθεις και απαξιεις τους υπολιπους.Οπως ειδες σε προηγουμενο ποστ εισαι απο τους mod που δεν ειναι media whore και παρεμβενεις σιωπηλα οπου χρειαστει σαν σωστος mod.

Και μιας θηχτεικε η κουβεντα περι mod exv pαρατηρησει σε πολλες κοινοτητες αναλογα θεματα.Θεωρω οι mod θα επρεπε να ειναι mod.Δλδ επιτηρουμε την ομαλη λειτουργεια και απανταμε μονο σε θεματα που αφοραν τον ιστοτοπο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#42509 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 01:08

Fingolfin ωραια εσυ δεν μπορεις να ερχεσε.Ανθρωποι ειμαστε λογικο ειναι.Εγω ερχομαι το τελευταιο εξαμηνο σε meetings.Αλλα αλλοι mod που μπορουν να ερθουν αλλα θεωρουν τον υπολοιπο κοσμο κατωτερους θνητους και απαξιουν.Διοτι το να καθεσε να ποσταρεις στο anime.gr ενω υπαρχει παρτυ στην πολη σου συνεπαγετε ή α)εισαι ανηλικος β)εχει απεργεια ΜΜΜ και δεν μπορεις να ερθεις ή γ) δεν θες να ερθεις και απαξιεις τους υπολιπους.Οπως ειδες σε προηγουμενο ποστ εισαι απο τους mod που δεν ειναι media whore και παρεμβενεις σιωπηλα οπου χρειαστει σαν σωστος mod.

Και μιας θηχτεικε η κουβεντα περι mod exv pαρατηρησει σε πολλες κοινοτητες αναλογα θεματα.Θεωρω οι mod θα επρεπε να ειναι mod.Δλδ επιτηρουμε την ομαλη λειτουργεια και απανταμε μονο σε θεματα που αφοραν τον ιστοτοπο.

που το ξέρεις πως δεν έρχονται επειδή μας θεωρούνε κατωτερους? δεν γίνετε να μην γουστάρουνε meetings? η απλά να έχουνε καλύτερα πράγματα να κάνουνε? η απλά να μην γουστάρουνε να σε δούνε? πρέπει να θεωρούνε όλους μας κατωτερους? άλλωστε από το 2007-8 που πάω σε events έχουνε έρθει πολλές φορες άπειροι από αυτούς :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42510 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 01:11

υπάρχει event με μπύρες?(στο anime.gr εννοώ)