Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#42481 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 December 2010 - 00:14

Αγοράκι μου σαν εσένα ξέρω πόσους έχω δει? Να κλαίγεστε ότι ο Kenny είναι άδικος μαζί σας? Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου.

Μην με υποτιμάς λέγοντας μου ότι δεν απαντώ με επιχείρηματα στα υποτιθέμενα επιχειρήματα σου. Θα το έκανα αν είχες. Αλλά δεν έχεις. Χιλιοειπωμένη γκρίνια είναι χωρίς πάτημα.

Σιγά μην κάτσω να σε πείσω για αυτά που έχει κάνει ο Kenny. Είσαι με τα καλά σου? Δηλώνω πράγματα που για μένα είναι αυτονόητα. Από κει και πέρα ωραία η κριτική αλλά η στείρα και αδικαιολόγητη επίθεση σε συγκεκριμένα άτομα είναι γελοία και καταντάει κουραστική.

Συγγνώμη που δεν σε βρίζω κατευθείαν αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη, λυπάμαι.

μήπως αν υπάρχουνε τόσοι έχουνε και κάποιο δίκιο? :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42482 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 December 2010 - 00:15

Σε περίπτωση που δε σήκωσε το τηλέφωνο ο ξάδερφος

http://jisho.org/words?jap=osoi&eng=&dict=edict

Καλά,καλά,θα δεις ρε,στις Απόκριες θα σε προλάβω!

ε, δεν ειναι ουτε μηνας που αρχισα να το χαζευω! σημερινη ανακαλυψη το pirates of the new horizon prototype που το καταφχαριστηθηκα!

Έλα ρε συ,νόμιζα είχες καιρό,και γω έλεγα έπιασα καλό ψάρι σήμερα...you're no fun >.<

#42483 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 09 December 2010 - 00:19

Χαχαχαχαχαχα, με αποδυκνείεις, να ζητήσω ευχαριστό. Ξανα πάμε, αρχίζεις "Αγοράκι μου" μειώνεις τον συνομιλητή σου, μετά παραπειείς τα λεγομενα μου και στρεβλόνεις το νόημα έτσι όπως βολεύει, δεν είπα ότι ο Kenny δεν έχει κάνει τίποτα αλλά ότι δεν είναι επιχειρημα στο να μην ασκείται κριτική. Δεν σε υποτιμάω, δεν έχεις επιχειρήματα απλά θες να μειώσεις τον άλλον γιατί δεν έχεις κάτι προς απόδειξη, είσαι μέσα στο σύνολο και θηχτικες γιατί εγώ τις τελευταιές σελίδες δεν έχω βρίσει κανέναν απλός δειχνω πόσο copy-paste είσται κάθε φορά για να περιθωριοποιήσεται τον άλλον και τελικά να βρείτε ευκαιρία στο να συμφωνήσετε όλοι μαζί σε ένα ban ή warn (εδώ μπαίνει και το ότι δεν δέχεται ο Kenny ban requests...) Μετά ονομάζεις την κριτική μου στείρα απο που και ως που ή να υποθέσω ότι αυτά είναι τα επιχειρήματα σου; Ακόμα και με την τελευταία πρόταση ηρωνεύεσαι.

#42484 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 December 2010 - 00:21

Θέλω να πω τόσα για το θέμα, αλλα το τελευταίο καιρό, οι σχέσεις μου με γνωστό μέλος του φόρουμ δεν είναι και οι καλύτερες.
Και οπως είναι γνωστό σε αρκετούς, αυτό το μέλος κινεί τα νήματα (thread, γιατί η λεξη νήματα δε του αρέσει) του φόρουμ.
Οι απόψεις μου δεν θα αρέσουν σε αυτό το μέλος οπότε φοβάμαι για την φορουμιτική ακεραιότητα μου.

Άλλη φορά λοιπόν...

#42485 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 December 2010 - 00:26

Θέλω να πω τόσα για το θέμα, αλλα το τελευταίο καιρό, οι σχέσεις μου με γνωστό μέλος του φόρουμ δεν είναι και οι καλύτερες.
Και οπως είναι γνωστό σε αρκετούς, αυτό το μέλος κινεί τα νήματα (thread, γιατί η λεξη νήματα δε του αρέσει) του φόρουμ.
Οι απόψεις μου δεν θα αρέσουν σε αυτό το μέλος οπότε φοβάμαι για την φορουμιτική ακεραιότητα μου.

Άλλη φορά λοιπόν...

Και πολύ καλά κάνεις γιατί ξέρεις πόσο μακρύ *χιντ χιντ* είναι το μαστίγιό μου!~~
:8):

Posted Image

#42486 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 December 2010 - 00:27

Αγοράκι μου σαν εσένα ξέρεις πόσους έχω δει? Να κλαίγεστε ότι ο Kenny είναι άδικος μαζί σας? Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου.

Μην με υποτιμάς λέγοντας μου ότι δεν απαντώ με επιχείρηματα στα υποτιθέμενα επιχειρήματα σου. Θα το έκανα αν είχες. Αλλά δεν έχεις. Χιλιοειπωμένη γκρίνια είναι χωρίς πάτημα.

Σιγά μην κάτσω να σε πείσω για αυτά που έχει κάνει ο Kenny. Είσαι με τα καλά σου? Δηλώνω πράγματα που για μένα είναι αυτονόητα. Από κει και πέρα ωραία η κριτική αλλά η στείρα και αδικαιολόγητη επίθεση σε συγκεκριμένα άτομα είναι γελοία και καταντάει κουραστική.

Συγγνώμη που δεν σε βρίζω κατευθείαν αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη, λυπάμαι.

edit : Προς όλους αυτούς που τους ενοχλεί το reality ας αλλάξουν κανάλι. Κάναμε την πλάκα μας όλο το απόγευμα αλλά όταν λέγονται χοντράδες δημοσίως θα απαντηθούν και δημοσίως.

mono,sorry κιόλας,αλλά ο Kenny δεν έχει ανάγκη την υποστήριξη σου σε αυτό το θέμα.Και μεις είμαστε χρόνια εδώ,και μεις έχουμε δει κόσμο να επιτίθεται σε mods κλπ λόγω κάποιου θέματος/κόμπλεξ,αλλά αυτό που κάνεις εσύ είναι κωμικοτραγικό.

Και τι αν ο Kenny και ο κάθε Kenny έχει κάνει έργο στο forum(soz Kenny δεν έχω prob μαζί σου απλά επειδή ανέφεραν εσένα το λέω).Δηλαδή το να έρχεσαι μετά εσύ και να το τρίβεις στη μούρη κάποιου μέλους είναι κάτι λογικό?Αυτό δεν θα πρεπε να το αφήσεις στην κρίση κάθε μέλους,αν ο Kenny έχει συμβάλλει ουσιαστικά εδώ μέσα ή όχι?

Δεν μπορώ να σας καταλάβω ώρες ώρες...Αν κάποιος έχει πρόβλημα με τον Kenny,ας το συζητήσει με τον Kenny.Το να πετάγονται οι 10 κολλητοί του και να τον υποστηρίζουν τον ξεφτιλίζει,δεν μπορείτε να το καταλάβετε?Δίνετε μετά έναυσμα σε άκυρους χρήστες όπως και γω να πεταγόμαστε σαν τους μ#$!%#% και να διαμαρτυρόμαστε,ενώ δεν ξέρω προσωπικά π.χ. τον alxdjo,απλά αυτό το "εγώ και τα τσιράκια μου μέσα στο forum περικυκλώσαμε τον παρείσακτο και τον λιθοβολούμε" δεν μου φαίνεται πως κάνει καλό στην γενική εικόνα του forum.

Λίγο έλεος πια.

#42487 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 December 2010 - 00:27

Καλά,καλά,θα δεις ρε,στις Απόκριες θα σε προλάβω!

Μπα δε νομίζω να βάλω κάτι στις απόκριες.

Η πλάκα είναι ότι ούτε τώρα σκόπευα να αλλάξω avatar αλλά έτυχε να πέσει το μάτι μου πάνω σε αυτή την εικόνα όταν έκανα browse στο folder με τις εικόνες από K-On μπας και βρω τίποτα καλό για desktop background οπότε έφαγα φλασιά και είπα να τη βάλω avatar.

Posted Image

#42488 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 09 December 2010 - 00:28

Gbal, mono, alxdjo και λοιποί θιγμένοι ή μη που θέλετε να πάρετε μέρος σε αυτή την διαμάχη, σας απαρακαλώ ευγενικά να το κάνετε με vm ή pm και εκτός της Μαύρης Τρύπας.
Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός και θα πω το εξής, alxdjo αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της κλίκας του anime.gr έλα σε ένα πάρτυ ή σε μία προβολή στην Αθήνα (μιας και βλέπω ότι είσαι στο ΤΕΙ του Πειραιά) για να μας γνωρίσεις από κοντά. Όλο και κάποιος από την κλίκα θα είναι. Να θυμάσαι ότι δεν δαγκώνουμε και έτσι θα μπορέσεις να διαπιστώσεις κι εσύ irl ποιοι είναι αυτοί που κατηγορείς και αν αποτελούμε κάποια κλίκα.
Spoiler:

---------------------------------------------------------------------------------------------
Μιλώντας σοβαρά και δίνοντας ένα μικρό μάθημα ιστορίας χαρακτηριστικού μέλους του φόρουμ, μας είχε ζαλίσει αφάνταστα όπου κι αν πόσταρε, μας έλεγε κι αυτός κλίκα, δεν συμφωνούσε μαζί μας και μας προκαλούσε μονίμως, ώσπου τον πείσαμε να έρθει σε μία προβολή να μας τα πει από κοντά και να γνωριστούμε καλύτερα για να δούμε κι εμείς τι άτομο είναι.
Guess what, μπήκε ένα μόλις βήμα μέσα στην αίθουσα, κοίταξε τριγύρω για 2-3 λεπτά, έφυγε και μετά έγραφε ότι κανείς δεν πήγε να του μιλήσει και γι' αυτό σηκώθηκε κι έφυγε! Λες και στο κούτελό του έγραφε το nickname του.
internet bully -> irl chicken
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#42489 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 09 December 2010 - 00:28

@Mono αν το δεις

Posted Image

Και εσυ λες οτι ο αλλος που σου απαντα οτι δεν εχει επειχειρηματα.Απαντηση ομοια με αυτη που λεγαμε στο δημοτικο."Σου βγαζω καθρεφτακι νιανια νια".Κανεις δεν κατηγορισε τον Κεννυ για οσα εχει προσφερει μανγκια του.Τι συνεπαγετε δεν ασκουμε κριτικη ?Ειναι στο απυροβολιτο?Οχι.Αν μην τι αλλο εχω υπαρξει mod και εγω σε εχει τοσο μεγαλο φορουμ αλλα εχω ριξει και mod σε μεγαλυτερο.Στον pap0us το ονομα μπορει να λεει κατι."Alexioualexios"

Ο gbak μια χαρα σου απαντησε.

Stange Loop Ξερνα τα ολα
Posted Image

Finggolfin δεν ειπα οτι εσυ ανηκεις σε καποια κλικα.Ειπα για 5-6 γνωστα ατομα που οντως ειναι κλικα.Πχ εσενα τον Ridelub την Tea chan ειστε υποδειγμα mod.
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#42490 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 December 2010 - 00:29

ξεκατινιασματα...

alexdjo και gbak δεν καταλαβαινω τι προσπαθειτε να πετυχετε (πολυ περισοτερο εσενα alexdjo που οπως παραδεχεσε και ο ιδιος μπαινεις για το χαβαλε σου και αυτο φενετε απο τα ποστ σου ξεκαθαρα..)
θα γινει καμια επανασταση στο φορουμ? ή μας καιει ιδιετερα η σαχλαμαρα του καθενος?

αφηστε τις προσβολες και οι 2 μεριες και παμε σε κατι πιο σοβαρο

http://news.youropia.gr/post.php?id=3168

#42491 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 December 2010 - 00:29

@fingolfin: actually he comes to all meetings and events :P

Μιλώντας σοβαρά και δίνοντας ένα μικρό μάθημα ιστορίας χαρακτηριστικού μέλους του φόρουμ, μας είχε ζαλίσει αφάνταστα όπου κι αν πόσταρε, μας έλεγε κι αυτός κλίκα, δεν συμφωνούσε μαζί μας και μας προκαλούσε μονίμως, ώσπου τον πείσαμε να έρθει σε μία προβολή να μας τα πει από κοντά και να γνωριστούμε καλύτερα για να δούμε κι εμείς τι άτομο είναι.
Guess what, μπήκε ένα μόλις βήμα μέσα στην αίθουσα, κοίταξε τριγύρω για 2-3 λεπτά, έφυγε και μετά έγραφε ότι κανείς δεν πήγε να του μιλήσει και γι' αυτό σηκώθηκε κι έφυγε! Λες και στο κούτελό του έγραφε το nickname του.
internet bully -> irl chicken

εγώ το άκρως αντίθετο θα έλεγα :P όταν πρωτογνώρισα διαφορα μέλη αρκετά γνωστά και 'σκληρά πρόσεξα πως ήτανε σαν αυτόν τον τύπο που λες :|

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42492 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 December 2010 - 00:30

@Gbak ναι το βρήκες είμαι μέσα στο σύνολο και έχουμε κοινή γραμμή και κάτι άλλα που είπες, δεν ξέρω τί να απαντήσω σε χαζομάρες. Μάλλον σε μείωσα κάπου εδώ και με ευχαριστείς που σε αποδεικνύω σωστό αλλά ειλικρινά έχω κάτσει με μια φάτσα ~wtf~ μπροστά στο pc αναρωτούμενη γιατί χαλάω το χρόνο μου να απαντάω σε πράγματα που δεν ισχύουν.

@ Darthnikolas το σκέφτηκα αυτό που είπες και εν μέρει έχεις δίκιο αλλά δεν το έκανα για τον Kenny. Το έκανα για μένα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτά για κλίκες και με ενοχλούν όσο δεν πάει. Ήθελα να καταστήσω σαφές ότι κανένας από την team δεν κατευθύνεται από μένα ούτε κάνει ότι κάνει για να μαστε φιλαράκια.

Καληνύχτα σε όλους από μένα :3

xbJ3b2w.jpeg

#42493 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 December 2010 - 00:32

Ρε darthnikolas, ελευθερία του λόγου έχουμε σε αυτό το φόρουμ.
Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κάποιον να μιλήσει για αυτό που θέλει εφόσων δεν το κάνει με κακία απλά και μόνο για να προκαλέσει.

Και εφόσων δεν είναι αυτή η πτάνα ο strange loop που έχουμε κανονίσει όλοι μαζί η κλίκα με τα τσιράκια να τον λιθοβολήσουμε.

Στην τελική και η mono άνθρωπος είναι *weird but true* και έχει δικαίωμα να μιλήσει για κάτι που η ίδια θεωρεί ότι είναι άδικο.
Αυτονόητο δεν είναι;

Posted Image

#42494 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 09 December 2010 - 00:34

1) Γιατί με βάζεται με τον alxdjo;
2) Προσπαθώ να ερμηνεύσω αντιδράσεις με λογική
3) fingolfin, εχεις ίδη πάρει θέση απο την στιγμή που με ονομάζεις θυγμένο, δεν είμαι, παρουσιάζω τα γεγονότα.

#42495 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 09 December 2010 - 00:35

Κατα την ταπεινη μου, και κατα πασα πιθανοτητα ασημαντη γνωμη, mods και admins και gmods και λοιποι, ειναι ο καθρεφτης του φορουμ. Και αν εξαιρεσουμε κανα 2 , οι υπολοιποι συμπεριφερεστε in a robot-ish way, αν καταλαβενετε τι εννοω.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image