Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#42466 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:48

Posted Image

#42467 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:48

In other news η Operation Payback ρίχνει το ένα site μετά το άλλο.

Μετά της Mastercard τώρα έριξαν και το site της Visa.

Τους αλήτες. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός ο βιαστής ο Ασάνζ κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω των καρτών αυτών;

#42468 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:50

Εγώ πάλι ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ανίκανοι να αντιληφθούν τις συνέπειες των πράξεων τους και μια ζωή τα ρίχνουν στους άλλους. Είναι πιο εύκολο να το παίξεις επαναστάτης του κώλου νομίζοντας ότι το σύμπαν έχει συνομωτήσει εναντίον σου παρά να κάτσεις και να αναλογιστείς που είσαι λάθος.

Πίσω από τον Kenny υπάρχει ένας Λευτέρης. Με δική του ζωή και απόψεις. Επανειλημένως τα έχει καταπιέσει για χάρη όλων μας. Η σημερινή μορφή του φόρουμ είναι κατά ένα μεγάλο μέρος δικό του έργο και κανένας από όλους τους "επαναστάτες" που έχουν περάσει κατά καιρούς από δω δεν το έχουν αναγνωρίσει. Προφανώς δεν το κάνει για την δική τους αναγνώριση αλλά να του τη λένε και απο πάνω?

Καλά για την Iristella τι να πω που είναι ευγενική με όλους και βοηθάει τους πάντες?

Εντάξει εγώ είδα σήμερα ότι έγινε απίστευτος χαβαλές με άτομα που ξέρουν να κάνουν χιούμορ και αυτό το srs bzns δεν το βλέπω.

Είδα όμως alxdjo ότι ήρθες στα καλά του καθουμένου να μου πεις κάνοντας πλάκα ότι δεν θα γίνω καλή μητέρα. Αστείο αποδεκτό από έναν φίλο ή γνωστό αλλά χοντροκομμένο και κακόγουστο από σένα. Δεν φώναξα τους φίλους μου όμως αλλά απλά σου είπα τη γνώμη μου όσο πιο ευγενικά μπορούσα και συνέχισα. Δεν ξέρω λοιπόν ποιός είναι αυτός που ξεκινάει τις προσωπικές επιθέσεις αλλά σίγουρα όχι εγώ.

Και επειδή βαρέθηκα να γράφω τα αυτονόητα I am gong to quote my way out of this shit και θα πω ότι " Άρέσω σε αυτούς που θέλω να αρέσω"

xbJ3b2w.jpeg

#42469 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:52

Άρέσω σε αυτούς που θέλω να αρέσω"

Στον Matias δε θα αρεσεις ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

#42470 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:52

Jiraiya,σε μισώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου,γιατί εδώ και μισή ώρα είχα στο μυαλό μου να βάλω αυτήν ακριβώς την pic της Mio για avy και με πρόλαβες.Get out of my mind!

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42471 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:57

Υ.Γ Δείτε όλοι Clannad να ενωθούμε υπο τα Dango, την μόνη αληθινή δύναμη του κόσμου μαζί με τους Υρρ.
Υ.Γ 2 επίσης τις τελευταίες μέρες παίζει και πλύση εγκεφάλου για το aoi bungaku. E NAI ΛΟΙΠΟΝ! ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ! το κατεβαζω:P

papp0us για το τυπικό της υπόθεσης να σου συστήσω [Masterpiece] εκδοχή και όχι των [gg]. Πιστεύω το ξέρεις ήδη αλλά just in case.

Κατά δεύτερο λόγο but I think it needs to be said σε απάντηση του alxdjo έγινε ένα post επίσημη σύσταση από global (εκτός και αν μετράει ο χαβαλές που έκανα προσπαθώντας να καταλάβω wtf is he talking about οπότε κάντα 2). Τώρα από εκεί και πέρα αν επιμένει να δημιουργεί και να συντηρεί μια αρνητική κατάσταση νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ευθύνη της team.

#42472 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:57

με τσακωσες!

Posted Image

Αχ,χτύπησα φλέβα ε?Κρίμα...

Posted Image

Ξέρω ελάχιστα kanji οπότε δεν κατάλαβα τι λες...Να πάρω τηλέφωνο τον ξάδερφο από την Αργεντινή?

#42473 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:01

Στον Matias δε θα αρεσεις ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Posted Image

xbJ3b2w.jpeg

#42474 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:02

Εγώ πάλι ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ανίκανοι να αντιληφθούν τις συνέπειες των πράξεων τους και μια ζωή τα ρίχνουν στους άλλους. Είναι πιο εύκολο να το παίξεις επαναστάτης του κώλου νομίζοντας ότι το σύμπαν έχει συνομωτήσει εναντίον σου παρά να κάτσεις και να αναλογιστείς που είσαι λάθος.

Πίσω από τον Kenny υπάρχει ένας Λευτέρης. Με δική του ζωή και απόψεις. Επανειλημένως τα έχει καταπιέσει για χάρη όλων μας. Η σημερινή μορφή του φόρουμ είναι κατά ένα μεγάλο μέρος δικό του έργο και κανένας από όλους τους "επαναστάτες" που έχουν περάσει κατά καιρούς από δω δεν το έχουν αναγνωρίσει. Προφανώς δεν το κάνει για την δική τους αναγνώριση αλλά να του τη λένε και απο πάνω?

Καλά για την Iristella τι να πω που είναι ευγενική με όλους και βοηθάει τους πάντες?

Εντάξει εγώ είδα σήμερα ότι έγινε απίστευτος χαβαλές με άτομα που ξέρουν να κάνουν χιούμορ και αυτό το srs bzns δεν το βλέπω.

Είδα όμως alxdjo ότι ήρθες στα καλά του καθουμένου να μου πεις κάνοντας πλάκα ότι δεν θα γίνω καλή μητέρα. Αστείο αποδεκτό από έναν φίλο ή γνωστό αλλά χοντροκομμένο και κακόγουστο από σένα. Δεν φώναξα τους φίλους μου όμως αλλά απλά σου είπα τη γνώμη μου όσο πιο ευγενικά μπορούσα και συνέχισα. Δεν ξέρω λοιπόν ποιός είναι αυτός που ξεκινάει τις προσωπικές επιθέσεις αλλά σίγουρα όχι εγώ.

Και επειδή βαρέθηκα να γράφω τα αυτονόητα I am gong to quote my way out of this shit και θα πω ότι " Άρέσω σε αυτούς που θέλω να αρέσω"

Τουλάχιστον παρουσιάζεται μία κοινή γραμμή. Είπα ότι δεν θα αναφερθώ στο συγκεκριμένο περιστατικό αλλά θα σχολιάσω τις τυποποιημένες πια απόψεις σας, απο την μία επειδή δεν με αφορά απο την άλλη επειδή δεν ανακατευτικά, αυτό δεν συμαίνει ότι υποστηρίζω κάποιο άτομο. Αρχικά αρχίζεις με επιθετικό ύφος και μειώνεις όλα τα επιχειρήματα του άλλο με μία απλή φράση, "επαναστάτες του κώλου" και "ανίκανοι να λάβουν τις ευθύνες τους", αυτά είναι ωραία αλλά μάλλον τις περισσότερες φορές λανθασμένα, βρισκονται εκει για μία ωραία εισαγωγή για ένα έμμεσο βρίσημο γιατι έτσι επιτρέπεται. Μετα προσπαθείς να μας πείσεις για τις θυσίες που έκανε ο Kenny, άσε με να πιστευω ότι κάποιος άνθρωπος δεν εκτελεί έργο επειδή οργανώνει ένα φορουμ (ας ακολουθήσουμε και ας συμφωνήσουμε μαζί σου καταρχας) το κάνει εθελοντικά και προφανός και πρέπει να δέχεται κριτική απο τα απλα και ποταπά members που δεν έχουν κανένα τιτλο αλλά δεν είναι και φίλοι του. Το προφανώς γενικέυει τα πράγματα, δεν ξερω γιατί το κάνει, γενικά όλοι η παραγραφος είναι εκτος δεν μετράει δηλαδή ως επιχείρημα για να μην ασκηθεί κριτική.

Τα μετά δεν με αφορούν.

#42475 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:04

Ξέρω ελάχιστα kanji οπότε δεν κατάλαβα τι λες...Να πάρω τηλέφωνο τον ξάδερφο από την Αργεντινή?

Σε περίπτωση που δε σήκωσε το τηλέφωνο ο ξάδερφος

http://jisho.org/words?jap=osoi&eng=&dict=edict

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42476 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:06

papp0us για το τυπικό της υπόθεσης να σου συστήσω [Masterpiece] εκδοχή και όχι των [gg]. Πιστεύω το ξέρεις ήδη αλλά just in case.

Κατά δεύτερο λόγο but I think it needs to be said σε απάντηση του alxdjo έγινε ένα post επίσημη σύσταση από global (εκτός και αν μετράει ο χαβαλές που έκανα προσπαθώντας να καταλάβω wtf is he talking about οπότε κάντα 2). Τώρα από εκεί και πέρα αν επιμένει να δημιουργεί και να συντηρεί μια αρνητική κατάσταση νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ευθύνη της team.

Masterpiece κατεβάζω, αφού αυτή έχει το bakabt ούτως η άλλως ;) .:Blissfull:
Δε είχα σκοπό να σας ρίξω ευθύνη, ούτε νομίζω οτι μπορείτε να κανετε και πολλά(σε ειρηνικό φόντο), i'm just saying... :P

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#42477 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:07

Αχ,χτύπησα φλέβα ε?Κρίμα...

ε, δεν ειναι ουτε μηνας που αρχισα να το χαζευω! σημερινη ανακαλυψη το pirates of the new horizon prototype που το καταφχαριστηθηκα!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#42478 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:08

Ακούστε όλοι το καινούριο cd του Elton John μαζί με έναν άλλο.Θα χαλαρώσετε αρκετά. Μισώ να μπαίνω στην τρύπα και να βλέπω reality shows...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#42479 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:11

Ακούστε όλοι το καινούριο cd του Elton John μαζί με έναν άλλο.Θα χαλαρώσετε αρκετά. Μισώ να μπαίνω στην τρύπα και να βλέπω reality shows...

Posted Image :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#42480 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 00:12

Αγοράκι μου σαν εσένα ξέρεις πόσους έχω δει? Να κλαίγεστε ότι ο Kenny είναι άδικος μαζί σας? Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου.

Μην με υποτιμάς λέγοντας μου ότι δεν απαντώ με επιχείρηματα στα υποτιθέμενα επιχειρήματα σου. Θα το έκανα αν είχες. Αλλά δεν έχεις. Χιλιοειπωμένη γκρίνια είναι χωρίς πάτημα.

Σιγά μην κάτσω να σε πείσω για αυτά που έχει κάνει ο Kenny. Είσαι με τα καλά σου? Δηλώνω πράγματα που για μένα είναι αυτονόητα. Από κει και πέρα ωραία η κριτική αλλά η στείρα και αδικαιολόγητη επίθεση σε συγκεκριμένα άτομα είναι γελοία και καταντάει κουραστική.

Συγγνώμη που δεν σε βρίζω κατευθείαν αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη, λυπάμαι.

edit : Προς όλους αυτούς που τους ενοχλεί το reality ας αλλάξουν κανάλι. Κάναμε την πλάκα μας όλο το απόγευμα αλλά όταν λέγονται χοντράδες δημοσίως θα απαντηθούν και δημοσίως.

xbJ3b2w.jpeg