Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#42406 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:13

pats pats litol Serestrum
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42407 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:14

dude, δεν μου φτάνουνε όλα τα επεισόδια man ως. food που είδα με τεραστια burgers και τέτοια, τώρα έρχεσαι και εσύ για να με κανεις να ζηλεύω? :| : give me a burger from hell now!

Είχα σκοπό να φάω υγειινά απόψε, αλλά αφού είδα το post σου, πάω να παραγγείλω ένα διπλό XXL cheeseburger με πατάτες και μια μεγάλη Sprite για χώνεψη.

Suffer. :hehehe:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#42408 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:15

Είχα σκοπό να φάω υγειινά απόψε, αλλά αφού είδα το post σου, πάω να παραγγείλω ένα διπλό XXL cheeseburger με πατάτες και μια μεγάλη Sprite για χώνεψη.

Suffer. :hehehe:

i'll see you in hell kenny, και εκεί θα πάρω την εκδίκηση μου! at least χάνω κιλά :P βεβαια το έχω πει. κάποια στιγμή στη ζωή μου θα παο 3 μήνες αμερική, θα ταξιδέψω με grey hound σε όλα τα states και θα γυρίσω 30 κιλά πιο βαρύς!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42409 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:20

i'll see you in hell kenny, και εκεί θα πάρω την εκδίκηση μου! at least χάνω κιλά :P βεβαια το έχω πει. κάποια στιγμή στη ζωή μου θα παο 3 μήνες αμερική, θα ταξιδέψω με grey hound σε όλα τα states και θα γυρίσω 30 κιλά πιο βαρύς!

Even in Nebraska? Even in Arkansas? Even in FAMOUS POTATOES FREAKING IDAHO?

Why would you do that? :P

BTW, μάλλον το έχω ξαναπεί, αλλά πρέπει να είμαι ένας από τους πολύ λίγους σ' αυτόν τον κόσμο που τρώνε τον αγλέουρα, τον άμπακα και τα 12 τους ξαδέλφια και μένουν σταθεροί στα κιλά τους. My metabolism rocks. :8):

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#42410 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:21

Spoiler:

Έλα παιζάκι, πιάσε το χέρι μου. Πάμε μια βόλτα :P

pats pats litol Serestrum
Posted Image

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Epic.:hahaha:

^Kenny.
Some girls are so gonna suffer :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#42411 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:26

BTW, μάλλον το έχω ξαναπεί, αλλά πρέπει να είμαι ένας από τους πολύ λίγους σ' αυτόν τον κόσμο που τρώνε τον αγλέουρα, τον άμπακα και τα 12 τους ξαδέλφια και μένουν σταθεροί στα κιλά τους. My metabolism rocks. :8):

Count me in too! Βασικά δεν τρώω τόσο πολύ, αλλά τρώω ότι πιο παχυντικό υπάρχει και δεν πέρνω κιλό!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#42412 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:26

Even in Nebraska? Even in Arkansas? Even in FAMOUS POTATOES FREAKING IDAHO?

Why would you do that? :P

βρήκα άλλον έναν λόγο να θέλω να σε σκοτώσω :P τρώω ελάχιστα. τρώω σαν lolita 15 χρονων. δεν τρώω κακό φαΐ συνήθως και ας μου αρέσει το junk food. κιομος το beerokilo το έχω :| αν και τους τελευταίους μήνες που ρίχνω το περπάτημα του αιώνα στη σχολη έχω χάσει μια δεκαρια κιλά :Ο also, στο idaho έχω ανοιχτή πρόσκληση από κάτι πελάτες στο μαγαζί όπου σκοτώθηκε η γυναικα του τύπου και επειδή ήμασταν πολύ ευγενικοί μαζί τους και τους βοηθήσαμε etc μας κάλεσαν να πάμε να τους βρούμε. η μαμά μου είχε shockaristei όταν τους ρώτησε: what's idaho known for?
και αυτός απάντησε: potatoes.
το καλύτερο μου μετά από το burger from hell είναι μάλλον Seattle όπου έχει ένα φαγάδικο όπου έχει τεράστιους αστακούς και καβούρια, σου φέρνουνε ένα σφυρί, ένα bol με λυόμενο βούτυρο και φυσικά είναι all you can eat!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42413 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:31

το καλύτερο μου μετά από το burger from hell είναι μάλλον Seattle όπου έχει ένα φαγάδικο όπου έχει τεράστιους αστακούς και καβούρια, σου φέρνουνε ένα σφυρί, ένα bol με λυόμενο βούτυρο και φυσικά είναι all you can eat!

... κι εκεί που ήδη το σκεφτόμουν να μεταναστεύσω στο Seattle για άλλους λόγους (Valve lol), έρχεσαι και πετάς αυτή τη βόμβα...

Χάρηηηηηηη, πότε κλείνουμε one-way tickets; :hahaha:

PS. Έτσι εξηγείται γιατί ο Gabe είναι τόσο τεράστιος. :hahaha:

2112.gif

#42414 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:32

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΤΕ!!! ΝΑ ΕΝΑΣ ENGINEER ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥ!!!
Posted Image

νιωθω απεξω Π_Π

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7E0y2ZDnkps[/YOUTUBE]

:burningbe3:

Btw το παιχνιδάκι τα σπάει αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42415 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:32

Κι εκεί που ήδη το σκεφτόμουν να μεταναστεύσω στο Seattle για άλλους λόγους (Valve), έρχεσαι και πετάς αυτή τη βόμβα...

Χάρηηηηηηη, πότε κλείνουμε one-way tickets; :hahaha:

τι εννοεις ποτε? ενα τηλεφωνο κανω και ετοιμα. την τραπεζα μενει να ληστεψουμε.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#42416 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:37

*dials 112*

~tsun~

#42417 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:42

@Azatoth, νομίζω στο έχω ξαναπεί, αλλά όταν κάνεις το ταξίδι πέρασε από εδώ

Youtube Video

Μακράν οι καλύτερες μπριζόλες που μπορείς να βρείς, όπως διαβεβαίωνε ελληνική παρέα των 4 ατόμων τη προηγούμενη χρονιά, τέτοια εποχή, εκ των οποίων οι τρείς ζουν εκεί. Και μπορεί να μην το δείχνει το βίντεο αλλά πραγματικά όλα τα τραπέζια είχαν μόνο κρέας -άντε, και καμιά σαλατούλα- λές και είμασταν λέσχη με ζόμπι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#42418 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 20:42

τι εννοεις ποτε? ενα τηλεφωνο κανω και ετοιμα. την τραπεζα μενει να ληστεψουμε.

:hahaha: Most epic post of the night.

:hahaha: ~tsun~

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#42419 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 21:25

χαχαχα απιστευτα πραγματα !
[media]http://www.youtube.com/watch?v=bZHr27OSlPI&feature=related[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#42420 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 21:26

Ιn other news σήμερα στο ΠΑΜΑΚ φυγαδεύτηκε από το σύλλογο φοιτητών τη ΔΑΠ, η σφραγίδα του συλλόγου φοιτητών για να μην σφραγιστεί η απόφαση της συνέλευσης που αποφάσισε κατάληψη (300 άτομα περίπου).
Συνέλευση είχε να γίνει 2 χρόνια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aboumonkey: 08 Δεκέμβριος 2010 - 21:34