Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 08 December 2010 - 20:13

Posted 08 December 2010 - 20:14
Είχα σκοπό να φάω υγειινά απόψε, αλλά αφού είδα το post σου, πάω να παραγγείλω ένα διπλό XXL cheeseburger με πατάτες και μια μεγάλη Sprite για χώνεψη.dude, δεν μου φτάνουνε όλα τα επεισόδια man ως. food που είδα με τεραστια burgers και τέτοια, τώρα έρχεσαι και εσύ για να με κανεις να ζηλεύω?
![]()
give me a burger from hell now!
Suffer.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 December 2010 - 20:15
Είχα σκοπό να φάω υγειινά απόψε, αλλά αφού είδα το post σου, πάω να παραγγείλω ένα διπλό XXL cheeseburger με πατάτες και μια μεγάλη Sprite για χώνεψη.
Suffer.
i'll see you in hell kenny, και εκεί θα πάρω την εκδίκηση μου! at least χάνω κιλά
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 08 December 2010 - 20:20
Even in Nebraska? Even in Arkansas? Even in FAMOUS POTATOES FREAKING IDAHO?i'll see you in hell kenny, και εκεί θα πάρω την εκδίκηση μου! at least χάνω κιλά
βεβαια το έχω πει. κάποια στιγμή στη ζωή μου θα παο 3 μήνες αμερική, θα ταξιδέψω με grey hound σε όλα τα states και θα γυρίσω 30 κιλά πιο βαρύς!
Why would you do that?
BTW, μάλλον το έχω ξαναπεί, αλλά πρέπει να είμαι ένας από τους πολύ λίγους σ' αυτόν τον κόσμο που τρώνε τον αγλέουρα, τον άμπακα και τα 12 τους ξαδέλφια και μένουν σταθεροί στα κιλά τους. My metabolism rocks.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 December 2010 - 20:26
BTW, μάλλον το έχω ξαναπεί, αλλά πρέπει να είμαι ένας από τους πολύ λίγους σ' αυτόν τον κόσμο που τρώνε τον αγλέουρα, τον άμπακα και τα 12 τους ξαδέλφια και μένουν σταθεροί στα κιλά τους. My metabolism rocks.
Count me in too! Βασικά δεν τρώω τόσο πολύ, αλλά τρώω ότι πιο παχυντικό υπάρχει και δεν πέρνω κιλό!

*waving intensifies*
Posted 08 December 2010 - 20:26
Even in Nebraska? Even in Arkansas? Even in FAMOUS POTATOES FREAKING IDAHO?
Why would you do that?
βρήκα άλλον έναν λόγο να θέλω να σε σκοτώσω
και αυτός απάντησε: potatoes.
το καλύτερο μου μετά από το burger from hell είναι μάλλον Seattle όπου έχει ένα φαγάδικο όπου έχει τεράστιους αστακούς και καβούρια, σου φέρνουνε ένα σφυρί, ένα bol με λυόμενο βούτυρο και φυσικά είναι all you can eat!
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 08 December 2010 - 20:31
... κι εκεί που ήδη το σκεφτόμουν να μεταναστεύσω στο Seattle για άλλους λόγους (Valve lol), έρχεσαι και πετάς αυτή τη βόμβα...το καλύτερο μου μετά από το burger from hell είναι μάλλον Seattle όπου έχει ένα φαγάδικο όπου έχει τεράστιους αστακούς και καβούρια, σου φέρνουνε ένα σφυρί, ένα bol με λυόμενο βούτυρο και φυσικά είναι all you can eat!
Χάρηηηηηηη, πότε κλείνουμε one-way tickets;
PS. Έτσι εξηγείται γιατί ο Gabe είναι τόσο τεράστιος.

Posted 08 December 2010 - 20:32
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΤΕ!!! ΝΑ ΕΝΑΣ ENGINEER ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥ!!!
νιωθω απεξω Π_Π
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7E0y2ZDnkps[/YOUTUBE]
Btw το παιχνιδάκι τα σπάει αξίζει τα λεφτά του.

Posted 08 December 2010 - 20:32
Κι εκεί που ήδη το σκεφτόμουν να μεταναστεύσω στο Seattle για άλλους λόγους (Valve), έρχεσαι και πετάς αυτή τη βόμβα...
Χάρηηηηηηη, πότε κλείνουμε one-way tickets;
τι εννοεις ποτε? ενα τηλεφωνο κανω και ετοιμα. την τραπεζα μενει να ληστεψουμε.
Posted 08 December 2010 - 20:42
Μακράν οι καλύτερες μπριζόλες που μπορείς να βρείς, όπως διαβεβαίωνε ελληνική παρέα των 4 ατόμων τη προηγούμενη χρονιά, τέτοια εποχή, εκ των οποίων οι τρείς ζουν εκεί. Και μπορεί να μην το δείχνει το βίντεο αλλά πραγματικά όλα τα τραπέζια είχαν μόνο κρέας -άντε, και καμιά σαλατούλα- λές και είμασταν λέσχη με ζόμπι.
Posted 08 December 2010 - 21:25
[media]http://www.youtube.com/watch?v=bZHr27OSlPI&feature=related[/media]
Posted 08 December 2010 - 21:26
Συνέλευση είχε να γίνει 2 χρόνια.
Edited by aboumonkey, 08 December 2010 - 21:34.