Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#42256 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 22:37

και εγώ εκεί είχα πάει αλλα έφυγα μετά το call of Cthulhu :D

Εσύ είσαι ιερόσυλος.....

Κ εγώ μετά από αυτό έφυγα νομίζω, λόγω ανωτέρας βίας όμως και όχι από επιλογή Τ-Τ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42257 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 22:41

Εγώ εκείνη την μέρα ήμουν σε πάρτι γενεθλίων... μετά από μερικές μέρες πήγα στην πορεία.

Σαν σήμερα το θυμάμαι που πήγαιναμε στο Υπουργείο Μακεδόνιας-Θράκης, και όταν φώναξαν οι αναρχικοί, "ΜΠΑΤΣΟΙΙ" βλέπω δακρυγόνα να πέφτουν και μερικούς με μάσκες οξυγόνου, κράνοι κτλ να πηγαίνουν μπροστά με ρόπαλα.
Με το που εισπνέω το δακρυγόνο... ΜΕΝΤΕΕΕΕΣ... τέτοιο τρέξιμο ούτε για να προλάβω το τελευταίο λεωφορείο δεν έχω ρίξει...
ήταν μια καλή εμπειρία πάντως xD ήμουν 14 χρονών "σκατό".

Αλλά η ειρωνία είναι ότι μετά την πορεία πήγα σπίτι μου και είδα το Borat o.O

#42258 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 22:48

εγώ μετά από το event, ενώ ακούσαμε τον πυροβολισμό και είδαμε το ασθενοφόρο είχα πάει σε ένα party, κάθισα εκεί, γύρισα σπίτι, κοιμήθηκα, ξύπνησα, έδωσα εξέτασης ιαπωνικών και όπως γυρνάω και σταματάω στο σύνταγμα βλέπω καπνούς από την έρμου και φωτιές και τα παίζω :P και μονο όταν γύρισα σπίτι έμαθα γενικά τι είχε παιχτεί ακριβώς

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42259 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 22:53

εγώ μετά από το event, ενώ ακούσαμε τον πυροβολισμό και είδαμε το ασθενοφόρο είχα πάει σε ένα party, κάθισα εκεί, γύρισα σπίτι, κοιμήθηκα, ξύπνησα, έδωσα εξέτασης ιαπωνικών και όπως γυρνάω και σταματάω στο σύνταγμα βλέπω καπνούς από την έρμου και φωτιές και τα παίζω :P και μονο όταν γύρισα σπίτι έμαθα γενικά τι είχε παιχτεί ακριβώς

εγώ το έμαθα καθώς πήγαινα να δώσω ιαπωνικά και όλοι οι δρόμοι ήταν κλειστοί
και τότε ρώτησα γιατί και δυστυχώς έμαθα... :(

#42260 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 22:57

Εγώ δούλευα στη Στουρνάρη σε ένα μαγαζί υπολογιστών, και τα έμαθα όλα την επόμενη ημέρα όταν είδα τις φασαρίες στην τηλεόραση. Για μια εβδομάδα ήταν κλειστό το μαγαζί και εκείνο το μήνα πήραμε 100 € λιγότερα.
Πηγαίνοντας κάθε μέρα σε ήρεμες στιγμές να δω αν ζει το μαγαζί, μάλιστα, τράβηξα και ένα κάρο φωτογραφίες της καταστροφής τόσο καλές που οι συνάδελφοί μου μου είπαν πως είμαι χαζός που δεν τις πήγα σε καμιά εφημερίδα...

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#42261 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 22:59

βλεπω το sorcerer's apprentice ... καλουτσικο να ουμε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#42262 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 23:25

Θυμάμαι τότε γύρναγα χαράματα από έναν φίλο που είχε γενέθλια. Μόλις βγήκα από τον ηλεκτρικό της πλατείας Βικτωρίας και βγήκα στην Πατησίων, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή παίζει να ήμουν ο μόνος άνθρωπος σε ακτίνα 100 μέτρων. Στον δρόμο έβλεπα ομίχλη, καπνογόνα, φωτιές, λαμαρίνες, και καθόλου αμάξια (είχε κλείσει όλη η Πατησίων). Λες και είχε έρθει η Αποκάλυψη ένα πράμα.

E5VV38U.jpg

#42263 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 23:55

[media]http://www.youtube.com/watch?v=iXtMalwY4Ns[/media] αν θελετε να δειτε καμια κωμωδια και δεν ξερετε τι ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#42264 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 00:08

Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για να διαβάσω comics στον υπολογιστή μου ?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42265 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 00:10

CDisplay

Edit: I also use Mangameeya

#42266 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 00:13

Σ'ευχαριστώ πολύ !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#42267 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 01:01

CDisplay

Edit: I also use Mangameeya

Υπάρχει και το CDisplayEx (εξέλιξη του original) και το ComicRack.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#42268 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 01:19

Δημοσιος κινδυνος ειναι μονο οποιος δε φοραει το σκουφακι του, και εχοντας μια ιδεα απο τα πραγματικά ποσοστά, σας βεβαιω οτι μονο στο φορουμ αμα ψαξετε ποιος δεν το χρησιμοποιει με τη σχεση του, χωρις να εχουν κανει εξετασεις πριν, θα βρειτε πανω απο 100 άτομα.

Εγώ απλά θα σχολιάσω το εξής:Θες να πεις ότι... υπάρχουν πάνω από 100 άτομα... στο .aNiMe//GR... που κάνουν σεξ; :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια;=> Ελειψη=>Νευρα=> Καλυτερα μακρια απο το πληκτρολογιο γιατι δεν ξερουμε τι κανουμε.

+1 Note Οταν εχεις μια γυναικα mod και αναφερετε κατι σ'αυτην το οποιο μπορει να μεταφραστει σαν μισογυνισμος(εστω και για comedic effect) και το αφηνει χωρις να πραξει και ερχεσε εσυ και την ανερεις βγαζοντας την ανικανη να πραξει για τον ευατο της αυτο ειναι μισογυνισμος αδελφε.

Μόλις άλλαξα avatar μετά από δε ξέρω και γω πόσα χρόνια:if:

Πρέπει να είναι μόλις το 3 ή 4 avatar που βάζω.

Ελα να κανουμε παρεα-ΟΝ

Εγώ τρέμω στην ιδέα να αλλάξω αβατάρ. Τους άλλους κυρίως από το αβατάρ τους θυμάμαι (γιαυτό μπέρδευα τον (μακαρίτη; ) alxdjo με την Mono σε μια φάση).

I am back baby dont worry :P

I feel somehow offended...

Σε χαλασε τωρα πολυ

Κοίτα, μπορεί η mono να είναι μια αυστηρή mistress με μαστίγιο μεγαλύτερο του ενός μέτρου, αλλά δεν νομίζω ότι είναι δική της δουλειά και ευθύνη το τι άβαταρ θα βάλει ο κάθε μιμητής της.
/girl powa'

Nah πιο πολυ κανει για μια μικρη γατουλα που δεν μπορει να πειραξει μυγα

Κοντολογης I am back babies so dont worry any more και για τους Haters μου που δεν αφηνουν ευκαιρια να πεσει κατω(Για το ποιοι ειναι τα ευκολος ενοουμενα παραλειπονται :P)

Posted Image

ΥΓ Σρυ για τα l8 quotes αλλα ας οψετε το ban :P

ΥΓ 2

Mangameeya

Junpei this.The best imo
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#42269 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις: