Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#42061 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 December 2010 - 23:55

ασ' τα διάλα ρε!:bleh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#42062 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 December 2010 - 23:56

Δεν είναι απλό παιδικό ,είναι προπαγάνδα του εωσφόρου με σκοπό να προωωθήσει τους δικούς του μιαρούς σκοπούς.Διότι και το όνομα videl είναι στην πραγματικότητα ένας αναγραμματισμός της λέξης DEVIL που σημαίνει Διάβολος.Επίσης το κινέζικο ιδεογραμμα στη στολή του Goku πάλι κάτι διαολίστικο σημαίνει.

Την Κυριακή έχω λειτουργία ,να είστε όλοι παρών και να ρίξετε στο δίσκο χρήματα.

πόσα να ρίξουμε?θα κόψεις απόδειξη ή ως συνήθως μαύρα?

#42063 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 December 2010 - 23:57

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω ένα Γιαπωνέζο σατανιστή :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#42064 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 03 December 2010 - 23:57

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tiger-stock-blog-header.jpg

#42065 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 December 2010 - 23:58

εγώ όταν ήμουνα μικρός για κάποιο λόγο φοβόμουνα τους 10 μικρούς μήτσους και ιδιαίτερα την αγγελοπούλου-δασκαλάκη:nosey:

#42066 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 December 2010 - 23:59

@erisadesu,zade εγω ξεκινησα με τελειως αγνους σκοπους και εσεις μου επιτειθεστε τωρα καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει αν θιγω τετοια θεματα εδω thanx i got my lesson.....

και sorry αν προσβληθηκε κανεις σας....

εγώ όταν ήμουνα μικρός για κάποιο λόγο φοβόμουνα τους 10 μικρούς μήτσους και ιδιαίτερα την αγγελοπούλου-δασκαλάκη:nosey:

εγω το αμαν τα καθαρματα δεν ξερω γιατι....

#42067 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 04 December 2010 - 00:02

γιατι καταρχας ποτε δεν αναφερθηκε σε κανενα βιβλιο της αγιας γραφης οτι ο διαβολος εχει ουρα αυτα ειναι π******ς των γνωστων π*****ν ενω ο συγκεκριμενος αριθμος αναφερθηκε στην ομωνυμη αποκαλυψη του ιωαννη.....οπως ειπα δεν πιστευω στον αριθμο αυτο αλλα μονο και μονο για την αποψη που επικρατει δεν ηταν σωστο να τον βαλει ο toriyama στο manga του και το χειροτερο το βαζει τελειως ακυρα χωρις κανεναν απολυτως λογο αυτο ειναι που με πειραζει γιατι αλλιως ακομα και στα digimon ειχε αναφερθει το νουμερο αυτο αλλα το βαλαν για εναν τελειως διαφορετικο λογο και οχι για χαβαλε.....sorry δε θελω ουτε να προκαλεσω ουτε να μαλωσω απλα εξεφρασα την αποψη μου δε χρειαζεται να συνεχιστει η συζητηση.....

και προσεχε τα επιθετα που χρησιμοποιεις για τον αρχοντα Ulquiora:mador2:

Spoiler:

φυσικά στην αγια γραφή ανάμεσα σε διαφορα αναφέρει πως ο ήλιος σταμάτησε να γυρνάει γύρο από την γη σε κάποια φάση, οποτε να υποθέσω συμφωνείς και σε αυτό με την αγια γραφή μιας και το γραφει eh?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42068 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 04 December 2010 - 00:02

ενω ο συγκεκριμενος αριθμος αναφερθηκε στην ομωνυμη αποκαλυψη του ιωαννη....

ο οποιος μαλλον ειναι 616 κανονικα απ οτι εχουν βρει σε παλαιοτερα κειμενα της αποκαλυψης :P

#42069 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 04 December 2010 - 00:05

φυσικά στην αγια γραφή ανάμεσα σε διαφορα αναφέρει πως ο ήλιος σταμάτησε να γυρνάει γύρο από την γη σε κάποια φάση, οποτε να υποθέσω συμφωνείς και σε αυτό με την αγια γραφή μιας και το γραφει eh?

δεν ειπα καν οτι συμφωνω στο 666 απλα εχει δημιουργηθει μαι φημη και για αυτο δεν υπαρχει λογος να κανει χαβαλε με τετοια θεματα ιδιαιτερα οταν το manga ειναι shounen και το βαζει χωρις κανεναν απολυτως λογο....

εμένα πάντα με τρόμαζαν οι παπαδες

π******ς των γνωστων π******ν

καταλαβαινεις τι λεω πιο πανω??

#42070 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 December 2010 - 00:06

Fundies say the darndest things...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#42071 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 December 2010 - 00:07

καλά ηρέμησε και εσύ Azathoth δεν έγινε και τίποτα χαβαλέ κάνουμε

#42072 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 December 2010 - 00:08

Εγώ δεν προσβλήθηκα αλλά έχω πεθάνει στα γέλια...Μετράει?

xbJ3b2w.jpeg

#42073 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

ήρεμος είμαι Kenobi-Sensei, χαβαλέ κάνω και εγώ

@mono: you are not the only one :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42074 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Santa is anagram of Satan

Problem kids?

#42075 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 04 December 2010 - 00:10

το 665,999 μπορει να θεωρηθει διαβολικο?:twisted:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg