Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#42046 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:03

εχει καποια δικια παντως.....

αμα ισχυει(που απ'οτι φανηκε στην εικονα με το αμαξι ισχυει)τοτε εκανε
Spoiler:
ο toriyama δε λεω respect ο τυπας but this is way too much δεν ξερω πως και γιατι το σκεφτηκε και το εγραψε αλλα αμα ειναι δικη του δουλεια και οχι του studio τοτε τι να πω εχασα πασα ιδεα:puke:.....

οσο για ολα τα αλλα αρκετα ισως ισχυουν αλλα παρ'ολα δεν εχω κανενα προβλημα να βλεπω anime τη βρισκω,τα'χω καλα και με τον εαυτο μου αρα ολα οκ....

Δεν το έχεις δει το dragonball ή το έχεις δει με την ελληνική/αμερικάνικη μετάφραση;
Μάθε λοιπόν ποιος χαρακτήρας στην πραγματικότητα λεγόταν Mr Satan
http://dragonball.wikia.com/wiki/Mr._Satan
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#42047 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:06

sorry δε σε ακολουθω....

basically εγώ δεν σε ακολουθώ από κι ως που επείδη έβαλε το όνομα satan έκανε κα΄τι κακό?αν δε λες αυτό διορθωσέ με παρακαλώ

#42048 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:06

Το ότι είναι κοιμούμενα σχέδια, δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για παιδιά

κοιμούμενα σχέδια

κοιμούμενα σχέδια

crying rn

...τώρα θέλω να του στείλω τη συγκεκριμένη φωτογραφία :3

Spoiler:

:himitsu::himitsu::himitsu:

6dqFccT.gif

#42049 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:13

Δεν το έχεις δει το dragonball ή το έχεις δει με την ελληνική/αμερικάνικη μετάφραση;
Μάθε λοιπόν ποιος χαρακτήρας στην πραγματικότητα λεγόταν Mr Satan
http://dragonball.wikia.com/wiki/Mr._Satan

basically εγώ δεν σε ακολουθώ από κι ως που επείδη έβαλε το όνομα satan έκανε κα΄τι κακό?αν δε λες αυτό διορθωσέ με παρακαλώ

με αμερικανικο dub το ειδα.....οχι εννοω το οτι εβαλε τον αριθμο 666 στο αυτοκινητο που ηταν ο sogohan και η videl oριστε Posted Image.....

#42050 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:16

με αμερικανικο dub το ειδα.....οχι εννοω το οτι εβαλε τον αριθμο 666 στο αυτοκινητο που ηταν ο sogohan και η videl oριστε Posted Image.....

ναι, που είναι το κακό?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42051 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:17

Εγώ εκεί πρόσεξα ότι έγραφε το SATAN και όχι το 666. ΆΑλλωστε στο αυτοκίνητο είναι η κόρη του SATAN, η Videl.
Όπως θέλει κανείς το αντιλαμβάνεταικαι μόλις το απέδειξα.
Στο ότι έχει βάλει το 666 δεν θέλω να σχολιάσω θρησκευτικές απόψεις και δοξασίες γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα πάλι μιας και η συζήτηση θα παρεκτραπει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#42052 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:22

ναι, που είναι το κακό?

πουθενα....

τι να πω απλα δεν το θεωρω και πολυ σωστο πιστευω οτι δεν ειμαι και ο μονος....anyway forget it αμα δεν το θεωρειτε σημαντικο ο καθενας με τις πεποιθησεις του.....

Εγώ εκεί πρόσεξα ότι έγραφε το SATAN και όχι το 666. ΆΑλλωστε στο αυτοκίνητο είναι η κόρη του SATAN, η Videl.
Όπως θέλει κανείς το αντιλαμβάνεταικαι μόλις το απέδειξα.
Στο ότι έχει βάλει το 666 δεν θέλω να σχολιάσω θρησκευτικές απόψεις και δοξασίες γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα πάλι μιας και η συζήτηση θα παρεκτραπει.

δεν πιστευω στο συγκεκριμενο αριθμο μπλα μπλα απλα για την ολη φημη που εχει δεν το θεωρω και πολυ εξυπναδα απο τον toriyama να το βαλει στο manga του μαλλον βλακεια.....

#42053 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:25

είναι απλό, proton δεν το έχει γράψει στα σοβαρά ούτε προωθεί σατανισμό, αλλα ακόμη και να το έκανε υπάρχει η ελευθερια να πιστεύεις σε ότι θες οποτε όσο ενοχλητικό μπορεί να ήτανε να δείξει έναν χριστιανικό σταυρο η το άστρο του david, τόσο ενοχλητικό είναι to 666.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#42054 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:30

είναι απλό, proton δεν το έχει γράψει στα σοβαρά ούτε προωθεί σατανισμό, αλλα ακόμη και να το έκανε υπάρχει η ελευθερια να πιστεύεις σε ότι θες οποτε όσο ενοχλητικό μπορεί να ήτανε να δείξει έναν χριστιανικό σταυρο η το άστρο του david, τόσο ενοχλητικό είναι to 666.

εμενα παντως με ενοχλησε....anyway δεν αξιζει να το θιξουμε παραπανω το θεμα οπως ειπε και ο fingolfin παραπανω θα γινει fightclub η τρυπα....

#42055 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:31

για τετοια θεματα υπαρχει και το blog section αλλωστε ...
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9394

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#42056 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:40

Posted Image

HATERS GONNA HATE

#42057 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:44

@ WillofTheD.

Συγγνώμη κιόλας αλλά από όλα αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση, Anime/manga σε ΠΕΙΡΑΞΕ το 666???

Δηλαδή ο τραγοπόδαρος Ulquiorra με την ουρά του Σατανά που έχεις για Avatar δεν σε πειράζει!!?

Απορώ δηλαδή???

Relax, παιδικό είναι!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#42058 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:50

@ WillofTheD.

Συγγνώμη κιόλας αλλά από όλα αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση, Anime/manga σε ΠΕΙΡΑΞΕ το 666???

Δηλαδή ο τραγοπόδαρος Ulquiorra με την ουρά του Σατανά που έχεις για Avatar δεν σε πειράζει!!?

Απορώ δηλαδή???

Relax, παιδικό είναι!

γιατι καταρχας ποτε δεν αναφερθηκε σε κανενα βιβλιο της αγιας γραφης οτι ο διαβολος εχει ουρα αυτα ειναι π******ς των γνωστων π*****ν ενω ο συγκεκριμενος αριθμος αναφερθηκε στην ομωνυμη αποκαλυψη του ιωαννη.....οπως ειπα δεν πιστευω στον αριθμο αυτο αλλα μονο και μονο για την αποψη που επικρατει δεν ηταν σωστο να τον βαλει ο toriyama στο manga του και το χειροτερο το βαζει τελειως ακυρα χωρις κανεναν απολυτως λογο αυτο ειναι που με πειραζει γιατι αλλιως ακομα και στα digimon ειχε αναφερθει το νουμερο αυτο αλλα το βαλαν για εναν τελειως διαφορετικο λογο και οχι για χαβαλε.....sorry δε θελω ουτε να προκαλεσω ουτε να μαλωσω απλα εξεφρασα την αποψη μου δε χρειαζεται να συνεχιστει η συζητηση.....

και προσεχε τα επιθετα που χρησιμοποιεις για τον αρχοντα Ulquiora:mador2:
Spoiler:

#42059 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:51

Μη μιλάς ρε εσύ που καταστρέφεις ολόκληρη συναγωγή με την υπογραφή σου.
και για να καταλάβω όλο το θέμα γίνεται επειδή υπάρχει σατανάς;
πόσο πιο κακός μπορεί να είναι ο σατανάς σε anime απο έναν πραγματικό παπα;
εμένα πάντα με τρόμαζαν οι παπαδες

#42060 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 23:53

Δεν είναι απλό παιδικό ,είναι προπαγάνδα του εωσφόρου με σκοπό να προωωθήσει τους δικούς του μιαρούς σκοπούς.Διότι και το όνομα videl είναι στην πραγματικότητα ένας αναγραμματισμός της λέξης DEVIL που σημαίνει Διάβολος.Επίσης το κινέζικο ιδεογραμμα στη στολή του Goku πάλι κάτι διαολίστικο σημαίνει.

Την Κυριακή έχω λειτουργία ,να είστε όλοι παρών και να ρίξετε στο δίσκο χρήματα.