Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#391 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 13 December 2006 - 23:20

2447 (solid?) snake champion ^^b η θεική χάρη της Rei με βοήθησε xP (a.k.a. κάηκα λίγο με το μικροπαίχνιδο xD)

#392 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 December 2006 - 23:23

Δεν μπορώ να μπω στα Arcade για να παίξω :(

E5VV38U.jpg

#393 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 14 December 2006 - 00:21

Ερώτηση και εγώ για αναπαραγωγή ενός αρχείου.Έχω μερικά επεισόδια από το ergo proxy από τους shinsen subs.Είναι αρχείο matroska και υπάρχει καθυστέρηση εικόνα και ήχου ή και μερικές φορές κολάει η εικόνα τελείως και ξεκολάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα.Έχω εγκαταστήσει το cccp+media player+vlc+zoom player+matriska pack και πάλι το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί κανείς να βοηθήσει?:arrow:

Το Ergo Proxy αν θυμάμαι καλά είναι H264 με mp4 ήχο (AAC) και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από filter και είχα κι εγώ πρόβλημα! Μου λύθηκε όταν έβγαλα όλα τα codec pack, καθάρισα και την registry και έβαλα το codec pack της Animeclipse το οποίο έχει πολύ καλούς decoder/encoder!

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#394 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 14 December 2006 - 06:24

Ερώτηση και εγώ για αναπαραγωγή ενός αρχείου.Έχω μερικά επεισόδια από το ergo proxy από τους shinsen subs.Είναι αρχείο matroska και υπάρχει καθυστέρηση εικόνα και ήχου ή και μερικές φορές κολάει η εικόνα τελείως και ξεκολάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα.Έχω εγκαταστήσει το cccp+media player+vlc+zoom player+matriska pack και πάλι το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί κανείς να βοηθήσει?:arrow:

Αγορίνα, κάθε HD αρχείο να ξέρεις πως θέλει μεγάλη υπολογιστική δύναμη για να παίξει, ειδικά όταν έχεις και encoding στο ενεργοβόρο .H264...

Το πρόβλημα που έχεις είναι καθαρά θέμα ταχύτητας. Ενώ τρέχει το επεισόδιο πάτα ctrl+alt+del και τσέκαρε στις επιδόσεις την χρήση CPU...αν είναι στο 100% ξέρεις τι φταίει...;)

H λύση ειναι να ελαφρώσεις το load της CPU σου μιας και το fddshow τρώει πολλούς πόρους. Κλείσε άλλα προγράμματα, κόψε antivirus ~ spyware, σταμάτα το downloading (ειδικά αν έχεις azureus) και ξαναδοκίμασε...

Επίσης, όπως λέει και ο Cougar βάρα ένα clean στην registry σου...το animeclipse pack, ΔΕΝ έχει καμία διαφορά στην απόδοση απο το CCCP που έχεις, καθώς στην ουσία χρησιμοποιεί τα ίδια πράγματα. A, επίσης το matroska pack σου είναι άχρηστο...;)

Aν δεν πετύχουν αυτά, θα πάμε για CoreAVC...

Περιμένουμε feedback...:king:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#395 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 14 December 2006 - 07:09

[6:23am] [DB] Bleach 107 170.07MiB [5A66439C] seeders 3 leechers 3600 transfered 850.35MiB 5 uptime 24m
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#396 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 posts

Posted 14 December 2006 - 12:59

SOS ΑΜΕΣΑ!!!

Έχει κάποιος εγκατεστημένο το FM 2007 στο pc τώρα??

Εάν ναι μπορεί να zippαρει τον φακελο Program Files/Sports Interactive/FM 2007/data/graphics/logos και να μου τον στείλει άμεσα (τώρα δηλαδή!!) γιατί έκανα μια βλακεία:oops::oops:
Ο Odin είναι και ΘΕΟΣ και Συνάδελφος!!! (έχει παραπαλιώσει αυτό μάλλον...)

#397 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 14 December 2006 - 14:39

ΑΠΑΙΤΩ να μπουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τα εξής smilies :bleh::

Posted Image - Posted Image - Posted Image - Posted Image - Posted Image
1

#398 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 14 December 2006 - 15:19

Οποιος καταφερει να λυσει το δευτερο θεμα απο εδω μεχρι αυριο (και μου στειλει τη λυση) θα τον ανταμειψω οπως μπορω
Spoiler:

Βοηθηστε με please,εδω και τρεις ωρες το παλευω (ειμαι στη σχολη και ποσταρω απο εδω) και το παλευω (χωρις να την παλευω) χωρις κανενα αποτελεσμα:wallbash:.

Δεκτες μονο σοβαρες προτασεις,εχεμυθεια εγκυημενη.

#399 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 14 December 2006 - 15:29

Posted Image
Posted Image

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#400 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 14 December 2006 - 15:34

Μήπως το έχεις διαβάσει κιόλας; :bleh:

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#401 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 December 2006 - 16:35

Δεν με νοιάζει αν θα παίζω όλη μέρα Pac Man. Θα λιώσω μέχρι να βγω πρώτος :dwarf:

E5VV38U.jpg

#402 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 14 December 2006 - 17:56

wx zalisthka me ta arcade. Ksana thn allh bdomada .
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#403 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 December 2006 - 20:14

Βγήκα τελικα πρώτος. Άντε σπάστε τώρα το ρεκόρ για να γίνει ντέρμπυ :D

E5VV38U.jpg

#404 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators