όταν λέε ότι η γάτες είναι χαριτωμένες και γλυκούλες,ενοείτε και γάτες σαν αυτή?

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 15:27

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 15:30
Λερώνουν το νερό τους και πρέπει να τους το αλλάζεις κάθε 1 με 2 μέρες, αλλιώς ψοφάνε μέσα στα ίδια τους τα σκ@%#.Φαίνεται και από το όνομά της neko=γάτα.Πάντως τα καλύτερα κατοικίδια είναι τα ψάρια,ούτε μιλάνε ούτε λαλάνε ούτε λερώνουν τίποτα

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 15:34
Πως, άμα τα τηγανίσεις λερώνουνΦαίνεται και από το όνομά της neko=γάτα.Πάντως τα καλύτερα κατοικίδια είναι τα ψάρια,ούτε μιλάνε ούτε λαλάνε ούτε λερώνουν τίποτα
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 15:35
Κοίτα, έχει και πιο "τέρατα", όπως π.χ. οι Scottish Folds, δες παρακάτω:όταν λέε ότι η γάτες είναι χαριτωμένες και γλυκούλες,ενοείτε και γάτες σαν αυτή?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 15:38
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 15:50
και αμα τα βαρεθεις η ψοφησουν, τα στελνεις ταξιδι στο κεντρο της γης..Πάντως τα καλύτερα κατοικίδια είναι τα ψάρια,ούτε μιλάνε ούτε λαλάνε ούτε λερώνουν τίποτα
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 16:01
he he kenny thanks για τα καλά σου λόγια ^^D.neko-angel, καλά το είχα καταλάβει ότι ήσουν κι εσύ γατόφιλη!
[Hint: Η γάτα στο spoiler της sig σου - αλήθεια, δική σου γάτα είναι κι αυτή;]
Όλες σου οι γάτες είναι υπέροχες!

και εμείς οι άνθρωποι ως μωρά όλοι όμορφοι και γλυκούληδες είμαστε, το όταν μεγαλώνουμε αστο καλύτερα....Ναι,όταν είναι μικρούλες κυρίως.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 16:04
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 16:17
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 16:36
> > > red pyramid επειδή έβαλες τον γάτο μαφιόζο-βούδα-μην τον δείς αλλάζεις πάνα
ορίστε η απάντηση μου....
j/k

Tέλος.....
και εμείς οι άνθρωποι ως μωρά όλοι όμορφοι και γλυκούληδες είμαστε, το όταν μεγαλώνουμε αστο καλύτερα....
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 17:42
Παπάρα FTW!!!αχ... δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα μήλα να πω την αλήθεια, αλλά επειδή δεν μπορώ να τα φάω σκέτα τα βουτάω και αυτά μεσα στο γάλα μου.

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 17:55
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 18:05
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 18:33
x2. Μου έλειψε.Γιατί έχει 5 μέρες να μπει ο Dante; Που'ναι ο Dante; OEO;
Που'σαι ρε γιώργη; XP

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 19:40
Γιατί έχει 5 μέρες να μπει ο Dante; Που'ναι ο Dante; OEO;
Που'σαι ρε γιώργη; XP