Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#41956 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 December 2010 - 15:12

Εντάξει βρε Lord Leon με την ίδια λογική να ακούμε και την άποψη του γιατί είναι ωραίο το να σκοτώνεις παιδάκια γιατί ένας στους δέκα λόγους μπορεί να είναι βάσιμος ανάμεσα στις 10 ΜαL@κίες.... ffs τι μου λες? XD (actually I can give you 100 reasons all valid but that doesn't mean you must listen to me, I just hate kids :P)

Σοβαρά το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να είναι σκεπτικός απέναντι στην στάση των φαρμακοβιομηχανιών και την επίδραση της φαρμακευτικής αγωγής δεν σημαίνει ότι θα δίνει βάση σε κάθε λαλημένο επειδή μπορεί και να μοιάζει το 1/100 των απόψεών τους.

Και όσο για το περιστατικό, η τύπισσα (που είναι και το "μυαλό" πίσω από την θεωρία της άρνησης) ήταν οροθετική, έκανε παιδί δεν του έδωσε φάρμακα το θήλασε και δεν πήρε κανένα μα κανένα μέτρο. Εσύ με την κριτική σκέψη που διαθέτεις τι λες ότι έγινε?

#41957 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 December 2010 - 15:12

Εγώ ένα θα πω...Ή μάλλον δύο...

Πρώτον denial is not a river in Egypt

Δεύτερον, η φυσική επιλογή είναι αμείλικτη. Αν είναι για χάρη της εξέλιξης να πεθάνουν οι ηλίθιοι so be it...:canthelp:

xbJ3b2w.jpeg

#41958 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 December 2010 - 15:37

Για σοβαρή απάντηση, σ' αφήνω στα έμπειρα χεράκια της Ειρήνης.

Εγώ απλά θα σχολιάσω το εξής:

Δημοσιος κινδυνος ειναι μονο οποιος δε φοραει το σκουφακι του, και εχοντας μια ιδεα απο τα πραγματικά ποσοστά, σας βεβαιω οτι μονο στο φορουμ αμα ψαξετε ποιος δεν το χρησιμοποιει με τη σχεση του, χωρις να εχουν κανει εξετασεις πριν, θα βρειτε πανω απο 100 άτομα.

Θες να πεις ότι... υπάρχουν πάνω από 100 άτομα... στο .aNiMe//GR... που κάνουν σεξ; :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#41959 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 December 2010 - 15:39

Κοιτα ή εγω δεν το γραψα καλα η εσυ δεν το διαβασες καλα. Παντως κυκλο κανουμε αυτή τη στιγμή. Τεσπα:
Δεν λέω να τους δωσεις βάση επειδη μπορει να λενε κατι σωστο. Το αναποδο. Επειδη υποστηριζουν οτι υποστηριζουν, δωσαν περισσοτερη βαση σε καποια στοιχεια, που ειναι ψιλοθολά στην αντιπερα οχθη, και εκει θα τα βρεις ευκολοτερα. that's all there is to it.

Τη δεύτερη σου παράγραφο την υιοθετω αυτούσια. Το κακό είναι οτι το θεωρησα αυτονοητο.
Για την τύπισα λέω οτι δεν ηταν σιγουρο οτι θα εχει εητζ το παιδι, ουτε ομως οτι θα παθει και κατι απο παρενεργειες φαρμακων, και αυτη εκανε την επιλογή της κοντρα στις πιθανοτητες που τις έδωσαν. Εκει η νομοθεσια ηταν διαφορετική από εδώ διότι εδώ δε θα την αφηναν να κανει το πειραματακι της (καλά άκυρο γιατι ελλάδα ειναι εδω, μεχρι να το παρουν χαμπαρι θα του καναμε τα 40)
Τωρα αν το παιδι εκδηλωσε τα αντισωματα αργοτερα και πεθανε απο αυτά, ή επαθε αλλεργικο σοκ, δεν ξερω. Παντως παιδια υγιεστατα απο φορεις γονεις εχουν γεννηθει.

Από εκει και περα το τι κανει η καθε καβαλημενη δε μας νοιαζει. Η ουσια ειναι οτι ειναι παρανομο και παιζεις με τη ζωή του παιδιου σου. Το αν θα σε δικαιωσει ή όχι το αποτελεσμα ειναι αλλη ιστορια.

Μονο, αν ειναι να βρουμε μια μεθοδο λιγοτερο διασκεδαστική για αυτούς θα την προτιμησω! :P

@ Kenny όχι λες, ε; :whistling: .... χμμμ, καλά anyway, τουλάχιστον ένας από τους δυο τροπους προληψης πιάνει!:

stasou%2520mygdala.jpg

#41960 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 02 December 2010 - 16:11

Τα προφυλακτικά έχουν ποσοστό επιτυχίας που κυμαίνεται από 95-98% δηλαδή ακόμα και με αυτά δεν σημαίνει ότι δεν θα κολήσεις τον άλλο.

Δεύτερον τί λέτε για αρνητές στην αφρική. Είστε σοβαροί; Από τους γείτονές μου ξέρω ότι μια χαρά γνωρίζουν τι παίζει με το aids. Απλά υπάρχουν πολλές ιερόδουλες που δεν το αναφέρουν για να "επιβιώσουν". Έπειτα υπάρχει η ημιμάθεια, πολλοί για να γιατρευτούν πάνε στους μάγους που έχουν αποτελεσματικές μεθόδους τύπου "παίρνω ένα καλάμι και ρουφάω το κακό αίμα", οπότε η εξάπλωση είναι πολύ εύκολη. Τέλος ξεχνάτε το μεγάλο ποσοστό καθολικών και το γεγονός ότι εκεί οι ιεραπόστολοι έχουν μεγάλη δύναμη, αυτό σε συνδιασμό με το ότι η χρήση προφυλακτικού κανονικά απαγορεύεται από την καθολική εκκλησία.
Posted Image

#41961 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 02 December 2010 - 16:18

Τέλος ξεχνάτε το μεγάλο ποσοστό καθολικών και το γεγονός ότι εκεί οι ιεραπόστολοι έχουν μεγάλη δύναμη, αυτό σε συνδιασμό με το ότι η χρήση προφυλακτικού κανονικά απαγορεύεται από την καθολική εκκλησία.

Youtube Video

#41962 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 02 December 2010 - 16:24

Παίδες, με το Downloads σέξ-ιον τι παίζει?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#41963 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 02 December 2010 - 16:26

Youtube Video

dude μου είχε κολλήσει όλη μέρα προχθές αυτό το τραγούδι :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#41964 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 02 December 2010 - 16:29

Youtube Video

Youtube Video

το πρωτο ισως ταιριαζε και στο thread "Ιαπωνικα" αλλα w/e

(ταιριαζε και στο thread boybands ισως )

ufo mitai :hahaha:

#41965 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 December 2010 - 16:30

Youtube Video

Bill Hicks - Your Children Aren't Special

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#41966 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 December 2010 - 16:48

Youtube Video

Natalie... :nbleed:
Posted Image
Posted Image

#41967 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 02 December 2010 - 17:02

Την κανω. Αν η NASA ανακοινωσει οτι ανακαλυψε κανα Elder thing or something ειδοποιηστε με

#41968 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 02 December 2010 - 17:03

Παίδες, με το Downloads σέξ-ιον τι παίζει?

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε :P

Σήμερα ένοιωσα πρώτη φορά μεγάλος....
Δύο παιδάκια δημοτικού μου είπαν "Συγνώμη, μήπως μπορείτε να φωνάξετε την περιπτερού;"

Κατευθείαν μου ήρθε στίχος...

Why God, why?

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#41969 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 02 December 2010 - 17:05

@RiDeLub

εμενα στην 3η λυκειου κατι παιδακια δημοτικου με ειχαν δει και ετρεξαν στην δασκαλα λεγοντας ''Κυρια Κυρια, ένας Drug Dealer''

Οποτε μη νιωθεις ασχημα

#41970 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 December 2010 - 18:03

@RiDeLub

εμενα στην 3η λυκειου κατι παιδακια δημοτικου με ειχαν δει και ετρεξαν στην δασκαλα λεγοντας ''Κυρια Κυρια, ένας Drug Dealer''

Οποτε μη νιωθεις ασχημα

εμενα στην 3η λυκειου κατι παιδακια δημοτικου έπαιζαν ποδόσφαιρο και τους έφυγε η μπάλα πάνω από τα κάγκελα του σχολείου, και ενώ πέρναγα απ' έξω, μου λένε:
"Κύριε κύριε, μπορείτε να μας πετάξετε τη μπάλα?"

:frozen:

PS. and that was 10 years ago... :unlucky:
Posted Image
Posted Image