Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#41926 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 23:49

και didimakia ίσα ίσα δεν θέλω να ξεχωρίζω...
γιατί ειμαι ξεχωριστή και είναι κουραστικό. (ψώνιο)

+1 for the best quote! Έγραψες :D

#41927 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 23:57

ΕΡΙ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ!!!!

/fangirl

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41928 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:03

Πίσω και σας έφαγα!
wannabe τσιράκια
μόνο εγώ, το αρχιτσιράκι, υπάρχω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#41929 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:08

εντάξει Melkor ηρέμησε
ξέρεις οτι εσύ πάντα θα είσαι ξεχωριστό τσιράκι...

#41930 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:08

Ask Mike if he would like the lights to flash different colours using a new print technology which allows organic light emitting pigment based ink to be deposited instead of standard ink, enabling up to 256 colours to animate, powered by the tiny electrical field created when someone holds the card in their hand.

http://www.27bslash6.com/moonbuggies.html
:hehe:

#41931 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:09

αχ τι παθαίνουμε για μια θέση στην καρδιά στο μαστίγιό σου αφέντρααα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41932 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:10

ευτυχώς που έχω εσάς να μου ανεβάζετε το ηθικό
και να νομίζω ότι ειμαι και κάποια.

#41933 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:34

Ερώτηση κρίσεως.
Και σ'εσάς καμιά συμβαίνει όταν κατεβαζέτε με direct download από MU, rapidshare π.χ. να σας σταματήσει απότομα το downloading χωρίς να έχετε φάει disconnect??
Δεν ξέρω προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο από MU και μου κολλάει το download μετά από λίγο.
Το προσπάθησα 2-3 φορές και πάλι το ίδιο έκανε.Μετά πήγα και κατέβασα από ftp και μου το κατέβασε μια χαρά.Δεν έχω ανοιχτό κάποιον torrent client btw.
Μπορεί και να φταίει ο server του MU που γίνεται αυτό??
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41934 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:36

μουαχ, λιώνω
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41935 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:43

μουαχ, λιώνω
Posted Image

anelis μώλις έκανες μια ολοκληρη συμμαχία στο aion να πεθάνει απο το γέλιο

#41936 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:45

αχ τι παθαίνουμε για μια θέση στην καρδιά στο μαστίγιό σου αφέντρααα

Εγω ψηφιζω Τεα-τσαν φορ πρεσιντεντ. Παω κοντρα στο συστημα ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41937 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 00:59

http://www.hivwave.gr/pages/index.php

Για την ιστορία, εγώ σοβαρά το έβαλα το λινκ.
Οχι γιατι ειμαι ντε και σώνει μαζί τους. Το να βρισκεις κενα στη θεωρια του εητζ, δεν ειναι αποδειξη οτι δεν υπάρχει.
Ομως, πουθενα δε λεει να μη φοράς προφυλακτικό.
Εξάλλου υπαρχουν και άλλες ασθένειες, που μπορουν να γινουν εξισου θανατηφορες. Δυστυχως καποια κονδυλωματα π.χ. κολανε ΚΑΙ με προφυλακτικο.
Πουθενα δε θυμαμαι να λεει να μην ενημερωνεις το συντροφο σου οτι σου εχουν βρει HIV. Ειναι και παράνομο και τιμωρειται αυστηρά και καλα κανει.

Οποτε διαφωνώ με το "παίρνω κι άλλους στο λαιμο μου" που ειπωθηκε έτσι άνετα.

Από εκεί και πέρα, αν ποτέ έρθει μια συγκεκριμένη στιγμή που σου έχουν βρει το HIV στο αίμα σου αλλά ΔΕΝ έχεις νοσησει από AIDS ή οτιδήποτε άλλο, ο γιατρος σου προτεινει μια πειραματική θεραπεια με πολλές και σοβαρες παρενεργειες που δεν υποσχεται τιποτα περα απο την τελεια ασφαλιστική κάλυψη και 1300 ευρώ μισθό, διοτι δεν αφαιρει το HIV απο το σωμα σου αλλά μπορει και να σε προστατεψει απο το έητζ, εκει χρειαζεται πολυ σοβαρή απόφαση.
Το παραπανω ειναι οπως ακριβως εγινε και σε δικο μου άνθρωπο.
Σε αυτο το σημειο, καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενοι και εγώ θεωρω οτι αυτη η σελιδα εχει συγκεντρωμενες πηγες για καποια πολυ χρησιμα στοιχεια. κι απο εκει και περα ο καθενας θα αποφασισει για τη ζωη του, μαζι με τους γιατρους του.

Η πληροφορία δε σκοτώνει. το να κανεις οτι σου λενε χωρις να σκεφτεσαι, είτε προς τη μια ειτε προς την άλλη κατεύθυνση, εχει φαει πολύ κοσμο.

Και για να μην μιλαω μονο χωρις να λέω άποψη, ειμαι εναντια στα εμβολια της γριπης των χοιρων, των πουλερικών, του HPV (σχετιζεται με καποια κονδυλώματα) και της προληπτικής πειραματικής θεραπειας του έητζ. Γιατι θεωρώ άλλο πράμα την αποδεδειγμένη προστασία, και άλλο τα πειραματόζωα. Αλλά αυτή είναι μονο η δική μου άποψη.

Αυτά. τώρα μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα που "στέλνω κόσμο στον τάφο".

stasou%2520mygdala.jpg

#41938 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 01:02

Posted Image

LfNX0dh.png

#41939 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 01:09

:o Ερωτηση κρισεως... Το mmmmonster kill στα tags υπηρχε παντα ή προστεθηκε προσφατα?
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#41940 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 01:20

Από εκεί και πέρα, αν ποτέ έρθει μια συγκεκριμένη στιγμή που σου έχουν βρει το HIV στο αίμα σου αλλά ΔΕΝ έχεις νοσησει από AIDS ή οτιδήποτε άλλο

well χρειαζονται 6 βδομαδες με 6 μηνες απο τη στιγμη της μολινσης ωστε να σου βρουν αντισωματα που να αποδεικνυουν την υπαρξη HIV ,
δεν νοσεις απο aids, το aids (συνδρομο επικτητης ανοσοβιολογικης ανεπαρκειας) που οπως λεει και το ονομα συμαινει την καταστροφη του ανοσοβιολογικου συστηματος προκαλειτε απο τον ιο, τα συμπτωματα της "ασθενειας" εμφανιζονται χρονια αργοτερα και οχι τη στιγμη της μολυνσης

το κειμενακι που εδωσες εμπαζε απο καθε μερια, τουλαχιστον μου εδωσε προσωπικα την ευκαιρια να δω κατι διαφορετικο και μια επικυνδυνη προεκταση ολως αυτων των ιστοριων συνομοσιολογιας,
η πληροφορια σκοτωνει οταν ειναι λαθως, οταν αγνοεις εκατονταδες ερευνες και αποδεικτικα στοιχεια και γιατρους και προσπαθεις να βρεις ψευτοτρυπες σε αυτα (το ιδιο γινοταν και στο θρεντ με το τσιγαρο :/)

απο τη στιγμη που σου διαγνωσουν οτι εχεις μολυνθει απο τον ιο εχεις 2 επιλογες, ειτε να ακολουθεισεις φαρμακευτικες θεραπειες που θα σου δωσουν αρκετα χρονια ζωης είτε να ελπιζεις στην τυχη σου και να μην ενεργοποιηθει ποτε ο ιος αλλα να παραμεινεις απλος φορεας (γιατι μετα με ενα απλο κρυολογιμα την πουτ@#σες)

και προληπτικη θεραπια για το aids δεν υφισταται αφου δεν εχει βρεθει ακομη, οπως ειπες πειραμαζωα ζηταν

και μια θλιβερη ειδηση ασχετη με ολα αυτα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artID=4606885