Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4111 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 September 2007 - 15:36

Μα,για συνδρομή προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο.

Όσο για το σατανικό σου σχέδιο,μπί αβουέαρ,έχω μαύρη ζώνη στο καράτε και καραμπίνα σπίτι.Ειδικά για το δεύτερο να είσαι σίγουρος ότι λέω αλήθεια,είμαι μισός αμερικάνος:hahaha:
Posted Image

#4112 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 September 2007 - 15:48

Μα,για συνδρομή προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο.

Όσο για το σατανικό σου σχέδιο,μπί αβουέαρ,έχω μαύρη ζώνη στο καράτε και καραμπίνα σπίτι.Ειδικά για το δεύτερο να είσαι σίγουρος ότι λέω αλήθεια,είμαι μισός αμερικάνος:hahaha:

Ασχετα με το τι εικονα εχεις σχηματισει, εγω δεν θα σε διαολοεστελνα. Απλα θα σε ρωτουσα αρχικα, τι ακριβως κανει η οργανωση η οποια αντιπροσωπευεις, τι σκοπο εχει για την Ελλαδα, και σε τι θα χρησιμευε η συνδρομη μου. Για πες λοιπον.
Posted Image

#4113 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 September 2007 - 16:03

Και αφού συμπληρώσεις όλη την αίτηση στο τέλος λες ''You have been trolled'' και φεύγεις:hahaha:

Posted Image

#4114 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 September 2007 - 16:04

Ασχετα με το τι εικονα εχεις σχηματισει, εγω δεν θα σε διαολοεστελνα. Απλα θα σε ρωτουσα αρχικα, τι ακριβως κανει η οργανωση η οποια αντιπροσωπευεις, τι σκοπο εχει για την Ελλαδα, και σε τι θα χρησιμευε η συνδρομη μου. Για πες λοιπον.

Η Δ.Α. είναι μια οργάνωση δράσης για την προασπήση και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιομάτων ανά των κόσμο.Αποτελείτε κυρίως από εθελοντές και λίγους επαγγελματίες.Σκοπός της οργάνωσης είναι να επιτύχει την προστασία των ανθρωπίνων δικαιομάτων μέσω της πίεσης προς την εκάστοτε κυβέρνηση οποιαδήποτε χώρας παρατηρίται παραβίαση αυτών των δικαιομάτων.Η πίεση επιτυνχάνεται μέσα απ' τις υπογραφές των μελών της διεθνής αμνηστίας.Σε περίπτωση που αυτό σου ακούγεται λίγο,σου λέω ότι η συγκεκριμένη οργάνωση έχει κύρος παγκοσμίος,οπότε και η πιεσή έχει αποτελέσματα,π.χ. φυλακές του Γκουαντάναμο.Στόχοι στην Ελλάδα,προστασία των μεταναστών που δέχονται σωματική κακοποίηση,ενημέρωση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντιμετώπιση της ενδοοικογενιακής βίας,κ.α.Η συνδρομή κάθε μέλους,όπως και η δικιά σου χρησιμεύει στο να μείνει η οργάνωση ανεξάρτητη από χρηματοδοτήσεις κάποιου ατόμου ή κυβέρνησης το οποίο έχει συμφέροντα τα οποία θέλει να εξηπυρετίσει μέσο της Δ.Α.Βοηθάς την οργάνωση να συνεχίσει το έργο της,και επίσης είναι μια δήλωση της θέσης σου πάνω στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιομάτων.

Σου κάνει αυτό?

Όταν λες τι εικόνα έχω σχηματήσει,τι ενοείς?Στο forum?
Posted Image

#4115 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 September 2007 - 16:05

για την Διεθνής αμνηστία μιλάμε?

#4116 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 September 2007 - 16:08

Ναι.

Posted Image

#4117 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 September 2007 - 16:18

Όταν λες τι εικόνα έχω σχηματήσει,τι ενοείς?Στο forum?

Ενοουσα τη εικονα εχεις σχηματισει για μενα απο τις διαφορες πολιτικο-ιδεολογικες παρεμβασεις που εχω κανει κατα καιρους.

Ωραια ολα αυτα και συμφωνω με τα περισσοτερα. Και στο τομεα της προστασιας των δικαιωματων των μεταναστων συμφωνω, αρκει η οργανωση να μην ενθαρυνει την παρανομη μεταναστευση. Απο οτι ξερω η δικια μας χωρα δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα με την συγκεκριμενη οργανωση και απο οτι ξερω δεν ημαστε ψηλα στην μαυρη της λιστα. Θα ηθελα ομως να ηξερα αν κραταει ισες αποστασεις. Για παραδειγμα οσο αυστηρη ειναι με τα δυτικα κρατη, ελπιζω να ειναι το ιδιο αυστηρη με ισλαμικες χωρες και τις βαρβατες παραβιασεις ανθρωπινων δικαιωματων που συμβαινουν εκει.

Αρα ουτε ξυλο θα ετρωγες, ουτε θα σε διαολοεστελνα :hahaha: Τωρα για συνδρομη θα σου ελεγα το εξης:

Spoiler:

Posted Image

#4118 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 September 2007 - 16:40

Φορ γιορ πλέζουρ...
http://movies.apple.com/movies/paramount/iron_man/iron_man-tlr1_h640w.mov

Thanks! Χμμ...Οντως δεν του μοιαζει αλλα φαινετε να εχει μπει καλα στον ρόλο...Έχει κ το ίδιο στυλακι.:hahaha:

Κατέβασα το OST απο την ταινια Ναρουτο...Εχει μερικα πολυ καλα κομματια^^ κατεβαστε το^^ Μόνο ενα κομματι εντοπισα απο τη σειρα...:yawn2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#4119 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 September 2007 - 16:41

μπορείτε να μη κάνετε σοβαρές συζητήσεις εδώ μέσα;
κουράζομαι αφάνταστα

#4120 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 September 2007 - 16:50

μπορείτε να μη κάνετε σοβαρές συζητήσεις εδώ μέσα;
κουράζομαι αφάνταστα

As you wish..

Αν η Kyoani ειχε κανει το Death Note...

Posted Image
Posted Image

#4121 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 September 2007 - 16:52

Κατέβασα το OST απο την ταινια Ναρουτο...Εχει μερικα πολυ καλα κομματια^^ κατεβαστε το^^ Μόνο ενα κομματι εντοπισα απο τη σειρα...:yawn2:

Απο τα λίγα κομάτια που άκουσα, i'd wish το ost να ήταν της σειράς. Ας ελπισούμε οτι τα επόμενα arc θα τα πάνε καλύτερα...:wis:

#4122 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 11 September 2007 - 16:56

Σατανικός Κτηνώδης Αρουραίος

Spoiler:

Posted Image

#4123 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 September 2007 - 17:07

Αν η Kyoani ειχε κανει το Death Note...

Posted Image

that would have pwned O.O

#4124 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 September 2007 - 17:08

Posted Image

Made of WIN. :lol::lol::lol::lol::lol:

Edit: Με πρόλαβαν :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4125 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 September 2007 - 17:08

O Splinter???