Όσο για το σατανικό σου σχέδιο,μπί αβουέαρ,έχω μαύρη ζώνη στο καράτε και καραμπίνα σπίτι.Ειδικά για το δεύτερο να είσαι σίγουρος ότι λέω αλήθεια,είμαι μισός αμερικάνος
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 September 2007 - 15:36
Όσο για το σατανικό σου σχέδιο,μπί αβουέαρ,έχω μαύρη ζώνη στο καράτε και καραμπίνα σπίτι.Ειδικά για το δεύτερο να είσαι σίγουρος ότι λέω αλήθεια,είμαι μισός αμερικάνος
Posted 11 September 2007 - 15:48
Ασχετα με το τι εικονα εχεις σχηματισει, εγω δεν θα σε διαολοεστελνα. Απλα θα σε ρωτουσα αρχικα, τι ακριβως κανει η οργανωση η οποια αντιπροσωπευεις, τι σκοπο εχει για την Ελλαδα, και σε τι θα χρησιμευε η συνδρομη μου. Για πες λοιπον.Μα,για συνδρομή προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο.
Posted 11 September 2007 - 16:03

Posted 11 September 2007 - 16:04
Ασχετα με το τι εικονα εχεις σχηματισει, εγω δεν θα σε διαολοεστελνα. Απλα θα σε ρωτουσα αρχικα, τι ακριβως κανει η οργανωση η οποια αντιπροσωπευεις, τι σκοπο εχει για την Ελλαδα, και σε τι θα χρησιμευε η συνδρομη μου. Για πες λοιπον.
Η Δ.Α. είναι μια οργάνωση δράσης για την προασπήση και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιομάτων ανά των κόσμο.Αποτελείτε κυρίως από εθελοντές και λίγους επαγγελματίες.Σκοπός της οργάνωσης είναι να επιτύχει την προστασία των ανθρωπίνων δικαιομάτων μέσω της πίεσης προς την εκάστοτε κυβέρνηση οποιαδήποτε χώρας παρατηρίται παραβίαση αυτών των δικαιομάτων.Η πίεση επιτυνχάνεται μέσα απ' τις υπογραφές των μελών της διεθνής αμνηστίας.Σε περίπτωση που αυτό σου ακούγεται λίγο,σου λέω ότι η συγκεκριμένη οργάνωση έχει κύρος παγκοσμίος,οπότε και η πιεσή έχει αποτελέσματα,π.χ. φυλακές του Γκουαντάναμο.Στόχοι στην Ελλάδα,προστασία των μεταναστών που δέχονται σωματική κακοποίηση,ενημέρωση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντιμετώπιση της ενδοοικογενιακής βίας,κ.α.Η συνδρομή κάθε μέλους,όπως και η δικιά σου χρησιμεύει στο να μείνει η οργάνωση ανεξάρτητη από χρηματοδοτήσεις κάποιου ατόμου ή κυβέρνησης το οποίο έχει συμφέροντα τα οποία θέλει να εξηπυρετίσει μέσο της Δ.Α.Βοηθάς την οργάνωση να συνεχίσει το έργο της,και επίσης είναι μια δήλωση της θέσης σου πάνω στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιομάτων.
Σου κάνει αυτό?
Όταν λες τι εικόνα έχω σχηματήσει,τι ενοείς?Στο forum?
Posted 11 September 2007 - 16:08

Posted 11 September 2007 - 16:18
Ενοουσα τη εικονα εχεις σχηματισει για μενα απο τις διαφορες πολιτικο-ιδεολογικες παρεμβασεις που εχω κανει κατα καιρους.Όταν λες τι εικόνα έχω σχηματήσει,τι ενοείς?Στο forum?
Ωραια ολα αυτα και συμφωνω με τα περισσοτερα. Και στο τομεα της προστασιας των δικαιωματων των μεταναστων συμφωνω, αρκει η οργανωση να μην ενθαρυνει την παρανομη μεταναστευση. Απο οτι ξερω η δικια μας χωρα δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα με την συγκεκριμενη οργανωση και απο οτι ξερω δεν ημαστε ψηλα στην μαυρη της λιστα. Θα ηθελα ομως να ηξερα αν κραταει ισες αποστασεις. Για παραδειγμα οσο αυστηρη ειναι με τα δυτικα κρατη, ελπιζω να ειναι το ιδιο αυστηρη με ισλαμικες χωρες και τις βαρβατες παραβιασεις ανθρωπινων δικαιωματων που συμβαινουν εκει.
Αρα ουτε ξυλο θα ετρωγες, ουτε θα σε διαολοεστελνα
Posted 11 September 2007 - 16:40
Φορ γιορ πλέζουρ...
http://movies.apple.com/movies/paramount/iron_man/iron_man-tlr1_h640w.mov
Thanks! Χμμ...Οντως δεν του μοιαζει αλλα φαινετε να εχει μπει καλα στον ρόλο...Έχει κ το ίδιο στυλακι.
Κατέβασα το OST απο την ταινια Ναρουτο...Εχει μερικα πολυ καλα κομματια^^ κατεβαστε το^^ Μόνο ενα κομματι εντοπισα απο τη σειρα...

Posted 11 September 2007 - 16:41
κουράζομαι αφάνταστα
Posted 11 September 2007 - 16:50
As you wish..μπορείτε να μη κάνετε σοβαρές συζητήσεις εδώ μέσα;
κουράζομαι αφάνταστα
Αν η Kyoani ειχε κανει το Death Note...
Posted 11 September 2007 - 16:52
Κατέβασα το OST απο την ταινια Ναρουτο...Εχει μερικα πολυ καλα κομματια^^ κατεβαστε το^^ Μόνο ενα κομματι εντοπισα απο τη σειρα...
Απο τα λίγα κομάτια που άκουσα, i'd wish το ost να ήταν της σειράς. Ας ελπισούμε οτι τα επόμενα arc θα τα πάνε καλύτερα...
Posted 11 September 2007 - 16:56

Posted 11 September 2007 - 17:07
Αν η Kyoani ειχε κανει το Death Note...
that would have pwned O.O
Posted 11 September 2007 - 17:08
Made of WIN.
Edit: Με πρόλαβαν

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 September 2007 - 17:08