Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#40906 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 13 November 2010 - 13:45

τα τελευταια χρονια 47 (μπρος/ πισω/ σε αλλη διασταση) χρονια ο Doctor ακουει ολο το συμπαν να ουρλιαζει απο τρομο... και το σωζει.

star wars/trek are his bitches.

Posted Image

#40907 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 13 November 2010 - 13:46

Not even in Lucas' dreams! His movies have and shall never go, where no man has gone before!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XsxgcLf0TSY[/youtube]

Για κάποιο λόγο προτιμώ την εκδοχή του κομματιού στο TNG από αυτό του Motion Picture. Απίστευτα και τα δύο όμως.:if:

δεν το περίμενα από εσένα να είσαι trekkie :( λυπάμαι.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#40908 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 13 November 2010 - 13:50

Δεν εχω ιδεα τι ειναι το oneshot, αλλα το Moon Walker, μου αρεσε παρα πολυ.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#40909 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 13 November 2010 - 14:00

Είναι τα comics/manga που ολοκληρώνονται σε ένα και μοναδικό τεύχος/τόμο.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#40910 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 13 November 2010 - 14:03

one bullet shotgun - περνεις μια καραμπινάρα και σκοτώνεις τον πλησίον σου μία και έξω

ή πέρνεις ένα greatsword, το πετάς καρφωτά προς τον πλησίον σου και πριν προλάβει να τον ακουμπήσει ρίχνεις και μια σφέρα με το shotgun ακριβώς πάνω στο χερούλι για να αυξήσεις την ταχύτητα.(αν είσαι τόσο cool και γρήγορος σαν εμένα και τον Dante φυσικά)

ή αν έχεις duals πετάς το ένα προς το κεφάλι για σιγουριά και το άλλο όπου νομίζεις ότι θα σε διασκεδάσει περισσότερο...αλλά ταυτόχρονα πάντα για να πιάνεται ως oneshot.

Spoiler:

Edited by Sora of the wind, 13 November 2010 - 14:09.

#40911 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 13 November 2010 - 14:28

one bullet shotgun - περνεις μια καραμπινάρα και σκοτώνεις τον πλησίον σου μία και έξω

ή πέρνεις ένα greatsword, το πετάς καρφωτά προς τον πλησίον σου και πριν προλάβει να τον ακουμπήσει ρίχνεις και μια σφέρα με το shotgun ακριβώς πάνω στο χερούλι για να αυξήσεις την ταχύτητα.(αν είσαι τόσο cool και γρήγορος σαν εμένα και τον Dante φυσικά)

ή αν έχεις duals πετάς το ένα προς το κεφάλι για σιγουριά και το άλλο όπου νομίζεις ότι θα σε διασκεδάσει περισσότερο...αλλά ταυτόχρονα πάντα για να πιάνεται ως oneshot.

Spoiler:

Αααααα!

Spoiler:

Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#40912 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 November 2010 - 15:07

Μολις ξαναθυμηθηκα ποοοοσο επικη ειναι αυτη η ταινια...
5ο rewatch...
One of my favorites
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ObKpwmZkl24[/media]
Παρτε και το επικο soundtrack
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ad1nAbAswZM[/media]
Hey you, ''The beach'' fans.. Lets unite!!

2bbd14fc.jpg

#40913 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 13 November 2010 - 15:23

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_13/11/2010_422220

Στο 26ο χιλιόμετρο, της διαδρομής του μαραθωνίου της Νέας Υόρκης, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην καριέρα του Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ. Του ανθρώπου που έχει καταρρίψει 25 παγκόσμια ρεκόρ. Το δεξί γόνατο πρόδωσε τον 37χρονο Αιθίοπα, ο οποίος παρέδωσε τη σκυτάλη σε ένα «δικό του παιδί», τον Γκέμπρε Γκεμπρεμαριάμ.
«Να δω εάν θα αντέξει το πόδι μου», είχε γράψει ο κορυφαίος αθλητής όλων των αποστάσεων (ίσως μαζί με τον συμπατριώτη του Κενενίσα Μπεκέλε) στην ιστοσελίδα του. Αλλά το πόδι του, ύστερα από χιλιάδες χιλιόμετρα, τον πρόδωσε. Στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, οι Αιθίοπες ξεκίνησαν να τρέχουν ως ομάδα. Ο 26χρονος Γκεμπρεμαριάμ βρίσκεται δίπλα στο είδωλό του. Ξαφνικά στο 26ο χιλιόμετρο βλέπει τον «ζωντανό θρύλο» να λυγίζει. «Πάμε Χαϊλέ», τον προτρέπει. Ο 37χρονος με ένα νόημα αποδεσμεύει τον διάδοχό του και του ψιθυρίζει: «Φύγε Γκέμπρε. Τρέξε και για εμένα». Θα μπορούσε να ήταν διάλογος σε μια ταινία κάπως έτσι, όμως, παραδόθηκε η σκυτάλη στις αποστάσεις. Η αρχή του τέλους, ίσως, να γράφτηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Εδώ, ο Αιθίοπας επιχείρησε να γίνει ο πρώτος αθλητής με τρία συνεχόμενα μετάλλια στα 10.000 μέτρα. Ενας τραυματισμός, στον «αχίλλειο», τον αφήνει τρεις εβδομάδες εκτός προπόνησης. Οι συμπατριώτες του τον ικέτευαν να τρέξει. Ο Χαϊλέ το έκανε. Ξεκίνησε αλλά κατάλαβε ότι δεν θα άντεχε. Τότε, έκανε σήμα στον «προστατευόμενό» του, τον Κενενίσα Μπεκέλε, να συνεχίσει.
Ζωή για ταινία
Στο χωριό Ασέλα, στην Αιθιοπία, στις 18 Απριλίου 1973, η οικογένεια Γκεμπεσελασιέ απέκτησε το δέκατο παιδί. Ενα στόμα παραπάνω για τους φτωχούς εργάτες των τσίρκο. Ο μικρός γρήγορα έδειξε το ταλέντο του στον αθλητισμό. Ισως να έφταιγε και το γεγονός ότι καθημερινά έπρεπε να διασχίσει τρέχοντας 10.000 για να φτάσει, κρατώντας στο αριστερό χέρι του τα βιβλία, στο σχολείο του. Οι γονείς του θεωρούσαν χαμένο χρόνο την άθληση και για να τον... συνετίσουν τον έβαζαν να κοιμηθεί νηστικός. Ονειρό τους ήταν να τον δουν στο τσίρκο. Ο μικρός έχει διαφορετική άποψη. Καθημερινά, κάνει πρωινή προπόνηση, στη διαδρομή για το σχολείο. Σε αυτό κρύβεται και το «μυστικό» για τον τρόπο που έτρεχε, έχοντας το αριστερό χέρι λυγισμένο σα να κρατούσε σχολικά βιβλία. Τώρα, εάν την ταχύτητά του την οφείλει στα... άγρια θηρία που τον κυνηγούσαν, είναι ένας μύθος που δεν θα μάθουμε ποτέ εάν ισχύει στην πραγματικότητα.
Καριέρα γεμάτη τίτλους
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων του 1992, στη Σεούλ, ανέτειλε το αστέρι του Γκεμπρεσελασιέ. Κατέκτησε πρωτιές στα 5.000 και τα 10.000 μέτρα. Την επόμενη χρονιά ήρθε πρώτος στα 10.000 μ. των ανδρών και δεύτερος στα 5.000 μ. Την ίδια χρονιά πέτυχε, σε αυτή την απόσταση, το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ του. Τερμάτισε τα 5.000 μ. σε 12.56.96, σπάζοντας κατά δύο δεύτερα το ρεκόρ του θρυλικού Σαΐντ Αουίτα. Από εκεί και πέρα οι διακρίσεις και τα ρεκόρ συνόδευαν το όνομα του Χαϊλέ. Μάλιστα, το 1999, υποδύθηκε τον εαυτό του στην ταινία «Endu-rance». Στα κυριότερα επιτεύγματα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τα δύο χρυσά ολυμπιακά στα 10.000 μ. (1996, 2000), τέσσερα χρυσά (1993, 1995, 1997, 1999), ένα ασημένιο (2003) και ένα χάλκινο (2001) στα 10.000 μ., σε παγκόσμια, το χάλκινο στα 5.000 μ., το 1993 και τα τέσσερα χρυσά σε παγκόσμια κλειστού στίβου (1997: 3.000 μ., 1999: 3000, 1500, 2003: 3000 μ.). Μετά το 2004, ο Γκεμπρεσελασιέ αφοσιώθηκε στους αγώνες δρόμου και τον μαραθώνιο. Το 2008, στο Βερολίνο, πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ διαδρομής (2.03.59), το οποίο ισχύει και σήμερα. Το καλύτερο, όμως, μετάλλιο του δρομέα είναι η φιλανθρωπική προσφορά. Μετά το 1996 η φτώχεια ανήκει στο παρελθόν. Οταν τα χρήματα άρχισαν να ρέουν στις τσέπες του, ο Χαϊλέ έδειξε ότι εκτός από καλός αθλητής είναι και άριστος επιχειρηματίας. Αρχισε να χτίζει ξενοδοχειακές μονάδες. Πέρσι εγκαινίασε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Αβάσα, το οποίο κόστισε 200 εκατομμύρια μπιρ (περίπου 8,5 εκατ. ευρώ). Επίσης, μέσω φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, έχει βοηθήσει 20.000 παιδιά που αντιμετώπιζαν πρόβλημα υγείας εξαιτίας της έλλειψης πόσιμου νερού. «Θέλω να γίνω πρωθυπουργός της χώρας, ώστε να δουλέψω περισσότερο και να δώσω καλύτερες συνθήκες ζωής στον κόσμο. Η φτώχεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα μου και πρέπει να κάνω το χρέος μου να τη βοηθήσω να ξεφύγει απ’ αυτό», είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια.
Στο 26ο χιλιόμετρο του μαραθωνίου της Νέας Υόρκης μπήκαν οι τίτλοι τέλους στην καριέρα του αθλητή. «Hρθε η ώρα να δώσω ευκαιρίες στους νεότερους. Αφήστε με να σταματήσω και να ασχοληθώ με κάτι άλλο», δήλωσε κλαίγοντας. O μάνατζέρ του, πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Mένει να δούμε πόσα... μέτρα μένουν ακόμη.

/manly tear

#40914 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 November 2010 - 15:54

Ο γιος του chuck norris...

2bbd14fc.jpg

#40915 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 13 November 2010 - 16:14

Hey you, ''The bleach'' fans.. Lets unite!!

Fixed xD
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#40916 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 13 November 2010 - 17:03

Μόλις ανακάλυψα κάτι καταπληκτικό!

Το ~1968 ο Mr Spock στο Enterprise αναστατώνεται ξαφνικά, νοιώθοντας τον θάνατο μεγάλου αριθμού Vulcans σε πολύ μακρινή απόσταση.

Το 1977 ο Obi Wan Kenobi αναστατώνεται ξαφνικά όταν νοιώθει "χιλιάδες ψυχές να ουρλιάζουν από τρόμο, και ξαφνικά να σωπαίνουν".

Τυχαίο; Δεν νομίζω! :if:

Και οι δυο τους όμως δεν ξέρουν την ερώτηση στην απάντηση 47 :bleh: (όποιος βρει από που είναι αυτό το reference κερδίζει ένα κιλό ψάρια :hihi2:)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#40917 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 November 2010 - 17:15

Και οι δυο τους όμως δεν ξέρουν την ερώτηση στην απάντηση 47 :bleh: (όποιος βρει από που είναι αυτό το reference κερδίζει ένα κιλό ψάρια :hihi2:)

Σίγουρα δεν εννοείς 42? :P

#40918 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 November 2010 - 17:18

Αχ θυμήθηκα τα παλιά!!!

Youtube Video

Για να μαθαίνουν και οι καινούργιοι!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#40919 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 November 2010 - 17:25

Σίγουρα δεν εννοείς 42? :P

What is the meaning of life?

:hihi2::hihi2::hihi2:

old internet meme is old ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο :P

xbJ3b2w.jpeg

#40920 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 November 2010 - 17:33

Tα ψάρια μισά μισά και το δικό μου μισόκιλο παρακαλώ να είναι σολωμός φέτες. XD