Τωρα επιτηδες το κανεις για να με βαζεις να γκουγκλαρω τον μανιχαισμο μεσημεριατικα..Ναι, το έχουμε βιώσει πολλάκις πόσο ψύχραιμα παίρνεις ορισμένα από αυτά τα ευτράπελα...Το moderating μου δεν είναι ανύπαρκτο, απλά δεν είναι του γούστου σου. Μην συγχέεις το ένα με το άλλο. Και μόνο το ότι έχεις βγάλει αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι ταυτίζομαι ιδεολογικά με τον έναν και τον άλλο εδώ μέσα τα λέει όλα για το πόσο μανιχαϊστικά κρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Και φυσικά πολύ βολικά ξεχνάς φορές που η παρέμβασή μου ήταν με το μέρος σου.
Στο κάτω-κάτω, και να 'θελες δεν μπορείς να με καθαιρέσεις, lol..
Μπορω ομως να πω τον Ανθιμο να σε αφορισει..
Λοιπον, καλα περασαμε παιδακια, αλλα τωρα εχουμε πιο σοβαρα πραγματα.. Καβαλα - ΠΑΟΚ is serious business. Αυτο ειναι το καλο με μας τους Θεσσαλονικεις. Μας αρκει ο Πανικας και ο μΠΑΟΚ για να περναμε καλα, ασχετα με το οτι εχουν κλεισει το 50% των επιχειρησεων και για να βρει κανεις δουλεια της προκοπης θα πρεπει ειτε να κατεβει στην Χαβουζα η να φυγει εξω. Αν υπηρχε εστω και ενας πολιτικος που θα μπορουσε να φερει την επιχειρηματικοτητα σε μια πολη που αργοπεθαινει θα τον ψηφιζα ανεξαρτητα της κομματικης του προελευσης. Για την ωρα ομως αφου εχω να διαλεξω μεταξυ ενος μακεδονομαχου μπουζουξη και μιας αριστερας που το μονο που την νοιαζει ειναι αν περνανε καλα οι μαυροι λαθροπωλητες, θα διαλεξω το πρωτο!
I was here before he became a moderator!Οι Moderators ειναι το προσωπο του φορουμ.Πως πας σε ενα μαγαζι και εχει υποδοχη.Αν δεν σαρεσει η υποδοχη δεν μπενεις μεσα.Δεν πας και αλλαζεις την υποδοχη.