Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#40621 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 November 2010 - 15:20

Ναι, το έχουμε βιώσει πολλάκις πόσο ψύχραιμα παίρνεις ορισμένα από αυτά τα ευτράπελα...Το moderating μου δεν είναι ανύπαρκτο, απλά δεν είναι του γούστου σου. Μην συγχέεις το ένα με το άλλο. Και μόνο το ότι έχεις βγάλει αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι ταυτίζομαι ιδεολογικά με τον έναν και τον άλλο εδώ μέσα τα λέει όλα για το πόσο μανιχαϊστικά κρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Και φυσικά πολύ βολικά ξεχνάς φορές που η παρέμβασή μου ήταν με το μέρος σου.

Τωρα επιτηδες το κανεις για να με βαζεις να γκουγκλαρω τον μανιχαισμο μεσημεριατικα..

Στο κάτω-κάτω, και να 'θελες δεν μπορείς να με καθαιρέσεις, lol..

Μπορω ομως να πω τον Ανθιμο να σε αφορισει..

Λοιπον, καλα περασαμε παιδακια, αλλα τωρα εχουμε πιο σοβαρα πραγματα.. Καβαλα - ΠΑΟΚ is serious business. Αυτο ειναι το καλο με μας τους Θεσσαλονικεις. Μας αρκει ο Πανικας και ο μΠΑΟΚ για να περναμε καλα, ασχετα με το οτι εχουν κλεισει το 50% των επιχειρησεων και για να βρει κανεις δουλεια της προκοπης θα πρεπει ειτε να κατεβει στην Χαβουζα η να φυγει εξω. Αν υπηρχε εστω και ενας πολιτικος που θα μπορουσε να φερει την επιχειρηματικοτητα σε μια πολη που αργοπεθαινει θα τον ψηφιζα ανεξαρτητα της κομματικης του προελευσης. Για την ωρα ομως αφου εχω να διαλεξω μεταξυ ενος μακεδονομαχου μπουζουξη και μιας αριστερας που το μονο που την νοιαζει ειναι αν περνανε καλα οι μαυροι λαθροπωλητες, θα διαλεξω το πρωτο!

Οι Moderators ειναι το προσωπο του φορουμ.Πως πας σε ενα μαγαζι και εχει υποδοχη.Αν δεν σαρεσει η υποδοχη δεν μπενεις μεσα.Δεν πας και αλλαζεις την υποδοχη.

I was here before he became a moderator! :drink:
Posted Image

#40622 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 November 2010 - 15:42

*Αναστένεται προσωρινά*

Παιδιά τί το παλεύετε. Σοβαρά τώρα. Είναι αυτά που πιστεύει ο Ayu και ότιδήποτε αντίθετο πει κάποιος είναι ακραίος αριστερός από τους συνήθεις ιδεολογικούς χώρους. Δεν έχει νόημα να κάνεις μαζί του συζήτηση γιατί πολύ απλά μόλις δει ότι διαφωνείς θα σε πει αναρχοκομουνιστή ακόμα και αν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία. Η λογική πέθανε. Ζήτω ο ayu.

Επειδή αναφέρθηκε το γλυκό ευήχοο ονοματάκι μου. Δεν έχω πει ποτέ ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι ξέφραγο αμπέλι, να μπαίνει όποιος θέλει και να κάνει ότι θέλει. Στην ίδια χώρα ζούμε όλοι, τα ίδια πράγματα βλέπουμε. Έχω πει όμως ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι ζώα, να τους χτυπάμε, να τους πνίγουμε, να τους σκοτώνουμε και ότι χρειαζόμαστε μια μεταναστευτική πολιτική που να μπορεί να ενσωματώσει τους μετανάστες στη χώρα ώστε να αποφεύγεται η γκετοποίηση και η εγκληματικότητα που είναι αποτελέσμα της. Ayu πάντα τα ίδια έλεγα και δεν νομίζω ότι κατάφερες κάτι με το να με " κάνεις" να πω κάτι το οποίο πάντα πίστευα και το οποίο είναι συνακόλουθο και συνεπές με τα όσα έχω πει μέχρι στιγμής.

Και σε ένα πιο χαρούμενο τόνο...

Μωρή Iristella τί πας και λές? :hahaha:

Και δεν τα λες και έτσι όπως έγιναν...Που λέτε έκανα το τσιγαράκι μου αμέριμνη έξω από την άιθουσα και συζητούσα εκεί με την υπόλοιπη εφρευτική επιτροπή και τσουπ να τα 2 όργανα...Τί να κάνω δηλαδή? Να βγάλω τα γκαζάκια? :hihi2: Απλά τους δούλεψα λιγάκι σε στυλ άντε έρχεται η 17 Νοέμβρη, θα έχετε δουλίτσα να ρίχνετε ξύλο αλλά πραγματικά ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία γιατί όταν το iq είναι γύρω στο 30 δεν ευχαριστιέσαι trolling :P

Κατα τάλλα Χρόνια Πολλά Ridelub να σε χαιρόμαστε ρε :333333

xbJ3b2w.jpeg

#40623 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 November 2010 - 15:55

τσάμπα τα λες...

έχει σημάνει ώρα ΠΑΟΚ εδώ και λίγο... η απάντηση-κόλαφος θα έρθει αργότερα...

μέχρι τότε κάνε την προσευχή σου μη σου σκάσει καμία Duck of Doom...

#40624 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 November 2010 - 16:04

Ι survived ελληνικές εκλογές τι λες τώρα, δεν με τρομάζει τίποτα :hahaha:

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#40625 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 November 2010 - 16:09

Κατα τάλλα Χρόνια Πολλά Ridelub να σε χαιρόμαστε ρε :333333

Χρηστο δε τον λεγαν αυτον?
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν

qzMHWHd.png

#40626 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 08 November 2010 - 16:12

Τώρα πέρα από την πλάκα και εγώ προτιμώ την τρύπα ένα ζεστό φιλικό μέρος full of fun of joy.

Χμμμμ.... Ισχυει αυτο. Αλλα οχι γι αυτη τη hole

#40627 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 November 2010 - 16:13

Όχι ρε Μιχάλη :P

Εντωμεταξύ ξέχασα να αναφέρω (γιατί μου έρχονται λίγα λίγα) το επικό φαγοπότι που ρίξαμε...Όλη μέρα μας κερνούσαν φαί :hahaha: Αφού κάποια στιγμή σκεφτήκαμε με την Ειρήνη μήπως μας παχαίνουν για να μας θυσιάσουν :hihi2:

Χμμμμ.... Ισχυει αυτο. Αλλα οχι γι αυτη τη hole

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ :P

xbJ3b2w.jpeg

#40628 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 November 2010 - 16:21

Οκ αυτο πρεπει καποιος να το βαλει στο Hall of shamefame :P

2bbd14fc.jpg

#40629 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 November 2010 - 16:22

Μωρέ όλη η τρύπα πρέπει να μπει εκεί. /B/Hole is the funniest place in the universe.

Posted Image

#40630 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 November 2010 - 16:29

μέχρι τότε κάνε την προσευχή σου μη σου σκάσει καμία Duck of Doom...

Παρών

Posted Image

Kανονίστε αύριο να έχω χάσει πάλι τα καλύτερα :dwarf:

Η αλήθεια είναι πως με εκπλήσσετε, πίστευα πως θα είχαν συμβεί τα χίλια μύρια αλλά τελικά δεν έπεσα ούτε ένα τόσο δα flame :if: Τέσπα, πάμε άλλη μία φορά για να εμπεδώσουμε μερικά πραγματάκια

:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων / φράσεων ή ειρωνίας. <-- Νέα προσθήκη, μιας και τον τελευταίο καιρό βρέθηκαν διάφορα παραθυράκια

Πάμε να πούμε και τα αυτονόητα για ακόμα μία φορά.

_ Είναι λάθος κάποιος να γενικεύει και να κρίνει μία ολόκληρη πόλη από μεμωνομένα περιστατικά, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει την προσωπική του άποψη.
_ Είναι λάθος να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους τους αστυνομικούς / μπάτσους, πολιτικούς / λαμόγια, φίλαθλους / χούλιγκαν κλπ. Σε κάθε περίσταση το νόμισμα έχει δύο όψεις. Βέβαια, το παραπάνω δεν εμποδίζει τον καθένα να έχει τη δική του άποψη πάνω στο θέμα.
_ Αν έχετε προσωπικά προβλήματα με τον οποιονδήποτε, λύστε τα μεταξύ σας (προσωπικά είναι άλλωστε) όχι μέσω της Μαύρης Τρύπας (και γενικότερα του forum)
_ Το forum ονομάζεται .aNiMe//GR
_ Love & Peace

ΚΕΝΝΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yellowcard::yellowcard:

Sorry αν απογοητεύω ορισμένους, όμως κανένας mod δεν προβλέπεται να αποχωρήσει στο εγγύς μέλλον. Και να ήθελε δηλαδή, εγώ είμαι αυτός που έχω την πρόσβαση στο admin panel :hehehe:

E5VV38U.jpg

#40631 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 November 2010 - 16:39

Μήπως να πλένουμε και τα χέρια μας με οινόπνευμα πριν ποστάρουμε?

Oops ειρωνία...

xbJ3b2w.jpeg

#40632 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 08 November 2010 - 16:39

damnit 3 ωρες ελειψα και εχασα ολο το επικο κομματι :if:

#40633 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 November 2010 - 16:44

To quote "Θα καταντίσουμε bgg εδώ μέσα", αποστείρωση & boardgames ftw?

Posted Image

#40634 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 November 2010 - 16:44

Μήπως να πλένουμε και τα χέρια μας με οινόπνευμα πριν ποστάρουμε?

Oops ειρωνία...

υπονοείς ότι τόσο καιρό ποστάρεις χωρίς να έχεις πλύνει τα χέρια σου;

ωωω δε μπιχλ... :oo:

#40635 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 November 2010 - 16:48

Report στον Sponis για ειρωνία απέναντι σε ένα ανυπεράσπιστο μέλος :nanana:

xbJ3b2w.jpeg