Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#40606 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:31

Εμ φυσικα, ουτε τοτε εκανες τιποτα ασχετα με το αν καποιοι ειχαν γραψει στα παπουτσια τους τους κανονες του φορουμ περι θρησκευτικων συζητησεων, και ειχαν πεταξει τρελες προσβολες. Ουτε τωρα θα κανεις τιποτα που καποιοι βριζουν τους πολιτες μιας ολοκληρης πολης επειδη παραειναι δεξια για τα γουστα τους..

Και ο απλουστατος λογος που δεν κανεις τιποτα ειναι επειδη ταυτιζεσαι ιδεολογικα με αυτα τα ατομα.. Και ειναι μια σταση που τηρεις χρονια τωρα, με αποτελεσμα καποιοι να εχουν ξεθαρρεψει τοσο πολυ εδω μεσα που την προσβολη να την παιζουν στα δαχτυλα ξερωντας οτι δεν προκειται να φανε ουτε warn..

Ελα ομως που ο ρολος ενος mod ειναι να ειναι αμεροληπτος.. Σου περασε απο το μυαλο οτι μαλλον δεν κανεις για αυτην την δουλεια??

ΚΕΝΝΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yellowcard::yellowcard:

LOL, αυτό ή απόπειρα για humor είναι, ή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.

In both cases, it sounds cute, though.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#40607 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:31

Αyu-Mania πραγματικά όμως. Αν για κάτι αξίζεις να πλησιάσεις τον ουρανό είναι για το πόσους "άθεους αριστερίζοντες ιδεολόγους" (ή όπως αλλιώς το λες) καταφέρνεις να κάνουν το σταυρό τους με κάθε σου post. Συνδυασμένο δε αυτό το ποσοστό με αυτούς που ηδη πιστεύουν, είμαι σίγουρη ότι έχεις κάνει unlock κάποιο achievement up there. Άλλα δύο θαύματα και την αγιοποίηση την έχεις στο τσεπάκι.:hahaha:

#40608 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:34

Βρε Αθηναίοι τι μιλάτε; Εσείς ξαναψηφίσατε Νικήτα...

btw, πράγματι πολύ ζόρικα τα ψηφοδέλτια των δήμων. Ολόκληρο μακρινάρι, όσο και να το δίπλωνες δε χωρούσε. Για την Περιφέρεια είχα δικό μου χαρτάκι-έκπληξη... :kakaka::kakaka:

ΥΓ: Για τον δεύτερο γύρο (περιφερειακές πάντα) σκέφτομαι να ζωγραφίσω κανέναν εκρηκτικό μηχανισμό που είναι και επίκαιρος. :hehehe:

sigpic10697_5.gif

#40609 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:38

Αyu-Mania πραγματικά όμως. Αν για κάτι αξίζεις να πλησιάσεις τον ουρανό είναι για το πόσους "άθεους αριστερίζοντες ιδεολόγους" (ή όπως αλλιώς το λες) καταφέρνεις να κάνουν το σταυρό τους με κάθε σου post. Συνδυασμένο δε αυτό το ποσοστό με αυτούς που ηδη πιστεύουν, είμαι σίγουρη ότι έχεις κάνει unlock κάποιο achievement up there. Άλλα δύο θαύματα και την αγιοποίηση την έχεις στο τσεπάκι.:hahaha:

Πεθααααααααααιιιιιινωωωωωωωωωωω!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#40610 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:42

LOL, αυτό ή απόπειρα για humor είναι, ή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.

In both cases, it sounds cute, though.

Κοιτα, το οτι δεν προκειται να βαλω την γατα μου να κλαιει για οσα ευτραπελα συμβαινουν κατα καιρους στο black hole το ξερεις καλα...

Μια παραδοχη ομως οτι το (ανυπαρκτο) moderating σου αποτελει μερος του προβληματος και οχι η λυση, δεν θα εβλαπτε...

Άλλα δύο θαύματα και την αγιοποίηση την έχεις στο τσεπάκι

Και εσυ αγαπητη μου δεν πας πισω και το ξερεις... :gn2:

Τοσα χρονια παντως παρα τις αντιξοες συνθηκες κατι εχω καταφερει.. Συντηρητικοποιησα εστω και λιγο την τρυπα. Εδω καταφερα να κανω την mono να πει οτι οι παρανομοι μεταναστες πρεπει να απελαθουν!

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40611 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:48

@Mr_Ayu-Mania Συγγνώμη, αν θυμάμαι καλα, έσυ είσουν που άνοιξες πολιτική συζήτηση (χωρίς λόγο) και έκανες και προσωπικό σχολιασμό. Επίσης, τις περισσότερες φορές εσύ είσαι που ανοιγείς συζητήσεις περι θρησκείας, μεταναστανών κτλ.

#40612 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:49

BTW ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ
ουτε ενα χρονια πολλα ε; κοπροσκυλα... ουστ ρε ουστ.
τρουλουρουλου

ezgif.com-resize.gif

#40613 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 14:53

Επίσης, τις περισσότερες φορές εσύ είσαι που ανοιγείς συζητήσεις περι θρησκείας, μεταναστανών κτλ.

Not in the last year or so... I get summoned a lot though.. :hahaha:

Οσο για χθες, κοτζαμαν εκλογες ειχαμε και δεν ειχε τιποτα αλλο η TV.. Φυσιολογικο να σχολιαστουν στην τρυπα. Και οχι μονο απο μενα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40614 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 15:02

Κοιτα, το οτι δεν προκειται να βαλω την γατα μου να κλαιει για οσα ευτραπελα συμβαινουν κατα καιρους στο black hole το ξερεις καλα...

Ναι, το έχουμε βιώσει πολλάκις πόσο ψύχραιμα παίρνεις ορισμένα από αυτά τα ευτράπελα...

Μια παραδοχη ομως οτι το (ανυπαρκτο) moderating σου αποτελει μερος του προβληματος και οχι η λυση, δεν θα εβλαπτε...

Το moderating μου δεν είναι ανύπαρκτο, απλά δεν είναι του γούστου σου. Μην συγχέεις το ένα με το άλλο. Και μόνο το ότι έχεις βγάλει αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι ταυτίζομαι ιδεολογικά με τον έναν και τον άλλο εδώ μέσα τα λέει όλα για το πόσο μανιχαϊστικά κρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Και φυσικά πολύ βολικά ξεχνάς φορές που η παρέμβασή μου ήταν με το μέρος σου.

Τελοσπάντων, δεν θα το συζητήσω άλλο. Πίστευε ό,τι θες. Εδώ πιστεύεις χειρότερα πράγματα, σ' αυτό θα κολλήσουμε;

Στο κάτω-κάτω, και να 'θελες δεν μπορείς να με καθαιρέσεις, lol.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#40615 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 15:03

Καμια τετοια λες?

Spoiler:

Κάλη και αυτή, ταιριάζει και με τη γνωστότερη αμφίεση του Μακεδόνα της καρδιάς μας XD

Όταν πόσταρα σκεφτόμουν αυτή
Posted Image

#40616 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 15:03

Και εσυ αγαπητη μου δεν πας πισω και το ξερεις... :gn2:

Τοσα χρονια παντως παρα τις αντιξοες συνθηκες κατι εχω καταφερει.. Συντηρητικοποιησα εστω και λιγο την τρυπα. Εδω καταφερα να κανω την mono να πει οτι οι παρανομοι μεταναστες πρεπει να απελαθουν!

:hahaha:

Αwww you re so sweet. You make me blush!:wooi2:

Oσο για την mono άσε Αyu εδώ χτες συζήταγε πολιτισμένα με όργανα της τάξεως (ναι έζησα να το δώ και αυτό). You broke her! :terror2: (no not really but I love drama XD)

Τώρα βέβαια για το πόσο συντηρητικοποίησες την τρύπα στο σύνολό της δεν ξέρω, αλλά ως γαλαζοαίματος που είσαι της έδωσες έναν αέρα αριστοκρατίας αυτό είναι το μονο σίγουρο.:hihi2: Παντεσπάνι anyone?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 08 Νοέμβριος 2010 - 15:10

#40617 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 15:05

ναι αλλά μάλλον κάτι έχει το παπούτσι του από κάτω, γιατί με την παρουσία του ήρθε και μία δυσωδία...

#40618 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 15:07

Are you Bakkaaaaa????

Οι Moderators ειναι το προσωπο του φορουμ.Πως πας σε ενα μαγαζι και εχει υποδοχη.Αν δεν σαρεσει η υποδοχη δεν μπενεις μεσα.Δεν πας και αλλαζεις την υποδοχη.

So U can always bid us farewell.

Youtube Video

ΥΓ Να σε καλα ρε Iri-san γελασα με το ποστ σου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#40619 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 15:08

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Kenny κάνεις και face control στους πιλάτες;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40620 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 15:10

Ασχετο ρε παιδια ριχτε ενα συρμα πριν βγαζετε τις υπογραφες.Βαριεμε να ψαχνω τα Λινκς τωρα:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis: