Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#40546 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:42

Microsoft security essentials

Jiraiya Ειμαι MS Φανμποι αλλα μην περιμενεις προκοπη απο το security essentials.Πιο τρυπιο προιον δεν πεζει να υπαρχει.Ολη τη ωρα patches για τρυπες βγαζει
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#40547 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:42

Κaspersky στα windows εχω εδω και 3 χρόνια (αγορασμένα keys) και το παμπάλαιο λαπτοπ ακόμα format δεν έχει φάει.

#40548 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:46

Ρε παιδια να ρωτησω .Για να χαρισω μερικα πραγματα που να ποσταρω?Στις Αγελλιες(Πωληση)?Γιατι ψαχνω να βρω αναλογο Νημα για χαρισμα και δεν βρηκα :/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40549 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:48

Posted Image

do you know where is this from? i mean which anime or game?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#40550 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:53

Εγώ θα κάνω την διαφορά και δεν θα προτείνω κανένα antivirus,παρά μόνο Adblock Plus και NoScript για τον Firefox.Τα χρησιμοποιώ μήνες και έχω βρει την υγειά μου.Αν δεν χρησιμοποιείς Firefox,καιρός να αρχίσεις >_>

#40551 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:56

Azathoth με google search βρηκα την εικονα.
Παει σε αυτο το site http://kawaii-produktions.xanga.com/501087153/the-layouts/
Το οποιο ειναι παραδειγμα crappy web development btw

Κοιταξα στον κωδικα το Url απο το imageshack και λεει οτι ειναι απλα μια δημιουργεια του σε Wallpaper :/

Μαλλον δεν υπαρχει σε ανιμε/μανγκα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40552 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 22:11

εσυ δηλαδη μονο για τον εαυτο σου βαριεσαι να ψαχνεις
οοοοοοοοκ

#40553 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 22:27

Nod32 ή Kaspersky;

Win 7 64 bit

Ποίο θεωρείτε ότι είναι πιο ελαφρύ;
Σε ποίο από τα δύο τα κλειδιά κρατάνε περισσότερο (κακή ερώτηση αλλά δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου);

Μπήκα στον μήνα δοκιμών οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. Με νοιάζει εμπειρία χρήσης.

Την τελευταία ώρα είμαι so-so ευχαριστημένος με το Nod

AVG, Panda, Kaspersky, Norton.

Αν θες freeware, όπως είπε και ο Jiraiya, βάλε MSE και μην ακούς ανυπόστατο FUD από M$ haters.

http://www.av-test.org/certifications?order=protection_desc&lang=en

Jiraiya Ειμαι MS Φανμποι αλλα μην περιμενεις προκοπη απο το security essentials.Πιο τρυπιο προιον δεν πεζει να υπαρχει.Ολη τη ωρα patches για τρυπες βγαζει

Εγώ πλέον τρέχω MSE 2.0 beta και τόσο στο stable όσο και στο beta δεν είδα patches για τρύπες ποτέ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40554 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 22:41

Το Kaspersky είναι το μόνο antivirus που με βοήθησε όταν το PC μου είχε μολυνθεί (πριν κάτι χρόνια), επομένως +1 σε αυτό. Ποτέ δεν με απογοήτευσε. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αν το ψωνίσεις από κάνα torrentάδικο, θα πρέπει να κάνεις update κάθε λίγο και λιγάκι με νέα keys. Από την άλλη το NOD 32 μπορεί να μην είναι και το καλύτερο antivirus ever, όμως κι από αυτό δεν είχα ποτέ παράπονο + είναι πανάλαφρο. Δεν καταλαβαίνεις ότι τρέχει στο background. Αν το ψωνίσεις κι αυτό από torrentάδικο, κυκλοφορούν εκδόσεις που κάνεις τη χακεριά μια φορά και ξεμπερδεύεις. Απλά εεεε.... έτυχε να το ξέρω :stubborn:

E5VV38U.jpg

#40555 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 22:45

Thank you all ppl. :riiight:

Έβγαλα τα συμπεράσματά μου (αλλά δεν θα σας τα πω νια νια νιανιανια xD)

Edit: Άσχετο αλλά YES έφυγε η Ντορέτα από το Σπίτι....
γιατί η Ελίνα ειπέ όχι σε πρόταση του Seiriνάκη

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40556 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 23:00

+1 στο Kaspersky. Το χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια και το pc δουλευει μια χαρα. Οσο για keys, δεν χρειαζεται. Ενα resetter μονο να εχεις. xD

#40557 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 00:03

+1 NOD 32, γιατί είναι το καλύτερο Antivirus των τελευταίων ετών.

Αν πάλι κάποιος ζητάει full suite για τα πάντα τότε το Norton 360 θα έλεγα ότι είναι το πιο πλήρες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ptomahawk: 08 Νοέμβριος 2010 - 00:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40558 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 00:05

πωπω, τι μαγικες εκλογες ειναι αυτες, ολοι ειναι κερδισμενοι, ολοι ειναι ευχαριστημενοι..

να ταν ολες ετσι... :hahaha:

περισσοτερα σχολια το πρωι που τα νουμερα θα ειναι τελικα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40559 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 00:13

Aαα τι ωραίο που είναι να έχεις ανοιχτή την τηλεόραση να δείχνει εκλογικά αποτελέσματα και εσύ να την έχεις στο mute και να ποστάρεις στο ίντερνετ.

Εν τω μεταξύ πήγα σήμερα να ψηφίσω για να δοκιμάσω κάτι καινούριο.Που λέτε μου δώσαν τα ψηφοδέλτια και χωρίς να τα κοιτάξω αφού τα δίπλωσα 200 φορές τα έβαλα ΟΛΑ στο φάκελο.Πάω και εγώ να τον ρίξω και είχε φουσκώσει τόσο πολύ που δεν χώραγε στη σχισμή.
Μου κάνει η δικαστική υπάλληλος αγριεμένα "Καλά τι έκανες εκεί;" Της λέω κι εγώ «Έχεις κάνα πρόβλημα κυρά μου με το τί ψήφισα και το πως ψήφισα. Μήπως θες να ανοίξω τον φάκελο και να ξαναψηφίσω;» Μιλάμε χέστηκε πάνω της. 10 φορές μου ζήτησε συγγνώμη.

Τελικά με τα πολλά ,σπρώξε από δω μπήκε ο φάκελος μέσα.Μάλλον δεν θα τον ανοίξουν καθόλου...

Είχε πλάκα τελικά σήμερα.

#40560 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 00:49

καλα, και αυτα τα ψηφοδελτια δεν ηταν ψηφοδελτια αλλα τα απαντα του Σαιξπηρ σε παπυρο... Και το φακελακι μολις μετα βιας χωρουσε ραβασακι... Αφου μου τα εδωσε η εφορευτικη επιτροπη και τους κοιτουσα με ενα υφος τρελης αποριας...

On another note, τωρα κοιτουσα τους μεγαλους δημους και βλεπω κατι πολυ ενδιαφεροντα αποτελεσματα οσον αφορα τους ακραιους χωρους..

Ειδικα προβλεπω οτι οι μελλουσες συνεδριασεις του δημοτικου συμβουλιου των Αθηνων θα εχουν πιο ενδιαφερον (για τους φαν του μποξ) και απο τις συνεδριασεις του κοινοβουλιου της Ταιβαν... Εκει μεσα εχουν εκλεχτει εκτος απο τους συνηθεις υποπτους, και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Χρυση Αυγη. Ειδικα τωρα στο 40% των καταμετρημενων η Χ.Α υπολειπεται μολις 345 ψηφων απο το ΣΥΡΙΖΑ (5,3%) και μεχρι το πρωι μπορει να του εχει φαει την δευτερη εδρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα