"Didn't we have some fun though? Remember when the platform was sliding into the fire pit and I said 'Goodbye,' and you were like 'No way,' Then I was all like 'We pretended we were going to murder you?' That was great."
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:40
"Didn't we have some fun though? Remember when the platform was sliding into the fire pit and I said 'Goodbye,' and you were like 'No way,' Then I was all like 'We pretended we were going to murder you?' That was great."

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:41
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:45
φιλε το αρθρακι το διαβαζαμε πριν 2 χρονια...
σε ενα σαιτ σχετικα με ανιμε, οπου οι μισοι ειναι καφροι και επισκεπτονται τη φρικιπαιδια μια φορα στο τοσο, επρεπε να το θεωρουσες δεδομενο..
οπως ειπαν και πιο πριν , πριν ποσταρετε κατι σκευτειτε αν εχει ποσταριστει ξανα... βλεπουμε ξανα και ξανα πραγματα που ειδαμε 200 σελιδες πριν
και kamui αν προσβαλεσε τοσο ευκολα μην μπαινεις στην τελικη ή μη ξαναρχιζεις τη συζητηση... δεν μπορει να πετας τη γνωμη σου και να περιμενεις απο τους αλλους να σε χειροκροτουν ή να κανουν νεκρικη σιγη..
ποσο μαλον για ενα θεμα οπως οι θρησκειες (οι θρησκεις οχι ο θεος, νομιζω οτι οι πιο πολοι πιστευουν στην υπαρξη μια ανωτερης δυναμης αλλα αρνουνται να πιστεψουν τα κολοκιθια της καθε θρησκειας) οπωτε μη θεωρεις δεδομενο το σεβασμο στις αποψεις σου και μη προσβαλεσε τοσο ευκολα, στην τελικη αστους να νομιζουν οτι θελουν (και μενα μαζι)
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:46
"Well, you found me. Congratulations. Was it worth it? Because despite your violent behavior, the only thing you have managed to break so far is my heart. Maybe you could settle for that and we'll just call it a day? I guess we both know that isn't going to happen... You chose this path, and now I have a surprise for you."

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:48
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:49
Καλά έκανες... ψήφισες και μια φορά για μένα δλδ που βαριέμαι. Thnx.Ψήφισα 2 φορές,
δεν μου έφτανε μια, και στα καπάκια ξαναψήφισα

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:51

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:54
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:55

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 14:01
αυτο ειναι που λενε ψηφιστε προσωπα και οχι κομματα.Πάντως στο Χαλάνδρι με έναν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει ο Τακι Τσαν!
ποιότης, γιατί μπορούμε!
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 14:05
α δεν το ξενυχτησατε τελικα στο mahjong? εσυ δεν ελεγες 8ωρα και κρατα???... κι εκεί που κοιμόμουν γαλήνια, μου χτυπάνε την πόρτα στις 12 το μεσημέρι για να καρφώσουν μια σίτα πάνω από το παράθυρο της κουζίνας μου, για να μην κάνουν φωλιά τα πουλιά.
Σιχτίρ... δε σέβονται τις ώρες ύπνου μου. >__>
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 14:35
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 14:35
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 14:38

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 14:40

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.