Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#376 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 15:54

Το CCCP και το K-Lite δεν πρέπει να τα εχεις εγκατεστημένα ταυτόχρονα. Όπως και οποιοδήποτε άλλο Codec pack. Βγάλτα όλα και βάλε το CCCP.

Όπως είπε και ο Βασίλης όμως, το H.264 format δεν είναι και ό,τι καλύτερο για αντίκες :

E5VV38U.jpg

#377 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 16:34

Κατεβασα το εξης αρχειο:

Dead_Leaves.DVD(H264.AC3_5.1)[KAA][7CCA8dCD]

αλλα για καποιο μυστηριωδη και ανεξιχνιαστο λογο εχω προβληματα κατα την αναπαραγωγη (του αρχειου,οχι την δικη μου:).
Συγκεκριμενα,με το vlc μου κολλαει,ενω με τα zplayer,bs κ' mpc δεν ακουεται ηχος:unsure:
Τι ακριβως πρεπει να κανω?
Εππιπλεον,εχω ccp,k-lite,και pc αντικα:despair:
Καμια βοηθεια?

Οdin εχω το ιδιο αρχειο (τουλαχιστον ακριβως ιδιο name...:) και το παιζω μια χαρουλα με CCCP και Media Player Classic! 8)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#378 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 16:58

Αν εχει h264 video strem με AAC για ήχο, θέλει απο p4 2giga/Athlon xp 1600+ και βάλε cpu.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#379 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 17:01

αα παιδια εγω σ αυτα δε νιοθω... 2.8 ειναι το cpu μου AMD Sempron... τι το ξεχωριστο εχει το h264 video strem και εχει τετοιες απαιτησεις?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#380 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 17:03

και σε μετριο μηχανημα παντως μπορεις να το παιξεις... αρκει στα φιλτρα να βαλεις post processing, να ξε-τικαρεις (ουαου λεξη) οτι εχει, και να βαλεις automatic quality control
Δημοσιευμένη  εικόνα

#381 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 17:07

αα παιδια εγω σ αυτα δε νιοθω... 2.8 ειναι το cpu μου AMD Sempron... τι το ξεχωριστο εχει το h264 video strem και εχει τετοιες απαιτησεις?

Κοίτα ο H264 είναι καλυτερος συμπιεστης. Δηλαδή στο ίδιο bitrate απο τον xvid, ας πούμε, κάνει file μικρότερου μεγέθους με την ίδια ποιότητα(αν και δεν συμφωνώ μ'αυτό απολύτως. Θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο ο H264 για να δώσει σωστή εικόνα) + το AAC sound file, τουλάχιστον εγώ έχω δεί οτι, είναι τρομερά πιο απαιτητικό απο ogg ας πούμε.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#382 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 17:10

http://www.anime.gr/forums/arcade.php :twisted:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#383 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 17:10

aha ok thx!
btw ξερει κανεις απο Corel? ψηνω την καθηγητρια πολυμεσων να μου το γραψει για να ψαχτω λιγο με επεξεργασια εικονας... (εκτος του paint :P)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#384 Kenshiro

Kenshiro

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 17:23

Είμαι Space Invaders Champion!
Chain:Dragonball (απλο) Reseed

#385 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 17:57

Καλα,μιας και δεν βλεπω αλλη λυση,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα...
Spoiler:

#386 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 19:10

chopper challenge=the best game .-
Δημοσιευμένη  εικόνα

#387 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 19:36

an bgazate ton hxo h bazate epilogh mute 8a epaiza k gw na tsilarw ligaki ... Akousa ena hxhtiko efe k mou epsase ta neura :P
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#388 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 19:39

an bgazate ton hxo h bazate epilogh mute 8a epaiza k gw na tsilarw ligaki ... Akousa ena hxhtiko efe k mou epsase ta neura :P

εγω παιζω με ραδιοφωνικη υποκρουση... δεν ηξερα καν οτι εχει και ηχους :
Δημοσιευμένη  εικόνα

#389 Kenshiro

Kenshiro

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 20:25

Snake Champion!Yay!:thumbup:
Chain:Dragonball (απλο) Reseed

#390 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1.006 Δημοσιεύσεις:
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 22:40

Ερώτηση και εγώ για αναπαραγωγή ενός αρχείου.Έχω μερικά επεισόδια από το ergo proxy από τους shinsen subs.Είναι αρχείο matroska και υπάρχει καθυστέρηση εικόνα και ήχου ή και μερικές φορές κολάει η εικόνα τελείως και ξεκολάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα.Έχω εγκαταστήσει το cccp+media player+vlc+zoom player+matriska pack και πάλι το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί κανείς να βοηθήσει?:arrow:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter