Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94153 replies to this topic

#39886 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 11:18

Εισαι και ΗΥΣ παναθεμα σε :P

Hint:C,C+ ,C++
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#39887 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 11:22

ρε...σημερα ανοιξα το pc μπηκα facebook...και ειδα 100 μυνημα τοιχου...για τον γαυρο και τον βαζελο χθες...ελεος ποσο μικρομυαλοι παιζει να ναι??
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#39888 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 11:37

ρε...σημερα ανοιξα το pc μπηκα facebook...και ειδα 100 μυνημα τοιχου...για τον γαυρο και τον βαζελο χθες...ελεος ποσο μικρομυαλοι παιζει να ναι??

+ 1

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#39889 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 11:43

τρώω disconnect από τον ιούλιο όλη μέρα, τους έχω πάρει 10 φορες στον οτε και όλο λένε αηδίες μέχρι ου την παρασκευή είπανε πως θα με πάρουνε τηλέφωνο να κανονίσουμε ποτε να έρθει τεχνικός. σήμερα το πρωί στις 8.30 (νέο hour) χτύπησε το κουδούνι και ήτανε τεχνικός. thank gawd κοιμόμουν και δεν με ξύπνησαν, ο πατέρας μου τον έστειλε στον διάολο φυσικά. έχω γίνει σελτζούκος τούρκος. Posted Image

:hahaha: Εγώ έχω πετύχει και ταχύτητα 1mb.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#39890 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 11:45

δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα με το καιρο θα μαθεις οτι ο νεοελληνας πιστευει στο τριπτυχο "πουτσ@, μπαλα και καρατε".

#39891 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 11:56

δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα με το καιρο θα μαθεις οτι ο νεοελληνας πιστευει στο τριπτυχο "πουτσ@, μπαλα και καρατε".

Γυρω στα 16..πιστεψε με το εχω καταλαβει απο τωρα...και θλιβομαι γιαυτη την ''χωρα''...

#39892 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 12:36

For the record, το '+' που εμφανιζεται διπλα απο το ονομα καποιου μελους σημαινει οτι αυτο το μελος ειναι στην friend list σας, και προφανως ειναι διαφορετικο για τον καθενα.

Και τωρα για αν περασουμε σε κατι διαφορετικο:

Posted Image

#39893 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 12:38

οι νεοελληνες οντως ειμαστε κριμα.....

#39894 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 12:42

οι νεοελληνες οντως ειμαστε κριμα.....

3 λεξεις...ποδοσφαιρο ξενυχτι..και τα υπολοιπα στην π____α μας

#39895 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 12:46

Ε μερικοί, όπως και εγώ, γουστάρουμε αυτό το τόπι, τι να κάνουμε...
το να κάνεις πλάκα σε φίλο σου επειδή η ομάδα του έχασε εχθές από τη δική σου είναι priceless.

#39896 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 12:48

το να κάνεις πλάκα σε φίλο σου επειδή η ομάδα του έχασε εχθές από τη δική σου είναι priceless.

πλακα ειναι οταν λενε χριστοπαναγιες για ομαδες=παιχτες-ατομα?? φανατισμος=η καταστροφη του ελληνικου ποδοσφαιρου

#39897 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 12:50

αυτο ειναι οτι πιο φυσιολογικο υπαρχει αμα δεν υπηρχε και το "δουλεμα" θα'μασταν χαμενοι απο χερι.......αυτο που μου τη δινει αγρια δεν ειναι οι κοντρες οχι του style μαλωνουμε κανουμε τον χαβα μας και μετα τα ξαναβρισκουμε αλλα ο φανατισμος και η εχθρα.........

#39898 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 12:57

Όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχει και σε αυτό φανατισμός.:canthelp:
Δεν σημαίνει οτι ειναι όλοι οι φίλαθλοι έτσι. Εμενα εχθες νίκησε η όμαδα μου και σήμερα κάνω πλάκα σε όλους μου τους φίλους, που οι οποίοι μου απαντανε για την διαιτησία και οτι ακόμα είμαστε πίσω.
Γουστάρω την συζήτηση και την συνεχίζω.
Τώρα αν εσείς βλέπεται μόνο φανατίσμο εκει που είστε δεν μπορώ να κάνω κατι, απλα μην απαξιώνετε γενικά το αθλημα (γιατι αυτο κάνατε στην αρχη, δεν μιλήσατε για φανατικές αντιδράσεις και μόνο)

#39899 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 13:11

παντος ο φανατησμος σκοτωνει τον αθλητισμο
στο πρωτο βιντεο στο τελευταιο ατυχημα ο οδηγος που μετα το ατυχημα σταματαει και τρεχει πρωτος να βοηθησει ενω ξερει οτι ετσι θα χασει τον αγωνα ειναι πραγματικος αθλητης και του αξιζουν συνχαριτιρια διοτι στον αθλητισμο αμα δεν υπαρχει ανθρωπια τοτε γινετε απλα στιγνος ανταγωνισμος
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39900 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 13:12

Όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχει και σε αυτό φανατισμός.:canthelp:
Δεν σημαίνει οτι ειναι όλοι οι φίλαθλοι έτσι. Εμενα εχθες νίκησε η όμαδα μου και σήμερα κάνω πλάκα σε όλους μου τους φίλους, που οι οποίοι μου απαντανε για την διαιτησία και οτι ακόμα είμαστε πίσω.
Γουστάρω την συζήτηση και την συνεχίζω.
Τώρα αν εσείς βλέπεται μόνο φανατίσμο εκει που είστε δεν μπορώ να κάνω κατι, απλα μην απαξιώνετε γενικά το αθλημα (γιατι αυτο κάνατε στην αρχη, δεν μιλήσατε για φανατικές αντιδράσεις και μόνο)

δεν το απαξιω ρε...απλα ενας λογος της απομακρυνσης των ανθρωπων απο τα γηπεδεα ειναι οτι...''φοβουνται'' τους διαφορους ανεγκεφαλους...δεν γενικοποιω ομως οι περισσοτεροι ειναι ετσι