Hint:C,C+ ,C++
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 31 October 2010 - 11:18
Hint:C,C+ ,C++
Posted 31 October 2010 - 11:22
Posted 31 October 2010 - 11:37
+ 1ρε...σημερα ανοιξα το pc μπηκα facebook...και ειδα 100 μυνημα τοιχου...για τον γαυρο και τον βαζελο χθες...ελεος ποσο μικρομυαλοι παιζει να ναι??
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 31 October 2010 - 11:43
τρώω disconnect από τον ιούλιο όλη μέρα, τους έχω πάρει 10 φορες στον οτε και όλο λένε αηδίες μέχρι ου την παρασκευή είπανε πως θα με πάρουνε τηλέφωνο να κανονίσουμε ποτε να έρθει τεχνικός. σήμερα το πρωί στις 8.30 (νέο hour) χτύπησε το κουδούνι και ήτανε τεχνικός. thank gawd κοιμόμουν και δεν με ξύπνησαν, ο πατέρας μου τον έστειλε στον διάολο φυσικά. έχω γίνει σελτζούκος τούρκος.
Posted 31 October 2010 - 11:45
δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα με το καιρο θα μαθεις οτι ο νεοελληνας πιστευει στο τριπτυχο "πουτσ@, μπαλα και καρατε".ρε...σημερα ανοιξα το pc μπηκα facebook...και ειδα 100 μυνημα τοιχου...για τον γαυρο και τον βαζελο χθες...ελεος ποσο μικρομυαλοι παιζει να ναι??
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 31 October 2010 - 11:56
δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα με το καιρο θα μαθεις οτι ο νεοελληνας πιστευει στο τριπτυχο "πουτσ@, μπαλα και καρατε".
Γυρω στα 16..πιστεψε με το εχω καταλαβει απο τωρα...και θλιβομαι γιαυτη την ''χωρα''...
Posted 31 October 2010 - 12:36
Και τωρα για αν περασουμε σε κατι διαφορετικο:
Posted 31 October 2010 - 12:38
Posted 31 October 2010 - 12:42
οι νεοελληνες οντως ειμαστε κριμα.....
3 λεξεις...ποδοσφαιρο ξενυχτι..και τα υπολοιπα στην π____α μας
Posted 31 October 2010 - 12:46
το να κάνεις πλάκα σε φίλο σου επειδή η ομάδα του έχασε εχθές από τη δική σου είναι priceless.
Posted 31 October 2010 - 12:48
Ε μερικοί, όπως και εγώ, γουστάρουμε αυτό το τόπι, τι να κάνουμε...
το να κάνεις πλάκα σε φίλο σου επειδή η ομάδα του έχασε εχθές από τη δική σου είναι priceless.
πλακα ειναι οταν λενε χριστοπαναγιες για ομαδες=παιχτες-ατομα?? φανατισμος=η καταστροφη του ελληνικου ποδοσφαιρου
Posted 31 October 2010 - 12:50
αυτο ειναι οτι πιο φυσιολογικο υπαρχει αμα δεν υπηρχε και το "δουλεμα" θα'μασταν χαμενοι απο χερι.......αυτο που μου τη δινει αγρια δεν ειναι οι κοντρες οχι του style μαλωνουμε κανουμε τον χαβα μας και μετα τα ξαναβρισκουμε αλλα ο φανατισμος και η εχθρα.........Ε μερικοί, όπως και εγώ, γουστάρουμε αυτό το τόπι, τι να κάνουμε...
Posted 31 October 2010 - 12:57
Δεν σημαίνει οτι ειναι όλοι οι φίλαθλοι έτσι. Εμενα εχθες νίκησε η όμαδα μου και σήμερα κάνω πλάκα σε όλους μου τους φίλους, που οι οποίοι μου απαντανε για την διαιτησία και οτι ακόμα είμαστε πίσω.
Γουστάρω την συζήτηση και την συνεχίζω.
Τώρα αν εσείς βλέπεται μόνο φανατίσμο εκει που είστε δεν μπορώ να κάνω κατι, απλα μην απαξιώνετε γενικά το αθλημα (γιατι αυτο κάνατε στην αρχη, δεν μιλήσατε για φανατικές αντιδράσεις και μόνο)
Posted 31 October 2010 - 13:11
στο πρωτο βιντεο στο τελευταιο ατυχημα ο οδηγος που μετα το ατυχημα σταματαει και τρεχει πρωτος να βοηθησει ενω ξερει οτι ετσι θα χασει τον αγωνα ειναι πραγματικος αθλητης και του αξιζουν συνχαριτιρια διοτι στον αθλητισμο αμα δεν υπαρχει ανθρωπια τοτε γινετε απλα στιγνος ανταγωνισμος
Posted 31 October 2010 - 13:12
Όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχει και σε αυτό φανατισμός.
Δεν σημαίνει οτι ειναι όλοι οι φίλαθλοι έτσι. Εμενα εχθες νίκησε η όμαδα μου και σήμερα κάνω πλάκα σε όλους μου τους φίλους, που οι οποίοι μου απαντανε για την διαιτησία και οτι ακόμα είμαστε πίσω.
Γουστάρω την συζήτηση και την συνεχίζω.
Τώρα αν εσείς βλέπεται μόνο φανατίσμο εκει που είστε δεν μπορώ να κάνω κατι, απλα μην απαξιώνετε γενικά το αθλημα (γιατι αυτο κάνατε στην αρχη, δεν μιλήσατε για φανατικές αντιδράσεις και μόνο)
δεν το απαξιω ρε...απλα ενας λογος της απομακρυνσης των ανθρωπων απο τα γηπεδεα ειναι οτι...''φοβουνται'' τους διαφορους ανεγκεφαλους...δεν γενικοποιω ομως οι περισσοτεροι ειναι ετσι