Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94153 replies to this topic

#39361 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 October 2010 - 08:40

vetus το watchman κατεβασε το με τις κομμενες σκηνες, αμα εχεις διαβασει το κομικ θα το απολαυσεις σαν ταινια (και αστους να λεν). το καλυτερο απο τα 3 ειναι φυσικα το V (πολυ καλο adaption του κομικ) γενικως και στα 2 εγινε καλη δουλεια αλλα οι φανς κλασσικα δεν ειναι ποτε ευχαριστημενοι.. (το λεω εχοντας διαβασει και τα αντιστοιχα κομικ)

:P
Ok seriously

Spoiler: 16+

http://susancoffey.deviantart.com/
θεα:kawaii:
Spoiler:

#39362 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 22 October 2010 - 08:47

Αχεμ. Vetus εχεις γενικα ενα προβλημα επικοινωνιας και τα αποτελεσματα του τα χρεωνεις σε αλλους. Εν ολιγοις, τα λαθη που εκανες στην περιπτωση του προσφατως κλειδωμενου thread ηταν τα εξης:
  • Εβαλες τον τιτλο ηλιθιοι στον τιτλο του thread. Αυτο περα απο κοκκινο πανι για τους θερμοκεφαλους ειναι προκληση για τον οποιοδηποτε. Εκτος αν μπορεις να σκεφτεις ενα thread με αυτην την λεξη στον τιτλο του που δεν θα ανεβασει τους τονους. Εγω δεν μπορω.
  • Δεν εξεφρασες επιχειρηματα ενω τα περιμενες απο τους συνομιλητες σου. Πραγματικα το ποστ σου ειχε μονο μια θεση (αυτη για το εγωιστικο του ζητηματος της αυτοκτονιας) και αυτη δεν αντεχει σε σοβαρη κριτικη. Μολις οι συνομιλητες σου εξεφρασαν την αντιληψη οτι υπαρχουν και διαφορετικες οπτικες γωνιες, εσυ απλα τις αγνοησες και δεν τις σχολιασες (κλασσικη σου τακτικη να μην σχολιαζεις οτι δεν σε συμφερει).
  • Εκανες μια τελειως ακυρη συσχετιση/γενικευση. Δεν μπορεις για κανεναν λογο να εξαγεις συμπερασμα σχετικα με την ηλιθιοτητα απο εναν φιλο σου που εκανε <insert: whatever> στους ανθρωπους που αυτοκτονουν. Απλα δεν μπορεις να αναφερεις ενα μεμονομενο περιστατικο διπλα σε μια γενικη διαπιστωση. Δεν εχει κανενα ειδικο βαρος ουτε σαν μεθοδος επιβεβαιωσης του συμπερασματος σου ουτε σαν μεθοδος εξαγωγης του.
  • Δεν σκεφτηκες τις ειδικες περιπτωσεις. Αν εμενα η μανα μου πχ ειχε αυτκτονησει και εβλεπα ενα thread στο οποιο οχι μονο την ελεγες ηλιθια, αλλα διατρανωνες οτι δεν σε νοιαζει κιολλας η γνωμη μου, θα ειχα αδικο να σε αρχισω στις χριστοπαναγιες? Αν το εκανα ποιος θα εφταιγε?
  • Και για να φτασω και στο τελευταιο σημειο, η φραση σου: ''Για τους πιο ευαίσθητους που βρίσκουν το thread μου προκλητικό και δίχως ίχνος συμπόνιας...δεν μ' απασχολεί καθόλου. Αυτή είναι η άποψή μου και προτιμώ να την πω ωμά'' απλα ειναι ambiguous. Την διαβασα πολλες φορες αλλα πραγματικα δεν μπορεσα να καταλαβω αν η αδιαφορια σου εγκειται στο περιεχομενο ή στον τροπο εκφρασης της αποψης σου. Στην πρωτη περιπτωση κακιστα εκανες thread, στην δευτερη κακιστα (κατ'εμε) εκφραζεσαι με τροπο που γνωριζεις ηδη οτι μπορει να παρεκτρεψει την συζητηση απ το περιεχομενο στο περιτυλιγμα.
Εν ολιγοις το thread απετυχε σε πολλαπλα επιπεδα, ειχε τα φοντα να αποτυχει ακομα περισσοτερο και για μενα δεν καταβαλες καν την στοιχειωδη προσπαθεια να το κανεις να επιτυχει. Τουλαχιστον την επομενη φορα που θα θελεις να ασχοληθεις με κατι το σοβαρο χωρις να γινουν τα πραματα μυλος, drop the ''εγω-θα-πω-οτι-θελω-και-χεστηκα-για-σας'' attitude, χρησιμοποιησε λιγη παραπανω λογικη και λιγη ρημαδα empathy (δεν μου ρχεται ο ελληνικος ορος), θα βοηθησουν την κατασταση.

ΥΓ. Οκ εδω θα γινω κακος/ρεαλιστης. Μπορεις να μου υποδειξεις μια οποιαδηποτε αλλη κοινοτητα στην οποια θα ειχες πει σε διαστημα 1~1.5 μηνα οτι οσοι αυτοκτονουν ειναι ηλιθιοι και οτι οι γυναικες που βιαζονται φερουν μεριδιο ευθυνης για αυτο και δεν θα ειχες εισπραξει απο μουντζες εως ξυλο? Μαλλον οχι. Προσεξε λιγο τι λες λοιπον, η δημοκρατια δεν ειναι αλλοθι της γαϊδουριας.

Edited by odin, 22 October 2010 - 17:40.
typos

#39363 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 October 2010 - 11:41

A) empathy: κοινή χρήση ευαισθησια, συμπάθεια. πιο ακριβης αλλά απανιότερη ενσυναισθηση. Γκαμώ τα μάνγκα σας σε λιγο θα φταρνιζεστε με προφορά απο το μαντσεστερ.
Β) Το Υ.Γ. με μπριζ'ωνει να ψαχνω καθε γελαδοφόρουμ του κεντάκυ ή της αλαμπάμα :bleh:

just χιουμοράκι, συμφωνω απολυτα με οντιν.

stasou%2520mygdala.jpg

#39364 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 October 2010 - 11:57

ρε παιδιά έχετε στο νού σας κανένα πρόγραμμα να κατεβάσω με ορολογίες για υπολογιστές(απλούς περιεκτικούς),κατα προτίμηση στα ελληνικά
πχ.να εξηγεί τι είναι double-precision floating point
Ή καλύτερα να κοιτάω από το help του εκάστοτε προγράμματος?

ΥΓ¨εμένα μου αρέσουν οι φακές

#39365 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 October 2010 - 11:59

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Και αυτά τα 2 αφιερωμένα στον Adventurer

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tiger-stock-blog-header.jpg

#39366 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 October 2010 - 12:20

Δημοσιευμένη  εικόνα

στο τελευταιο βημα πρεπει α-χ διαφορο του 0, που δεν ισχυει γιατι α=χ , οπωτε εμπαζε.. :borednn9: (:P)

το ποιο ωραιο ηταν με το μαγνητη και τα χρηματα :hihi2:

#39367 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 October 2010 - 13:07

^Death race μόνο το remake, αλλά αν ρωτήσεις τον Zade θα τα έχει δει και τα 2 στάνταρ...xD

Nαι ισχυέι αυτό.Κοιτα το καινούριο είναι ευρείας κατανάλωσης ,απίστευτα διασκεδαστικό δε.Το παλιό είναι για πιο cult καταστάσεις και είναι διασκεδαστικό γι αυτούς που προτιμούν καλτιές.Οι άλλοι θα ξενερώσουν τη ζωή τους.

#39368 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 22 October 2010 - 14:15

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

STILL TRYING TO DIVIDE BY ZERO I SEE
Posted Image

#39369 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 22 October 2010 - 15:08

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39370 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 22 October 2010 - 15:15

Δημοσιευμένη  εικόνα

Posted Image

Spoiler:

#39371 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 October 2010 - 15:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tiger-stock-blog-header.jpg

#39372 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 22 October 2010 - 16:01

Εβαλες τον τιτλο ηλιθιοι στον τιτλο του thread. Αυτο περα απο κοκκινο πανι για τους θερμοκεφαλους ειναι προκληση για τον οποιοδηποτε. Εκτος αν μπορεις να σκεφτεις ενα thread με αυτην την λεξη στον τιτλο του που δεν θα ανεβασει τους τονους. Εγω δεν μπορω.

Πέρα από τον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι εμένα δεν μου έρχεται κάτι άλλο :P

A) empathy: κοινή χρήση ευαισθησια, συμπάθεια. πιο ακριβης αλλά απανιότερη ενσυναισθηση. Γκαμώ τα μάνγκα σας σε λιγο θα φταρνιζεστε με προφορά απο το μαντσεστερ.

Βασικά από ότι έψαξα στο google όντως είναι όπως τα λες, αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα μετάφρασης από τα ελληνικά, στα αγγλικά πάντως empathy δεν είναι το ίδιο με sympathy.

http://www.diffen.com/difference/Empathy_vs_Sympathy
phmava.php

#39373 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 October 2010 - 16:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#39374 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei