Να βάλουμε όλοι το fap material μας στην τρύπα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 23:56
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 23:56

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:00
Να πάρει δε ξέρω ποια θήκη να διαλέξω για το Kindle μου.Καμιά βοήθεια;
Spoiler:
Ηρθε?
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:06
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:08
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:11
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:21
Jiraiya FYI Steve is mad with you for not buying iPad to read your books
Δε το αγόρασα δώρο μου το έκαναν

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:25
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 00:41
Γενικά προτιμώ plain leather cover σε μαύρο χρώμα (σαν την τελευταία επιλογή). Το της Amazon πχ μου άρεσε.
Είμαι της άποψης ότι τα δίφυλλα covers είναι καλύτερα των sleeves γιατί βοηθάνε περισσότερο στην ψευδαίσθηση κανονικού βιβλίου.
Μεγειές
In my news μια ανακοίνωση που με έφτιαξε βραδιάτικα
New Nook is Android-based, full-color
Και ενώ περίμενα νέα από την Β&Ν περί Nook η φήμη για το τι θα ειπωθεί στο event της, την ερχόμενη Τρίτη, με έκανε να χαρώ. Αν τα πάει καλά στο reading και έχει ξεκούραστη color screen, θα τα δώσω τα ρημάδια... εν αναμονή...
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 01:30
Ναι, κι εγώ σας πάω.Παντως προχθες διαβασα το θρεντ το 18,7% ειναι μ@λακες και τωρα ειδα το θρεντ του Vetus...
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 02:37
Τοσα χρονια στο Site και ακομα δεν εμαθες πως λειτουργουν τα πραγματα? XDαλλά θα μπορούσατε να μου το υπενθυμίσετε πιο λακωνικά αντί ν' αρχίσετε ξαφνικά να το παίζετε πρότυπα ηθικής με πολλά λόγια και παχιά' για να δώσετε ένα μάθημα σε όσους κατά την γνώμη σας δεν είναι σωστός.
btw
Με παρεξηγησες... καπου σ'εκεινο το θρεντ ειχα δει να λεει ''Οχι στα τοσο σοβαρα θεματα, Ναι στο καλυτερο και πιο ζεστο κλιμα μεταξυ μας'', γι αυτο το ειπα...Παντως προχθες διαβασα το θρεντ το 18,7% ειναι μ@λακες και τωρα ειδα το θρεντ του Vetus...
Αλλα απ οτι φενεται...
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 02:43
Τελικά διάλεξα αυτό μετά από 2ωρες σκέψης

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 02:46
ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΠΙΠΙΤΣΕΣ
παλι θα σε κραζαμε ακομα και αν ουτε κι εμεις τα τρωμε. Γιατι πολυ απλα δεν εισαι κανενας. Ουτε εγω. Δεν εχω το δικαιωμα να σε κατακρινω ουτε εσενα ουτε τις επιλογες σου.
Οταν ανοιξες αυτο το θεμα, θα επρεπε να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα παρει διαστασεις και την προσοχη ολων μας. Εγω αυτο το αποκαλω attention whore thread.
Καθως επισης και thread παρομοια, του στυλ
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΕΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ
ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ
ΤΟ 2342343% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ Μ@ΛΑΚΕΣ
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ---- ΣΑΣ
Φιλε μου..μπορει ολοι μας να συμφωνουμε σε καποια απο αυτα. Αλλα ειναι ασχημο να κατακρινουμε και να κραζουμε. Αν το νημα σου ειχε εναν πιο ομαλο τιτλο που απλα ελεγε το θεμα, και μεσα στο ποστ σου παρεθετες τη γνωμη σου [ οχι αυτο δεν ηταν απλα η γνωμη σου, ηταν μια απολυτη επιθεση γεματη προσβολες] , ισως τα πραγματα να μην ηταν ετσι. Ομως κι εσυ βρ αδερφε, ανοιξες θεμα που πραγματευοταν τη ζωη κι εκραξες κι απο πανω..
Anyway, ας μην βαρυνουμε περαιτερω την τρυπα. It's not meant for such conversations.

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 03:22
Sorry για την παρεξήγηση αλλά δεν ήσουν κι αρκετά σαφής. Κι επειδή ακόμα να καταλάβω τι εννοείς εξήγησέ μου καλύτερα μέσω pm.Τοσα χρονια στο Site και ακομα δεν εμαθες πως λειτουργουν τα πραγματα? XD
btw
Με παρεξηγησες... καπου σ'εκεινο το θρεντ ειχα δει να λεει ''Οχι στα τοσο σοβαρα θεματα, Ναι στο καλυτερο και πιο ζεστο κλιμα μεταξυ μας'', γι αυτο το ειπα...
Αλλα απ οτι φενεται...
Σκοπός του thread ήταν ν' ακούσω κι άλλες απόψεις. Αν ήθελα attention whore thread πίστεψέ με θα έκανα κάτι πιο δημιουργικό όπως για παράδειγμα να ξεκίναγα με τίτλο "Προσοχή *******" κα να απευθυνόμουν στον τύφωνα με το ίδιο όνομα ( http://www.gameworld.gr/forum/viewtopic.php?f=4&t=8644 ). Και ναι, ήμουν προετοιμασμένος για κράξιμο αλλά όχι σε σημείο μίσους.Οταν ανοιξες αυτο το θεμα, θα επρεπε να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα παρει διαστασεις και την προσοχη ολων μας. Εγω αυτο το αποκαλω attention whore thread.
*
*
*
Anyway, ας μην βαρυνουμε περαιτερω την τρυπα. It's not meant for such conversations.
Anyway, επειδή όπως πολύ καλά είπες δεν κάνει να επιβαρύνουμε την τρύπα (εξάλλου, ξαναέγραψα από την αρχή το thread σε blog entry μου στο site) ας το λήξουμε εδώ για να μην χαλάσουμε τις φιλίες μας (αν κι εδώ τελικά πιο πολύ εχθρούς έχω παρά φίλους
Death Race 2000 έχει δει κανείς; Kαι **** τα cult! Και μάλιστα είναι η πρώτη ταινία που βλέπω τον Σταλόνε να
- V for Vendeta
- The Watchmen
- Army of Darkness
Για τα πρώτα δύο ευθύνεται η προπαγάνδα του 4chan. Για το τρίτο ο Maddox ( http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=aod ). Mε ποιά από τις τρεις μου προτείνετε να ξεκινήσω;
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 04:38
Το watchmen πάντως να το δεις μόνο αν έχεις καταλάβει το κόμικ. Πραγματικά να το καταλάβεις. Γιατί η ταινία το γ@μάει και του καταστρέφει αρκετά από τα νοήματα, και είναι πολύ κρίμα.
Η ταινία του V είναι καλή, δες την πρώτη, θα γουστάρεις. Και μετά διάβασε το κόμικ, κ εκεί που θα γουστάρεις την ταινία θα βρεθείς να την μισείς.
Δες όλη την τριλογία Evil Dead και όχι μόνο το Army. Ok η 1η ταινία είναι απαίσια, αλλά είναι κλασσική. Το 2 και 3 (που δεν είναι per ce sequels) είναι επικές κωμωδίες.