Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94153 replies to this topic

#39346 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 October 2010 - 23:56

Να βάλουμε όλοι το fap material μας στην τρύπα.

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#39347 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 October 2010 - 23:56

Να πάρει δε ξέρω ποια θήκη να διαλέξω για το Kindle μου.Καμιά βοήθεια;

Spoiler:

Posted Image

#39348 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 00:00

Να πάρει δε ξέρω ποια θήκη να διαλέξω για το Kindle μου.Καμιά βοήθεια;

Spoiler:

Ηρθε?
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#39349 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 22 October 2010 - 00:06

Την δεύτερη.

#39350 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 00:08

Α εγω λεω αυτην

http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-EXECUTIVE-PRO-CASE-WALLET-AMAZON-KINDLE-3-3G-WIFI-/150498864911?pt=UK_AudioElectronicsVideo_Video_TelevisionSetTopBoxes&hash=item230a6e6f0f
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#39351 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 22 October 2010 - 00:11

Jiraiya FYI Steve is mad with you for not buying iPad to read your books

#39352 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 October 2010 - 00:21

Jiraiya FYI Steve is mad with you for not buying iPad to read your books

Δε το αγόρασα δώρο μου το έκαναν:wooi2:

Posted Image

#39353 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 October 2010 - 00:25

Σίγουρα αυτή

http://cgi.ebay.co.uk/E-volve-neoprene-sleeve-case-Amazon-Kindle-/370364125598?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_LaptopCasesBags&hash=item563b6c119e#ht_3244wt_1199

Tiger-stock-blog-header.jpg

#39354 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 October 2010 - 00:41

@Jiraiya
Γενικά προτιμώ plain leather cover σε μαύρο χρώμα (σαν την τελευταία επιλογή). Το της Amazon πχ μου άρεσε.

Είμαι της άποψης ότι τα δίφυλλα covers είναι καλύτερα των sleeves γιατί βοηθάνε περισσότερο στην ψευδαίσθηση κανονικού βιβλίου.

Μεγειές :ureshii:

In my news μια ανακοίνωση που με έφτιαξε βραδιάτικα

New Nook is Android-based, full-color

Και ενώ περίμενα νέα από την Β&Ν περί Nook η φήμη για το τι θα ειπωθεί στο event της, την ερχόμενη Τρίτη, με έκανε να χαρώ. Αν τα πάει καλά στο reading και έχει ξεκούραστη color screen, θα τα δώσω τα ρημάδια... εν αναμονή...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#39355 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 22 October 2010 - 01:30

Παντως προχθες διαβασα το θρεντ το 18,7% ειναι μ@λακες και τωρα ειδα το θρεντ του Vetus...:borednn9:

Ναι, κι εγώ σας πάω. :mafia:
Spoiler:

#39356 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 October 2010 - 02:37

αλλά θα μπορούσατε να μου το υπενθυμίσετε πιο λακωνικά αντί ν' αρχίσετε ξαφνικά να το παίζετε πρότυπα ηθικής με πολλά λόγια και παχιά' για να δώσετε ένα μάθημα σε όσους κατά την γνώμη σας δεν είναι σωστός.

Τοσα χρονια στο Site και ακομα δεν εμαθες πως λειτουργουν τα πραγματα? XD
btw

Παντως προχθες διαβασα το θρεντ το 18,7% ειναι μ@λακες και τωρα ειδα το θρεντ του Vetus...:borednn9:

Με παρεξηγησες... καπου σ'εκεινο το θρεντ ειχα δει να λεει ''Οχι στα τοσο σοβαρα θεματα, Ναι στο καλυτερο και πιο ζεστο κλιμα μεταξυ μας'', γι αυτο το ειπα...
Αλλα απ οτι φενεται...:borednn9:

2bbd14fc.jpg

#39357 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 October 2010 - 02:43

http://www.etsy.com/listing/58869341/padded-cotton-kindle3-digital-reader

Τελικά διάλεξα αυτό μετά από 2ωρες σκέψης:hihi2:

Posted Image

#39358 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 22 October 2010 - 02:46

Γενικα φιλε μου, ακομα κι αν ανοιγες θεμα και ελεγες:

ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΠΙΠΙΤΣΕΣ

παλι θα σε κραζαμε ακομα και αν ουτε κι εμεις τα τρωμε. Γιατι πολυ απλα δεν εισαι κανενας. Ουτε εγω. Δεν εχω το δικαιωμα να σε κατακρινω ουτε εσενα ουτε τις επιλογες σου.

Οταν ανοιξες αυτο το θεμα, θα επρεπε να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα παρει διαστασεις και την προσοχη ολων μας. Εγω αυτο το αποκαλω attention whore thread.

Καθως επισης και thread παρομοια, του στυλ

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΕΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ
ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ
ΤΟ 2342343% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ Μ@ΛΑΚΕΣ
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ---- ΣΑΣ

Φιλε μου..μπορει ολοι μας να συμφωνουμε σε καποια απο αυτα. Αλλα ειναι ασχημο να κατακρινουμε και να κραζουμε. Αν το νημα σου ειχε εναν πιο ομαλο τιτλο που απλα ελεγε το θεμα, και μεσα στο ποστ σου παρεθετες τη γνωμη σου [ οχι αυτο δεν ηταν απλα η γνωμη σου, ηταν μια απολυτη επιθεση γεματη προσβολες] , ισως τα πραγματα να μην ηταν ετσι. Ομως κι εσυ βρ αδερφε, ανοιξες θεμα που πραγματευοταν τη ζωη κι εκραξες κι απο πανω..

Anyway, ας μην βαρυνουμε περαιτερω την τρυπα. It's not meant for such conversations.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#39359 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 22 October 2010 - 03:22

Τοσα χρονια στο Site και ακομα δεν εμαθες πως λειτουργουν τα πραγματα? XD
btw
Με παρεξηγησες... καπου σ'εκεινο το θρεντ ειχα δει να λεει ''Οχι στα τοσο σοβαρα θεματα, Ναι στο καλυτερο και πιο ζεστο κλιμα μεταξυ μας'', γι αυτο το ειπα...
Αλλα απ οτι φενεται...:borednn9:

Sorry για την παρεξήγηση αλλά δεν ήσουν κι αρκετά σαφής. Κι επειδή ακόμα να καταλάβω τι εννοείς εξήγησέ μου καλύτερα μέσω pm.

Οταν ανοιξες αυτο το θεμα, θα επρεπε να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα παρει διαστασεις και την προσοχη ολων μας. Εγω αυτο το αποκαλω attention whore thread.

*
*
*

Anyway, ας μην βαρυνουμε περαιτερω την τρυπα. It's not meant for such conversations.

Σκοπός του thread ήταν ν' ακούσω κι άλλες απόψεις. Αν ήθελα attention whore thread πίστεψέ με θα έκανα κάτι πιο δημιουργικό όπως για παράδειγμα να ξεκίναγα με τίτλο "Προσοχή *******" κα να απευθυνόμουν στον τύφωνα με το ίδιο όνομα ( http://www.gameworld.gr/forum/viewtopic.php?f=4&t=8644 ). Και ναι, ήμουν προετοιμασμένος για κράξιμο αλλά όχι σε σημείο μίσους.

Anyway, επειδή όπως πολύ καλά είπες δεν κάνει να επιβαρύνουμε την τρύπα (εξάλλου, ξαναέγραψα από την αρχή το thread σε blog entry μου στο site) ας το λήξουμε εδώ για να μην χαλάσουμε τις φιλίες μας (αν κι εδώ τελικά πιο πολύ εχθρούς έχω παρά φίλους :sigh2: ).

Death Race 2000 έχει δει κανείς; Kαι **** τα cult! Και μάλιστα είναι η πρώτη ταινία που βλέπω τον Σταλόνε να
Spoiler:
. Δεν θυμάμαι ποιός μου είχε προτείνει την ταινία πριν πολύ καιρό εδώ αλλά μπράβο του! :riiight: Μετά σειρά έχουν μια από τις παρακάτω ταινίες:
- V for Vendeta
- The Watchmen
- Army of Darkness

Για τα πρώτα δύο ευθύνεται η προπαγάνδα του 4chan. Για το τρίτο ο Maddox ( http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=aod ). Mε ποιά από τις τρεις μου προτείνετε να ξεκινήσω;

#39360 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 October 2010 - 04:38

^Death race μόνο το remake, αλλά αν ρωτήσεις τον Zade θα τα έχει δει και τα 2 στάνταρ...xD

Το watchmen πάντως να το δεις μόνο αν έχεις καταλάβει το κόμικ. Πραγματικά να το καταλάβεις. Γιατί η ταινία το γ@μάει και του καταστρέφει αρκετά από τα νοήματα, και είναι πολύ κρίμα.
Η ταινία του V είναι καλή, δες την πρώτη, θα γουστάρεις. Και μετά διάβασε το κόμικ, κ εκεί που θα γουστάρεις την ταινία θα βρεθείς να την μισείς.
Δες όλη την τριλογία Evil Dead και όχι μόνο το Army. Ok η 1η ταινία είναι απαίσια, αλλά είναι κλασσική. Το 2 και 3 (που δεν είναι per ce sequels) είναι επικές κωμωδίες.

Posted Image