Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94153 replies to this topic

#39316 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 23:12

Δεν το έχω δουλέψει πολύ. Το rendering του παραθύρου του σε Windows είναι τόσο άθλιο αργό όσο στο Gnome;
(Άσε που είναι αποκλειστικά msn client, ενώ το pidgin υποστηρίζει διάφορα πρωτόκολλα).

βαζεις skin και ομορφαινει. προσωπικα μου τρεχει πολυ γρηγορα και τρωει το 1/3 της ram που τρωει ο Live. ο περιορισμος του ως msn client μονο ειναι ενα θεμα, αλλα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου.
το pidgin παλια που το ειχα μου ετρωγε ολη την ταχυτητα χωρις λογο. μολις το εκλεινα βαραγα 800αρια σε τορρεντ ενω πριν με το ζορι 10 k/s. λογικα τωρα θα εχει φτιαξει αλλα παραμενει ασχημο.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#39317 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 23:12

:riiight:

Ελπίζω να δες τη live μετάδοση του "Back to Mac" event:joyful:

την είδα φυσικά το απόγευμα..^^
Lion με τοσα cool features, iLife 11 και τα πανεμορφα youcanmakesextothem MBA

#39318 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 23:15

Για multi-protocol, ένας είναι ο messenger: Trillian .-
Ο Pidgin έχει μείνει πολύ πίσω στα features (και στην εμφάνιση).
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#39319 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 23:16

τσέκαρε το γιατι το τρέχω σε ενα ταπεινο hp λαπτοπ με celeron επεξεργαστη και 1gb ram και πάνω απο 0,5 με 1 δευτερολεπτο δεν κάνει ποτε να ανοίξει η να κλείσει παράθυρο

Silverlight δεν ειναι .To Silverlight δεν εχει offline install.Ειναι Windows Presentation Framework(WPF).Κλασσεις ανωτερο απο Win Forms.Αλλα εχει ακομα bugs.Πχ εμενα το feedback απο το fb δεν μου το δειχνει.Αλλα λατρεβω το chat.Ι hate being on fb cause someone cant find me elsewhere
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#39320 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 23:18

εφαγε uninstall στο 20λεπτο.-

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#39321 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 23:21

βαζεις skin και ομορφαινει. προσωπικα μου τρεχει πολυ γρηγορα και τρωει το 1/3 της ram που τρωει ο Live. ο περιορισμος του ως msn client μονο ειναι ενα θεμα, αλλα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου.
το pidgin παλια που το ειχα μου ετρωγε ολη την ταχυτητα χωρις λογο. μολις το εκλεινα βαραγα 800αρια σε τορρεντ ενω πριν με το ζορι 10 k/s. λογικα τωρα θα εχει φτιαξει αλλα παραμενει ασχημο.

Ακόμα και με άλλο skin το rendering του παραμένει αργό και προβληματικό. Ίσως να φταίει και το δικό μου setup βέβαια.
Το Pidgin σε Linux δεν κάνει κάτι τέτοιο με την ταχύτητα, αλλά είναι λίγο απαιτητικό σε CPU, όχι σε μεγάλο βαθμό βέβαια (και επειδή είμαι σε αρκετά παλιά έκδοση, μπορεί να μην είναι καν πρόβλημα πλέον) αλλά μια χαρά βολεύομαι την διεπαφή του, την απλότητα του και δεν θέλω να το αλλάξω με το Empathy που προωθεί το Gnome Foundation (γιατί ως γνωστόν, κάνεις κάτι όσο πιο απλό γίνεται, αλλά όχι απλούστερο).

Γιατί εγώ το θεωρώ ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά; :hmmm:

#39322 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 23:28

την είδα φυσικά το απόγευμα..^^
Lion με τοσα cool features, iLife 11 και τα πανεμορφα youcanmakesextothem MBA

:burningbe3:

Δε το περίμενα ότι θα την είδες,έτσι το πα:hihi2:

Τα trailer στο iMovie πάντως είχαν πολύ πλάκα.

Γενικά ωραία τα νέα features του Lion αλλά ελπίζω επιτέλους να αλλάξουν λίγο το Finder.Είναι το μόνο παράπονο μου στο Mac OS.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39323 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 01:01

(Άσε που είναι αποκλειστικά msn client)

Τι σημαίνει αυτό?:hmmm:

#39324 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 04:41

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#39325 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 08:11

Posted Image

Γιατί μου τα δείχνει έτσι; Όλες οι άλλες καρτέλες στον ff είναι καλές.

#39326 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 09:00

καλυτερα aMSN. εδω και 2 χρονια δεν αγγιζω τον live.

adium για όσους εχουν mac ^^

Δεν το έχω δουλέψει πολύ. Το rendering του παραθύρου του σε Windows είναι τόσο άθλιο αργό όσο στο Gnome;
(Άσε που είναι αποκλειστικά msn client, ενώ το pidgin υποστηρίζει διάφορα πρωτόκολλα).

Silverlight δεν ειναι .To Silverlight δεν εχει offline install.Ειναι Windows Presentation Framework(WPF).Κλασσεις ανωτερο απο Win Forms.Αλλα εχει ακομα bugs.Πχ εμενα το feedback απο το fb δεν μου το δειχνει.Αλλα λατρεβω το chat.Ι hate being on fb cause someone cant find me elsewhere

Βάλτε opensolaris, κουλτουριάριδες! :canthelp:

Posted Image

Γιατί μου τα δείχνει έτσι; Όλες οι άλλες καρτέλες στον ff είναι καλές.

Εσύ βάλε Linux :joyful:

Και τέλος ebay epicness!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270639505874&viewitem=&sspagename=ADME%3AB%3AWNAFP%3ADE%3A1123

Price: US $1,000,000.00

Offered for sale is one 1998 British Aerospace Sea Harrier FA2, tail # ZH806. The total time on the airframe is a very low 1291 hours. The engine has 870 hours and it is a Rolls Royce Pegasus MK.104. The aircraft comes with complete logs. All weapons-related equipment removed. The aircraft will need communication and navigation equipment. This is not a demilitarized aircraft for static display only -- it is fully capable of being returned to flight condition with relatively minimal work.

Starting a war, now it's easy!:hiding_something:
rsrGbGx.gif

#39327 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 14:03

Posted Image

[cool mode]Πολλες φορες ο προορισμος σου δεν εκει που πηγαινεις αλλα εκει που καταληγεις...[/cool mode]

Παντως προχθες διαβασα το θρεντ το 18,7% ειναι μ@λακες και τωρα ειδα το θρεντ του Vetus...:borednn9:

2bbd14fc.jpg

#39328 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 14:24

[cool mode]Πολλες φορες ο προορισμος σου δεν εκει που πηγαινεις αλλα εκει που καταληγεις...[/cool mode]

it's even cooler to know all the songs anelis posted...

#39329 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 14:26

Eγω μονο 2 ξερω :P

[media]http://www.youtube.com/watch?v=V_C74ejc7aA[/media]

Cant wait for the 4th movie *_*

2bbd14fc.jpg

#39330 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 14:33

Όταν είχαν βγει τα Essentials την 1η του μήνα είχα διαβάσει για την σύνδεση του msn με τον live λογαριασμό και ότι δεν μπορούσες να αλλάξεις nick παρά μόνο από την σελίδα του live (meh).

Έχω μείνει επίτηδες στον 2009 και εκεί θα μείνω καθώς ο live μου είναι κλειδωμένος και η ms με *insert fart sound here*.

Μου την έσπασε ότι το έβαλαν στα σημαντικά updates αν και είναι καλή κίνηση γιατί υπάρχει κόσμο με αρχαίο- (πιο) τρύπιο msn.

amsn ή emesene για ελαφρύ chatting (αν και όποτε μπω)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα