Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 22:41
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 22:51
αναρχικοί ήτανε, οι χρυσαυγίτες δεν βρισκόντουσαν σε εκείνο το σημείο τις αθηνας εκείνη τι μέρα. αλλου ήτανε εκτος από αυτό δεν πρόκειται ένας χρυσαυγίτhς να έκανε κάτι τέτοιο. είναι εναντίον στην ιδεολογία τους. αν είχανε ρίξει molotov σε κάνα κινεζικο η αραβικό μαγαζί μαζί σου θα ήμουν
η μαρφιν δεν ανηκει σε αραβες ?
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 22:52
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 22:56
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:00
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:04
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:06
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:10
edit: 123.000+ και συνεχιζει...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 11 Οκτώβριος 2010 - 23:29
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:30
στην χειροτερη καμια κωμωδια
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:36
Ο Αγιος Παντελεημονας ειναι ολοκληρο thread μονος του. Και δεν ειναι μονο η Χ.Α. Εγω βλεπω οτι εχει καταντησει πεδιο μαχης (ιδεολογικο και μη) μεταξυ ακροδεξιων, αντιεξουσιαστων, και συμμοριων λαθρομεταναστων με τους αμοιρους κατοικους στη μεση. Πραγματικα τους λυπαμαι αυτους τους ανθρωπους.
Συμφωνω απολυτα καθε βδομαδα αυτο γινετε ο Α κανει πορεια και του χωνεται ο Β μετα ο Β κανει πορεια και του χωνεται ο Α μετα μετα οι ομαδες τον αλοδαπων σφαζονται μεταξυ τους στη μεση του δρομου επηδει ο ενας εφαγε περισσοτερο καρι απο τον αλλο, η αστυνομια ακολουθη εντολες απο πανω και μενει αμετοχη και ποιος την πληρονει τελικα ο κοσμακης που μενει τριγηρο ας αφεισουμε λιπον τους Χρυσαυγητες και τους Αναρχικους και ας δουμε πραγματικα τι μας φτει γιατι ειναι κριμα ανθρωποι που μενουν στον Αγιο Παντελεημονα χρονια να παρατανε τα σπιτια τους γιατι δεν αντεχουν αλο την κατασταση ((αυτο το λεω απο προσωποικη εμπειρια φιλου))
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:38
δες την ΤΩΡΑ!
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:41
Απλα επισημανει το οτι αν η Marfin ειχε κανει καλυτερη συντηρηση στο κτιριο κτλ κτλ.. Αυτα τα επιχειρηματα ειναι για φυσικες καταστροφες. Σε αυτη την περιπτωση ηταν μια εσκεμμενη δολοφονικη ενεργεια. Το οτι ολα τα κομματα της αριστερας εστιασαν στο... κτιριο... και αγνοησαν τις ενεργειες καποιων νεαρων που ηταν αποτελεσμα της δικιας τους χρονιας πλυσης εγκεφαλου... ε αυτο ειναι τραγικα υποκριτικο...
OK, είναι ώρα για ταληράκια.
Μία αλήθεια του σύμπαντος (που λέει και μια ψυχή) είναι ότι οι τράπεζες, by their very nature (αποθήκες χρήματος και σύμβολα του καπιταλισμού), αποτελούν πάντα στόχο. ΠΑΝΤΑ, λέμε. Είτε σε περιόδους διαδηλώσεων, είτε σε περιόδους ηρεμίας. It may suck, but it's a fact. You have to deal with it.
Συνεπώς, αν είσαι ιδιοκτήτης τράπεζας, είναι προσωπική σου ευθύνη τα κτήρια που διαλέγεις για να στεγάσεις τα καταστήματά σου, όχι μόνο να αντέχουν σε φυσικές καταστροφές, αλλά και να μη "μασάνε" σε ερασιτεχνικές επιθέσεις, είτε αυτές λέγονται ληστείες, είτε μολότωφ, είτε ξέρω-γω-τι.
Το κτήριο στο οποίο στεγαζόταν το εν λόγω κατάστημα της MARFIN ήταν τρισάθλιο και απαράδεκτο για τα standards ενός τραπεζικού καταστήματος. Ναι, χρειάστηκε ένας θερμοκέφαλος κόπανος να πετάξει τη μολότωφ για να γίνει αυτό που έγινε, αλλά επίσης εγκληματικό είναι το γεγονός ότι το κτήριο πληρούσε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό που έγινε. Γι' αυτό είναι υπεύθυνος ο Βγενόπουλος και κανένας άλλος. Και από τη στιγμή που, όπως προείπα, είναι μια αλήθεια του σύμπαντος ότι οι τράπεζες αποτελούν de facto στόχο, επέτρεψέ μου να θεωρώ την ευθύνη του Βγενόπουλου για τους θανάτους αυτούς ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ από αυτού που βρέθηκε να πετάξει τη μολότωφ. Αν δεν νοιαστεί ο ιδιοκτήτης της τράπεζας για την ασφάλεια των υπαλλήλων του, ποιος θα νοιαστεί; Κι αν δεν ήταν η μολότωφ, θα ήταν κάτι άλλο.
Κι εγώ πολύ θα ήθελα να τον πιάσουν τον αλήτη που πέταξε τη μολότωφ και να τον βάλουν να σαπίσει στη φυλακή, αλλά θα ήθελα ακόμα περισσότερο τον Βγενόπουλο να σαπίζει στο διπλανό κελί (και μετά ξύπνησα).
Κι εσύ πώς είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος; Κολλητάρια τους έχεις και σου το είπανε;δεν πρόκειται ένας χρυσαυγίτhς να έκανε κάτι τέτοιο. είναι εναντίον στην ιδεολογία τους.
BTW, υποτίθεται ότι είναι ενάντια και στην ιδεολογία των αριστερών το να σκοτώνουν αθώους, οπότε το όλο επιχείρημα είναι moot έτσι κι αλλιώς. Κάποιος το έκανε, δεν ξέρουμε σε ποια φράξια ανήκε, και guess what, folks, από τη στιγμή που δεν συνελήφθη εκεί αμέσως, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να πιθανολογούμε για το που ανήκε. Δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ αλλωστέ ο ένοχος (well, ο ένας από αυτούς, γιατί ο Βγενόπουλος ξέρουμε που μένει, αλλά δεν τον αγγίζουμε).

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:49
Κι εσύ πώς είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος; Κολλητάρια τους έχεις και σου το είπανε;
actually δυστυχώς ένας κολλητός μου είχε μπλέξει για κάμποσο καιρό οποτε ξέρω πάνω κάτω τι παίζει. ευτυχώς αυτός βεβαια δεν πήρε μέρος σε καμια αηδιαστική πράξη αλλιώτικα μάλλον θα είχαμε σκοτωθεί
εκτος από αυτό γενικά δεν είναι δύσκολο να ξέρεις πως δουλεύουνε. όσο έχω ασχοληθεί με τους ακροαριστερούς για να μπορώ να κρίνω πως μου φέρνουνε αηδία τόσο έχω ασχοληθεί και με τους ακροδεξιούς για να μπορώ να πω το ίδιο. η ιδεολογία της χρήσης αυγής είναι πολύ απλή και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως πράττουνε και πως σκέφτονται. άλλωστε (χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν) οι περισσότεροι δεν είναι και ότι καλύτερο από άποψη εξυπνάδας. το μονο σίγουρο είναι πως όλοι οι ακροδεξιοί ήτανε εναντίον οποιασδήποτε πορείας έγινε εκείνες τις μέρες. όπως και οποιασδήποτε πορείας έγινε τότε με την έκτη δεκεμβρίου
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.