* Είπε κανένας ότι δικαιολογείται τέτοια πράξη, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν συνθήκες που θα μπορούσαν να υπολογιστούν ώστε να μην γίνει το κακό και δεν νομίζω να χαν πάει αριστεροί/αναρχικοί/εξωγήινοι να κλειδώσουν τις πόρτες και να βουλώσουν το σύστημα πυρόσβεσης. Επίσης ο Λάκης, ο Μάκης, ο Κανάκης και γενικά όλοι οι ...άκης είναι λαικιστές του τύπου "Καλά τα λένε". Σε περίπτωση που δεν σου έχει εντυπωθεί αυτή η πάστα τηλεο-αστέρων είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν ένα θέμα με τέτοιο τρόπο ώστε να πει ο τηλεορασόπληκτος "ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ" και να έχει βγάλει το ανάθεμα που έχει στο στομάχι του αλλά δε το ξέρει. Δεν μπορείς να μου φέρνεις αυτούς σαν παράδειγμα σκέψης του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας, όπως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για κάτι παρουσιάστριες του τύπου Μανωλίδου/Στεφανίδου κλπ Η μόνη διαφορά τους με αυτές ότι έχουν αναπτύξει μια "εναλλακτική" θεματολογία που όμως βασίζεται στην ίδια ακριβώς μέθοδο, την εκμετάλευση. Τα θέματα μην ξεχάσουμε πως ξεκινάνε από τα ειδησεογραφικά δελτία και τη γραμμή που έχει κανάλι σύμφωνα με το πλάνο που έχει σαν επιχειρήση αλλά και ποιο εργοδότη εξυπηρετεί ~wink wink*
Άμα είχαμε ΜΜΕ που προβάλουν όλα τα θέματα ισάξια, τότε θα ακούγαμε και για τα "όμορφα σκηνικά" που γίνονται στον Άγιο Παντελεήμονα με εκκαθαρίσεις από την Χ.Α.
* alxdjo μάλλον ή συμφωνείς μαζί μου ή μάλλον με δουλεύεις
Ακριβώς, ότι έκανε δηλαδή ο ειδικός φρουρός στο παλικαράκι, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε, ποια αμέλεια βλέπεις. Ξαναδες video !
Τέλος το τελειότερο επιχείρημα everSpoiler:
υγ: Μάλλον θα έχω κάποια λαθάκια στην ορθογραφία.
Couldn't have said it better myself.
Πές τα ρε Hazuki.