Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 October 2010 - 16:52
Και τουλάχιστον το γεγονός ότι από "εξ αμελείας" το μετέτρεψαν σε ανθρωποκτονία από πρόθεση για μένα λέει πολλά. Όχι γιατί είχα καραφλιάσει όταν άκουγα τον Κούγια να λέει τα δικά του με 50 ανθρώπους να ισχυρίζονται το αντίθετο.
Posted 11 October 2010 - 17:04
C-C-C-COMBO BREAKER!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=-3JCESdFNyw[/media]
Edit: Powered by

Posted 11 October 2010 - 17:10
Posted 11 October 2010 - 17:17
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 11 October 2010 - 17:47
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vItEVhcYby4&feature=player_embedded[/media]
Posted 11 October 2010 - 17:56
Εμενα με κάλυψε πάντως.Ogonshoto and Edesaiko's president just got PAWNED
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vItEVhcYby4&feature=player_embedded[/media]
Posted 11 October 2010 - 18:08
Posted 11 October 2010 - 18:08
Posted 11 October 2010 - 18:09
Ανεκδοτο της χρονιας...
Ξερεις τι ειναι αυτο που με ενοχλει? Το εδειξες με το προηγουμενο ποστ σου..
Τι θα πει δικοι μου υπευθυνοι? Μηπως ειμαστε ακομα σε εμφυλιο και δεν το εχω καταλαβει? Εχουμε τους υπευθυνους της μιας πλευρας και τους υπευθυνους της αλλης? Το ιδιο εγκλημα δεν διεπραξε ο Κορκονεας με τον πυροβολισμο με τους αναρχικους και τις μολωτοφ? (Και μην ακουσω παλι για ασφαλιτες, εχω κουραστει με αυτην την δικαιολογια πιπιλα..)
Το αποτελεσμα και στις δυο περιπτωσεις ηταν κοινο. Απωλεια ανθρωπινων ζωων. Εχουν την ιδια σημασια και ετσι θα επρεπε να ειχαν αντιμετωπιστει. Στην πραγματικοτητα η μια εγινε αντικειμενο πολιτικης/ιδεολογικης εκμεταλευσης σε τεραστιο βαθμο για 2 χρονια, η αλλη ξεχαστηκε εντελως μεσα σε 10 ημερες..
Αυτο δεν μου αρεσει. Απλα και ωραια. Δειχνει οτι σε αυτη τη χωρα εχουμε και αλλα σοβαρα προβληματα εκτος των λαμογιων που μας κλεβουν/κακοδιαχειριζονται.
Αντίλογος ...
http://tvxs.gr/news/ελλάδα/ευθύνες-στη-διεύθυνση-της-marfin-για-αμέλεια-των-κανόνων-ασφαλείας-επιρρίπτει-η-οτοε
I dont want to flame αλλα εγω ακομα εχω τις επιφυλαξεις μου για την υποθεση Κορκονεα και αμα ηταν απο προθεση ή αμελεια.Απλα αμα τον βγαζαν αθωωο καταλαβαινεται τι θα γινοτανε.Εχουν που εχουν μαζεμενα στους πολικαντιδες με μια τετοια αποφαση τα διπκλα Δεκεμβριανα θα ειχαμε.
Skip to 2.15m
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0ykHIXFp-Dc[/media]
Posted 11 October 2010 - 18:54
Δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Ουτε σε αυτην, ουτε σε αλλες αμετρητες παρομοιες υποθεσεις. Θυμαστε τον αστυνομικο που ειχαν ξυλοκοπησει κατι νεαροι ετσι στο ασχετο μετα απο μια συναυλια και επεσε σε κωμα? Μετα απο κανα εξαμηνο πεθανε κιολας. Ουτε με αυτον ειδα να ασχοληθηκε κανα ΜΜΕ, ουτε ο Λακης, ουτε ο Κανακης...
Επιλεκτικη ευαισθησια FTW...
Edited by Mr Ayu-Mania, 11 October 2010 - 19:17.
Posted 11 October 2010 - 18:57
Σιγα μην κλαψω
@didimakia
βλεποντας το ποστ αυτο στο αφιερωνω
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PiFCfMbOyyE[/youtube]
@matassos δοκιμασε το autotune
@Hazuki Η ελειψη μετρων ασφαλειας ειναι η καννη ,ο Βγενοπουλος που απαιτησε την τραπεζα ανοιχτη ο γεμιστηρας ,η μολοτοφ και η βενζινα η σφαιρα .Αλλα ενα οπλο μονο του ομως δεν σκοτωνει.Καποιος πρεπει να τραβιξει την σκανδαλη.
Edit :
+1
Posted 11 October 2010 - 19:32
Πες κατι και για τον Συριζα, μην μεινει παραπονεμενος
Posted 11 October 2010 - 19:50
Και αυτο δικαιολογει αυτους που πεταξαν την μολωτοφ because? Δηλαδη ειναι λιγοτερο δολοφονοι οι εμπρηστες επειδη κρατησε ο βγενοπουλος ανοιχτη την τραπεζα εκεινη την μερα?
Δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Ουτε σε αυτην, ουτε σε αλλες αμετρητες παρομοιες υποθεσεις. Θυμαστε τον αστυνομικο που ειχαν ξυλοκοπησει κατι νεαροι ετσι στο ασχετο μετα απο μια συναυλια και επεσε σε κωμα? Μετα απο κανα εξαμηνο πεθανε κιολας. Ουτε με αυτον ειδα να ασχοληθηκε κανα ΜΜΕ, ουτε ο Λακης, ουτε ο Κανακης...
* Είπε κανένας ότι δικαιολογείται τέτοια πράξη, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν συνθήκες που θα μπορούσαν να υπολογιστούν ώστε να μην γίνει το κακό και δεν νομίζω να χαν πάει αριστεροί/αναρχικοί/εξωγήινοι να κλειδώσουν τις πόρτες και να βουλώσουν το σύστημα πυρόσβεσης. Επίσης ο Λάκης, ο Μάκης, ο Κανάκης και γενικά όλοι οι ...άκης είναι λαικιστές του τύπου "Καλά τα λένε". Σε περίπτωση που δεν σου έχει εντυπωθεί αυτή η πάστα τηλεο-αστέρων είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν ένα θέμα με τέτοιο τρόπο ώστε να πει ο τηλεορασόπληκτος "ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ" και να έχει βγάλει το ανάθεμα που έχει στο στομάχι του αλλά δε το ξέρει. Δεν μπορείς να μου φέρνεις αυτούς σαν παράδειγμα σκέψης του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας, όπως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για κάτι παρουσιάστριες του τύπου Μανωλίδου/Στεφανίδου κλπ Η μόνη διαφορά τους με αυτές ότι έχουν αναπτύξει μια "εναλλακτική" θεματολογία που όμως βασίζεται στην ίδια ακριβώς μέθοδο, την εκμετάλευση. Τα θέματα μην ξεχάσουμε πως ξεκινάνε από τα ειδησεογραφικά δελτία και τη γραμμή που έχει κανάλι σύμφωνα με το πλάνο που έχει σαν επιχειρήση αλλά και ποιο εργοδότη εξυπηρετεί ~wink wink*
* alxdjo μάλλον ή συμφωνείς μαζί μου ή μάλλον με δουλεύεις
Ακριβώς, ότι έκανε δηλαδή ο ειδικός φρουρός στο παλικαράκι, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε, ποια αμέλεια βλέπεις. Ξαναδες video !Αλλα ενα οπλο μονο του ομως δεν σκοτωνει.Καποιος πρεπει να τραβιξει την σκανδαλη.
Τέλος το τελειότερο επιχείρημα ever
υγ: Μάλλον θα έχω κάποια λαθάκια στην ορθογραφία.
Posted 11 October 2010 - 19:59
* Είπε κανένας ότι δικαιολογείται τέτοια πράξη, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν συνθήκες που θα μπορούσαν να υπολογιστούν ώστε να μην γίνει το κακό και δεν νομίζω να χαν πάει αριστεροί/αναρχικοί/εξωγήινοι να κλειδώσουν τις πόρτες και να βουλώσουν το σύστημα πυρόσβεσης. Επίσης ο Λάκης, ο Μάκης, ο Κανάκης και γενικά όλοι οι ...άκης είναι λαικιστές του τύπου "Καλά τα λένε". Σε περίπτωση που δεν σου έχει εντυπωθεί αυτή η πάστα τηλεο-αστέρων είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν ένα θέμα με τέτοιο τρόπο ώστε να πει ο τηλεορασόπληκτος "ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ" και να έχει βγάλει το ανάθεμα που έχει στο στομάχι του αλλά δε το ξέρει. Δεν μπορείς να μου φέρνεις αυτούς σαν παράδειγμα σκέψης του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας, όπως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για κάτι παρουσιάστριες του τύπου Μανωλίδου/Στεφανίδου κλπ Η μόνη διαφορά τους με αυτές ότι έχουν αναπτύξει μια "εναλλακτική" θεματολογία που όμως βασίζεται στην ίδια ακριβώς μέθοδο, την εκμετάλευση. Τα θέματα μην ξεχάσουμε πως ξεκινάνε από τα ειδησεογραφικά δελτία και τη γραμμή που έχει κανάλι σύμφωνα με το πλάνο που έχει σαν επιχειρήση αλλά και ποιο εργοδότη εξυπηρετεί ~wink wink*
Άμα είχαμε ΜΜΕ που προβάλουν όλα τα θέματα ισάξια, τότε θα ακούγαμε και για τα "όμορφα σκηνικά" που γίνονται στον Άγιο Παντελεήμονα με εκκαθαρίσεις από την Χ.Α.
* alxdjo μάλλον ή συμφωνείς μαζί μου ή μάλλον με δουλεύεις
Ακριβώς, ότι έκανε δηλαδή ο ειδικός φρουρός στο παλικαράκι, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε, ποια αμέλεια βλέπεις. Ξαναδες video !
Τέλος το τελειότερο επιχείρημα everSpoiler:
υγ: Μάλλον θα έχω κάποια λαθάκια στην ορθογραφία.
+ over 9000
Ειδικά το τελευταίο σου επιχείρημα ήταν αυτό που με έπεισε
Go go go Hazuki~