Fixed!Aκουμπάει κανεις τα μπουμπουκια της ακροαριστερας?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 October 2010 - 13:58
Posted 11 October 2010 - 14:01
@strange loop: τρομερό το εισαγωγικό βίντεο.
εδιτ: και να συμπληρώσω ότι έχω περιέργεια για το αν και πως σχολιάστηκε από το FOX Channel.
Edited by red pyramid, 11 October 2010 - 14:10.
Posted 11 October 2010 - 14:08
Fixed!
Eίναι κριμα να χαλάσουμε το κλιμα της τρυπας.
Καποιος δικαστηκε για την δολοφονια ενος παιδιου και εχεις προβλημα που αυτος τιμωρηθηκε και οι δικοι σου υπευθυνοι για την τράπεζα οχι.
Πραγματικα βρισκω την τοποθετηση που έκανες λαθος στην χειρότερη.
Δεν το συνεχιζω αλλο εδω γιατι δεν νομιζω να θέλουν τετοια συζήτηση εδω
Posted 11 October 2010 - 14:28
Ανεκδοτο της χρονιας...Eίναι κριμα να χαλάσουμε το κλιμα της τρυπας.
Ξερεις τι ειναι αυτο που με ενοχλει? Το εδειξες με το προηγουμενο ποστ σου..
Τι θα πει δικοι μου υπευθυνοι? Μηπως ειμαστε ακομα σε εμφυλιο και δεν το εχω καταλαβει? Εχουμε τους υπευθυνους της μιας πλευρας και τους υπευθυνους της αλλης? Το ιδιο εγκλημα δεν διεπραξε ο Κορκονεας με τον πυροβολισμο με τους αναρχικους και τις μολωτοφ? (Και μην ακουσω παλι για ασφαλιτες, εχω κουραστει με αυτην την δικαιολογια πιπιλα..)και εχεις προβλημα που αυτος τιμωρηθηκε και οι δικοι σου υπευθυνοι για την τράπεζα οχι.
Το αποτελεσμα και στις δυο περιπτωσεις ηταν κοινο. Απωλεια ανθρωπινων ζωων. Εχουν την ιδια σημασια και ετσι θα επρεπε να ειχαν αντιμετωπιστει. Στην πραγματικοτητα η μια εγινε αντικειμενο πολιτικης/ιδεολογικης εκμεταλευσης σε τεραστιο βαθμο για 2 χρονια, η αλλη ξεχαστηκε εντελως μεσα σε 10 ημερες..
Αυτο δεν μου αρεσει. Απλα και ωραια. Δειχνει οτι σε αυτη τη χωρα εχουμε και αλλα σοβαρα προβληματα εκτος των λαμογιων που μας κλεβουν/κακοδιαχειριζονται.
Posted 11 October 2010 - 14:34
Στο τελευταίο Supernatural επεισόδιο...

Παρακαλώ.

Posted 11 October 2010 - 15:03
Strange loop θενξ
Please kill anelis. ή μαλλον Mono please torture anelis.
Posted 11 October 2010 - 15:16
O τυπάς στις φώτος μοιάζει κάπως creepy. Δεν ξέρω γιατί. Υπερβολικά πολύ photoshop , ή υπερβολικά πολύ make up. Όπως και να έχει κατι πάει στραβά με αυτές τις photos.
Posted 11 October 2010 - 16:18
Τι θε ρε shota τις κακιάς ώρας;^Δεν ειναι τιποτα μπροστα στο δικο μου...
Strange loop θενξ
Please kill anelis. ή μαλλον Mono please torture anelis.

Posted 11 October 2010 - 16:23
ΥΓ Συμφωνο με τον Mr Ayomania με το ποιοι φταινε στην Μαρφιν.
ΥΓ2 Απλα την αποψη μου παραθετω και τους οποιους ενδιασμους εχω ως προς αυτην την υποθεση
ΥΓ 3 Μην μου πειραζετε την Ανελις.την προστατευω απο την Μονο εγω
Posted 11 October 2010 - 16:31
Yes you protect me, you and your AT-Fail.... xDI dont want to flame αλλα εγω ακομα εχω τις επιφυλαξεις μου για την υποθεση Κορκονεα και αμα ηταν απο προθεση ή αμελεια.Απλα αμα τον βγαζαν αθωωο καταλαβαινεται τι θα γινοτανε.Εχουν που εχουν μαζεμενα στους πολικαντιδες με μια τετοια αποφαση τα διπκλα Δεκεμβριανα θα ειχαμε.
ΥΓ Συμφωνο με τον Mr Ayomania με το ποιοι φταινε στην Μαρφιν.
ΥΓ2 Απλα την αποψη μου παραθετω και τους οποιους ενδιασμους εχω ως προς αυτην την υποθεση
ΥΓ 3 Μην μου πειραζετε την Ανελις.την προστατευω απο την Μονο εγω

Posted 11 October 2010 - 16:37
Posted 11 October 2010 - 16:39
Σιγα μην κλαψω... ισα ισα...Or they can both torture you together. Crying shotas are more amusing.
.
Εσενα στο ποτηρι babe!Τι θε ρε shota τις κακιάς ώρας;
A επισης δεν ειμαι shota!
Posted 11 October 2010 - 16:40
Ιρι δεν είναι φωτογραφίες, είναι ζωγραφισμένο στο pc..... feel the epicnessOr they can both torture you together. Crying shotas are more amusing.
O τυπάς στις φώτος μοιάζει κάπως creepy. Δεν ξέρω γιατί. Υπερβολικά πολύ photoshop , ή υπερβολικά πολύ make up. Όπως και να έχει κατι πάει στραβά με αυτές τις photos.
Old? What?
Aααα, εννοείς ότι το AT-Fail σου είναι γνωστό στον κόσμο εδώ και χρόνια...;
Shota shota shota shotaaaaaaaa

Posted 11 October 2010 - 16:47
didimakia καλά το πας, εγκρίνω.
Posted 11 October 2010 - 16:48
Μ' αρέσει που το πιστέψατε κιόλας ότι θα φάει ισόβια. Πότε άλλοτε έχει δεχτεί όργανο του κράτους αξιοσημείωτη ποινή και δεν το θυμάμαι;
Ζήτω η αστική δημοκρατία. Ζήτω η δικαιοσύνη.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||