Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94151 replies to this topic

#38236 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 28 September 2010 - 00:49

Είδα σήμερα τα 4 πρώτα επεισόδια του Αμερικάνικου cartoon Samurai Jack. Όλοι οι anime fans πρέπει να το δείτε.Ή ακόμα καλύτερα ,όλοι οι φίλοι του animation οποιυδήποτε είδους πρέπει να το δουν.Πάντα είχα σε εκτιμήση τον Tartakovsky από τις powerpuff girls και έπειτα από το Dexter's laboratory ,αλλά εδώ ο άνθρωπος απλά κάνει πράγματα που θα σημαδέψουν το animation για πολλά χρόνια.Είναι πάρα πολύ πρωτοποριακή και προτώτυπη αυτή η σειρά σε θέμα σκηνοθεσίας και στησίματος που εικάζω ότι στο άμεσο μέλλον θα την θεωρούν ένα από τα καλύτερα δείγματα animation που φτιάχτηκαν ποτέ.
'

εξου και τα πολλα βραβεια για το animation του.
Κριμα που ηταν μονο 4 σεζον , αλλα ειναι ναι διαμαντακι,
το εμαθα τυχαια απο το cartoon network της νοβα πριν μερικα χρονια και μου ειχε κάνει τρομερη εντυπωση τότε.

Νομίζω υπαρχει thread εδω για αυτο, αλλα δεν είμαι σιγουρος

#38237 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 September 2010 - 00:51

Δημοσιευμένη  εικόνα
Κοίτα να δεις: έχω accound στο Facebook, στο MySpace αλλά στο Heroin όχι. Μπαίνει πολύ κόσμος εκεί; Kανά link παίζει;

#38238 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 September 2010 - 00:53

Πες μου ότι κάνεις πλάκα...

xbJ3b2w.jpeg

#38239 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 September 2010 - 09:06

Δημοσιευμένη  εικόνα
Κοίτα να δεις: έχω accound στο Facebook, στο MySpace αλλά στο Heroin όχι. Μπαίνει πολύ κόσμος εκεί; Kανά link παίζει;

http://heroin.net/
http://heroin.com/
http://heroin.org/
για να μην ψάχνεις :whistling:

Έπρεπε να το γράψεις αυτό, ε...; :uhh:

thread police much?

Posted Image

#38240 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 September 2010 - 09:22

thread police much?

Πες το όπως θες, babe. Απλά, επειδή μια σπιθίτσα είναι αρκετή στο Internet, μη κάνουμε το forum μπουρδουκλωμένα μαλλιά (όσοι είναι κατσαρομάλληδες καταλαβαίνουν). :unlucky:

Ααα, ναι. Καλημέρα.

Θα ποιασω το Joker?

btw ο Φιλλιπιδης τα εσπασε στον ρολο του SID :D

Ξαναδιάβασα το post με την απορία "τι σχέση έχει ο Φιλιππίδης με τους SID;" (as in, the band) /facepalm
Oh god, I need help. :sadist:

Kι εγώ σκέφτηκα τον Darth Sid Vicious του Star Wars... κάτσε, πάμε μαζί για βοήθεια... :sigh2:

Edited by Tea-chan, 28 September 2010 - 09:31.

Posted Image

#38241 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 28 September 2010 - 09:30

Είδα σήμερα τα 4 πρώτα επεισόδια του Αμερικάνικου cartoon Samurai Jack. Όλοι οι anime fans πρέπει να το δείτε.Ή ακόμα καλύτερα ,όλοι οι φίλοι του animation οποιυδήποτε είδους πρέπει να το δουν.Πάντα είχα σε εκτιμήση τον Tartakovsky από τις powerpuff girls και έπειτα από το Dexter's laboratory ,αλλά εδώ ο άνθρωπος απλά κάνει πράγματα που θα σημαδέψουν το animation για πολλά χρόνια.Είναι πάρα πολύ πρωτοποριακή και προτώτυπη αυτή η σειρά σε θέμα σκηνοθεσίας και στησίματος που εικάζω ότι στο άμεσο μέλλον θα την θεωρούν ένα από τα καλύτερα δείγματα animation που φτιάχτηκαν ποτέ.

Έχω να νιώσω ότι βλέπω κάτι τόσο ξεχωριστό από τότε που ξαναείδα το Batman The Animated series του 92'

εχω διαβασει οτι θα βγει ταινια μεσα στο 2011 που θα ολοκληρωνει την σειρα
αν και ηταν μεγαλο πληγμα ο θανατος του Mako Iwamatsu που εκανε την καταπληκτικη
φωνη του Aku και δεν ξερω αν εχουν βρει αντικαταστατη αλλα ο Genndy θα τη βρει τη λυση!

επειδη ειναι καρτουν δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει σε ολους τους ανιμε fans αλλα
σιγουρα αξιζει να το δει κανεις!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#38242 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 September 2010 - 11:03

babe.

i died a little bit on the inside

Απλά, επειδή μια σπιθίτσα είναι αρκετή στο Internet, μη κάνουμε το forum μπουρδουκλωμένα μαλλιά (όσοι είναι κατσαρομάλληδες καταλαβαίνουν).

Γ' αυτό ενυδατική μάσκα l'oreal και χιούμορ, αντί για police-ing (στην τελική έχουμε και τους mods).

Και για να μην αρχίσουμε τα βαριά πρωί πρωί
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bqpe9qvSfk4[/YOUTUBE]

Posted Image

#38243 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 28 September 2010 - 11:13

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέρες!!!

Youtube Video

Και κάτι από μένα....

UNKLE πολύ στεναχωρέθηκα που δε μπόρεσα να τους δώ.... :/

KAI ΦΥΣΙΚΑ το ενα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!

Youtube Video

PLZ LISTEN!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#38244 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 September 2010 - 11:13

Γ' αυτό ενυδατική μάσκα l'oreal και χιούμορ, αντί για police-ing (στην τελική έχουμε και τους mods).

Και για να μην αρχίσουμε τα βαριά πρωί πρωί

Youtube Video

^ *κρύβεται κάτω από τη κουβέρτα της*

Και να φανταστείς ότι κάποτε μου άρεσε αυτό το τραγούδι... ΜΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡ. :kowai:

(BTW, το Dove είναι καλύτερο. :P)

Ον άδερ νιουζ:
http://movies.yahoo.com/feature/movie-talk-peter-jackson-running-into-union-trouble-on-the-hobbit.html

Κεν γιου πλιζ ντροπ δε θινγκ; Θενκ γιου.

Posted Image

#38245 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 September 2010 - 11:25

Btw, δεν ξέρω αν θυμάστε μια συζήτηση παλιάαααα αναφορικά με το ότι, πλην της αττικής οδού, όλα τα άλλα διόδια είναι ιδιωτικά και δεν υποχρεούμεθα από το νόμο να τα πληρώσουμε;
Όχι; Δεν πειράζει, πάρτε εικονίτσα.
Spoiler:

Posted Image

#38246 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 28 September 2010 - 11:52

LoL κυριολεκτικά

http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/Contests/Bilgewater%20Gallery/Katriona%20-%20NA%20-%20LoLpirateDansen.swf
Posted Image

#38247 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 28 September 2010 - 12:20

Οποιος θα μπορουμε να με βοηθησει, θα του ήμουν υποχρεος, επειδη το internet με μπερδεψε (περί Αθήνας ο λόγος).

Εδώ λέει οτι στα ΜΜΜ το εισιτήριο σου ισχύει για μιάμιση ώρα. Δηλαδή αυτό τι σημαίνει; Οτι χτυπαω το εισιτήριο στο πρωτο μέσο που θα επιβιβαστω και μετά μπαινω σε οσα θελω, αρκει αφου περασει (ή πριν περασει) η μιάμιση ωρα, να το χτυπησω και σε εκεινο που θα βρισκομαι ή σημαινει οτι αφου περασουν τα 90 λεπτά, δεν θα πρεπει να βρισκομαι σε καποιο ΜΜΜ γιατι αλλιως τρωω προστιμο;
Επισης, απο Πεδίον του Άρεως θέλω να παω Παγκράτι. Μου είπαν οτι πρέπει να πρεπει να παω πρωτα Συνταγμα για να παρω το τρόλλευ. Υπαρχει καποιος απευθειας τροπος για να παω Πεδίον Άρεως στο Παγκράτι; Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον με βοηθησει.

Posted Image

#38248 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 28 September 2010 - 12:25

το εισιτηριο διαρκει μιαμιση ωρα, δηλαδη απο την στιγμη που θα το χτυπησεις διαρκει μιαμιση ωρα για ολα τα μεσα μετεφορας.(εκτος απο αεροδρομιο εκει θελει αλλο ειδικο εισιτηριο). μεσα στην 1μιση ωρα αυτη μπορεις να αλλαξεις οσα μεσα θες, αλλα μετα την 1μιση ωρα πρεπει να παρεις αλλο νεο εισιτηριο. τωρα για παγκρατι sorry δεν ξερω...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#38249 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 28 September 2010 - 15:27

Trailer της καινούριας των Κοέν.

Youtube Video

Daaaaaaaamn.

#38250 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 September 2010 - 15:44

LoL κυριολεκτικά

[media]http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/Contests/Bilgewater%20Gallery/Katriona%20-%20NA%20-%20LoLpirateDansen.swf[/media]

:hahaha::hahaha::hahaha: Epic

Trailer της καινούριας των Κοέν.

Youtube Video

Daaaaaaaamn.

Jeff Bridges KAI Josh Brolin :joyful: Θα κλάψω από συγκίνηση :if:

xbJ3b2w.jpeg